i made a beat

Big 7

New member
i made a beat

היום הורדתי את אחת מהגירסאות של האי גי(אי לי מושג איזה גירסה) לצערי זה דמו אבל לא נורא התחלתי להישתעשע בתוכנה והכנתי ביט ביכלל לא רע ולדעתי הוא מצויין......אבל אני רוצה עוד כמה דעות ובשימחה הייתי מעלה אותו לשרת אבל יש לכם שרת של 26 מגה? סביר להניח שלא.....הביט עצמו דווקא קטן הוא רק 2 דקות ו40 שניות אבל אין לי מושג למה אבל הביט שוקל 26 מגה.....אז הבקשה היא שלמי שיש אי די אס אל ורוצה לישמוע את הביט שישאיר פה את מיספר האי סי קיו שלו ומי שיודע איך להקטין את הקובץ למשהו כמו 3 מגה שיכתוב לי.......תודה.

spheonx

New member
מדובר על קובץ mp3?

זה נשמע כמו קובץ wav אם הוא לוקח כמה עשרות מגות לכמה שניות

Big 7

New member
!!!

היה מדובר בקובץ wav אבל כרגע שיניתי לmp3 והוא שוקל 8 מגה בתוך קובץ זיפ

da^Lord

New member
זה לא הגיוני, משהו לא בסדר

זה לא צריך להיות יותר מ3 מגה, ולכן, תקח את הקובץ WAV ותמיר אותו בעזרת כל תכנה להמרה לMP3 באיכות של 128 BPM (זה מספיק טוב) אפשר אפילו פחות אם אתה רוצה להקטין עוד אבל אז האיכות תרד משמעותית.

Big 7

New member
הקפצה ו....

הצלחתי!!!!!!! עכשיו הקובץ שוקל 2 וחצי מגה!!!!!!!ובקוביץ זיפ 2 30 ומשהו... מי שרוצה ליבדוק את הביט או אפילו להישתמש בוא בהקלטה כלשהיא אני ישמח... אי סי קיו: 160280404 אגב בקובץ קוראים לי de-7 די 7 זה הכינוי שלי ביכלל.....פה קוראים לי ביג 7 כי זה הכינוי הישן... אם זה לא מוריד לכם תיצרו איתי קשר באי סי קיו 160280404 ואני ישלח לכם אגב כתוב בפרטים של הקובץ יוצר:de-7

Big 7

New member
אופס

אחרי ה3 נקודות האחרונות אל תיקראו פשוט חשבתי שאני יוכל לעלות על החשבון שלי בנענע אבל טעיתי

Big 7

New member
ביגלל אני קטן כמו בקבוק וודקה?

?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?

למעלה