i-Mate JAM מישהו החליף פעם פאנל למכשיר כזה? מה היתה העלות והיכן? תודה רבה.
2 2cookie New member 12/8/07 #1 i-Mate JAM מישהו החליף פעם פאנל למכשיר כזה? מה היתה העלות והיכן? תודה רבה.
S sean1s New member 13/8/07 #2 אני החלפתי הזמנתי דרך איביי תוך 14 יום הגיע עד הבית מהונג קונג ועלה לי 19 $
2 2cookie New member 13/8/07 #3 א. מה דעתך על איכות הפאנל שקיבלת? ב. האם הזמנת מבראנדו? 19$ כולל משלוח? ג. עד כמה מסובכת היתה ההחלפה? הבנתי שיש סיכוי טוב לגרום לנזק הודות לחיבור המטומטם של המסך.
א. מה דעתך על איכות הפאנל שקיבלת? ב. האם הזמנת מבראנדו? 19$ כולל משלוח? ג. עד כמה מסובכת היתה ההחלפה? הבנתי שיש סיכוי טוב לגרום לנזק הודות לחיבור המטומטם של המסך.
S sean1s New member 13/8/07 #5 כיסוי לJAM לא זוכר ממי בדיוק היתה הזמנה בחיפוש באיבי תמצא מלא,הפרוק והתקנה די פשוטים ,הסט מגיע גם עם מברגים מיוחדים ומגן מסך הכול כלול.
כיסוי לJAM לא זוכר ממי בדיוק היתה הזמנה בחיפוש באיבי תמצא מלא,הפרוק והתקנה די פשוטים ,הסט מגיע גם עם מברגים מיוחדים ומגן מסך הכול כלול.
2 2cookie New member 14/8/07 #6 אמנם לא צירפו לי מגן מסך אבל הזמנתי אתמול אחד מהונג קונג ב-25$. אני מקווה מאד שאני לא אדפוק את המסך כמו שהרבה מהפורום ב-XDA DEVELOPERS עשו. חוץ מזה שאני סופג מלא הארד ריסטים בגלל שהמכסה האחורי רופף מקווה שגם זה יסתדר.
אמנם לא צירפו לי מגן מסך אבל הזמנתי אתמול אחד מהונג קונג ב-25$. אני מקווה מאד שאני לא אדפוק את המסך כמו שהרבה מהפורום ב-XDA DEVELOPERS עשו. חוץ מזה שאני סופג מלא הארד ריסטים בגלל שהמכסה האחורי רופף מקווה שגם זה יסתדר.