I`m not sitting on a gold mine...

יכול להיות

כי ביטלו את ההופעה של מוניקה סקס .. אז יכול להיות שיביאו את היהודים .. :) הלוואי .. ובקשר לברי .. אני כנראה הולך.

פוליאנה פראנק!!!!!!!!!

אם יהיה לי כסף אני הולכת ד``א איזה יום זה יוצא??!??!?! ליאורה מבקשת עזרה..

lowealpine

New member
איזה יופי שאין לי בעיות כאלה

משתי סיבות: 1. אני גרה באילת וגם אם הייתי יודעת מי אלה good clean fun הנסיעה לצפון וחזרה יעלו פי 2 מההופעה אז לא שווה ליסוע (אלא אם metallica, dream theater, porcupine r.h.c.p, r.a.t.m או lacuna coil מופיעים.... :cool: ) . 2. יאכט פאב, אחחחח איזה מקום נפלא. הופעות של רוק ישראלי בחינם אין-כסף (אני מזכירה לעצמי את אחת המורות בבי``ס...). כמה נחמד היה בהופעה של מוניה סקס המעולים לפני שבועיים. המקום קטן כך שזו מעין הופעה אינטימית והם מקבלים את ``בקשת הקהל``.... בכלל, את האומנים שהם מביאים (איפה הילד, מוניקה סקס, אביתר בנאי ודומיהם) אפשר לראות שבע פעמים ולא ימאס. וזה בערך מה שקורה עם מוניקה. הם מופיעים פה כל כך הרבה! lowe מאושרת ורוצה שוב הופעה של מוניקה

Oi Vey Zmir

New member
הא!

קודם כל חבל שאת לא יודעת מי אלה GCF דבר שני אני סתם מתלוננת- לא עולה לי כסף לנסוע באוטובוס וגם המרחק המדובר הוא עד ת``א 45 דקות ועד חיפה זה...שעתיים בערך ככה שזה לא נורא אני רגילה לנסוע פעמיים שלוש בשבוע לעפולה שזה שעה וחצי ממני. ומה יש לי לחפש בעפולה? יש להם אחלה גרעינים. (אבל אני לא יודעת לפצח גרעינים, כמו ההודעה) אוי

למעלה