I N F E C T E D M U S H R O O M

McClew

New member
I N F E C T E D M U S H R O O M

I N F E C T E D M U S H R O O M Friday22.11.02 22:59 כניסה רגילה:75₪ דרכי הכניסה הרגילה תעלה 65 ש"ח מחיר כרטיסי מוקדמות דרכי 55 ₪ מחירת כרטיסי מוקדמות ניתן להשיג עד יום שישי22.11.02 עד השעה 14:0 יש לפגוש אותי בכפר סבא ולתאם פגישה .אין אפשרות לקנות מוקדמות לאחר השעה הזאת ויש לדייק כולל להודיע לי מראש לגבי מי שמגיע דרכי כל זאת ניתן בחיוג לטלפון שלי 054790885 (לירון) קהל היעד 17+ יש להביא ת.ז) Special Guest I N F E C T E D M U S H R O O Mאורח Infected Mushroom על המקום: קומפורט 13 המציע שלל די ג´יים מהתעשייה ואף דיסקים חדשים במתנה בעל 3 חדרי אולמות כל חדר כ1100 מטר המסוגל להכיל יותר מ1200 איש בחוץ ישנה חצר צ´ילאוט גדולה עם ספות ונרגילות ונקניניקיות לקנייה במחיר 10 שקלים. המקום בעל מערכת טורבו סארונד DOLLBY SURROUND SYSTEM מציע בר מקצועי ומסוגנן תאורת אולטרה לייזר דיגקטלית *****אבטחה כבדה במתחם וברחוב***** Zone I: Resident Dj Ronen La-v 100FM רזידנט דום ימי שבת, בתקלוט <MTV DANCE HOUSE AND HITS Zone II: Lounge Bar Dj Nir Goldman בתקלוט<R&B HIPHOP RAP> Zone III חצר הצ´ילאוט 80´S 90´S ROCK יש בה פינות זולה וספות בכניסה יחולקו קוקטיילים סקסיים אורגזמה, Sex on the beach, Redbull ועוד... המועדון מציע צוות רקדניות מחו"ל במופע תחפושות מרהיב! טקילות ב-5 שקל ******************************************* כל הנכנס דרכי אוטומטית מקבל הנחה!55 שקל כניסה מוקדמת או 65שקל כניסה על המקום(למי שרוצה לקנות כרטיסי מקודמות במחיר 55 ₪ יש להפגש איתי בכפר סבא עד השעה 14:00 יום שישי 22.11.02 ולא מעל כל מי שלא הספיק יכול להכנס דרכי בכניסה רגילה 65ש"ח במקום המקור 75 ש"ח) כל מי שמזמין מעל 10 אנשים (לא כולל אותו) נכנס בחינם משקאות חינם לבחירתכם החופשית יש לתאם את הכל בטלפון איתי 054790885 הסעות מאורגנות (מוניות ואוטובוסים) ישנם לחצים רבים להשגת כרטיסי מוקדמות אז הנה מכם להזדרז לפני יום שישי השעה האחרונה שאפשר לקנות כרטיסי מקודמות היא 14:00בדיוק ביום שישי ולא מעל . כל מי שלא הספיק יכול להכנס בכניסה במחיר 65 שקלים אך ורק אם הוא רשום אצלי 054790885 לירון ICQ: 137278395 Email:[email protected] רחוב קומפורט 13 ת"א(שכונת פלורנטין) שילוט והכוונה מרחוב קיבוץ גלויות וסלמה בחסות MAGIC PRODUCTIONS LAYLA http://www.layla.co.il/forums/305559Infected_Mushroom_Comfort13.jpg

trancelover

New member
שמעי, אם מדברים על הממלכה..

אז דרקול עוד נחשב עלוב ליד הטראקים האותנטים שלהם,.. מה שאני חושב, זה שגד´רינ וקלאסיקל שתיהם ממש, אבל ממש מושלמים.. גד´רינ קצת יותר, אבל בכלזאת, הכל יצירת אומנות ועוד סתכלי מחוץ לאלבומים,(מהאלבום3 יש רק טראק1 ברמה האינפקטדית, DWK, גם ספאניארד נחמד) ..

Tzahi78

New member
בקשר למסיבה...

יותר מדי חוקים.. כל מי שמביא 10 איש מקבל כניסה חינם וטקילה ב-5 ש"ח, או שזה רק אלה שדרך ההוא מכפר סבא, ו.. :) בלאגן.. נשמע קצת כמו פרומו לקרקס.. האמת לרוב אף אחד לא שם על הבמה המשנית בקומפורט וכולם מצטופפים בבמה המרכזית.. ובכלל למה לקנות מכירה מוקדמת מכפר סבא למסיבה בת"א? בכל מקרה, שווה להגיע מכיוון שדובדב בטח ישים דברים מהדיסק שלהם שעומד לצאת.. אני מקווה לשמוע אותו אצלהם בקרוב אבל האמת אין כמו לשמוע את זה במסיבה ולראות איך זה באמת עובד.. :)

MidNight Flame

New member
אינפקטד "מנסים" להגיע לדרגת אומן?

אני חושב שהם מזמן רכשו את התואר למרות שאני לא מת עליהם

trancelover

New member
דרגת אומן.. האא, זה מה שאתה אומר..

אז בוא תן לי פה כמה שאתה מכנה אותם אומנים שאני יוכל לצחוק עליך ..

MidNight Flame

New member
בבקשה רק כדי שתרגיש טיפש...

C.O.N. Sequencer Hallucinogen Dark Soho X-Dream ועוד הרבה שלא עולים לי בראש עכשיו

canibal project

New member
הבנתי שלא רשמת לי

ותודה על העזרה לא יודע אם הייתי צריך אותה.. אגב עוד תודה מגיע לך שבאמת החזרת לי תשובה.. אבל האם הבנת אותייי???

trancelover

New member
לא יודע מה הבנת\לא הבנת

אבל מסטומרת שאתה לא מגדיר את אינפקטד משרום כ-אומן\ים..

canibal project

New member
אה..?!

הנה עוד כמה: psykovski(ורק ככה אני רושם את זה) נבולה קסנומורף פסייסיד פסייטריקס(קו ישר) פסיקו-מיקרו!!!!!!!!! לא שההם משהו.. קצת שחיתי בהם אז אני לא אעריך אותם (דארק סוהו הלוסינוגן וכל אלה..)

trancelover

New member
בקיצר

אתה חופרים עמוק ומזיינים תשכל, אין לי מושג על מה אתם מדברים.. יאלה תתחילו להריץ פה שמות של אומנים פה ילדים מפגרים.. פחח

canibal project

New member
אחי אתה חי בסרט!

כל השליליות הזאת תהרוג אותך בסוף.. מנסים להעביר פה סבבה של פורום.. אז זרום. . . .

trancelover

New member
+בקשר לשלילי

השטויות שנרשמות פה גורמות לך להבעה שלילית
והרבה,לרב בכלל לא מתייחס..

Tsuyoshi

New member
הכוונה...

לא הייתה להוריד מהערך של אינפקטד או משהו כזה אלא שלא ישימו כאלה הודעות על מסיבות... שמתם לוח ארועים לא?! מי שרוצה שילך ויכתוב את זה שם, אחרת בשביל מה שמתם את זה?~!!?!?!

למעלה