I Love *Blink182* and sum41

mark hoppus

New member
I Love *Blink182* and sum41

מי שחושב שבלינק 182 יותר טובים מסאם 41 צודק. 1. סאם 41 הם להקת החימום של בלינק בהופעה הבאה של בלינק 2. סאם 41 מנגנים רק רוק ובלינק 182 מנגנים רוק ופאנק 3. בלינק 182 יותר מבוגרים ויותר מנוסים 4. בלינק 182 פשוט גדולים !!!!!!!!!! תחזירו הודעה !!!!!!!!!! ל-mark hoppus !!!!!!! למי שלא יודע בבלינק 182 חברים : mark hoppus , tom Delonge , travis barker

אז הם התבגרו או לא

לינקין פארק לא עושים שטויות כמוהם למרות שאני אוהב את השטויות של בלינק אבל מה עדיין לינקין פארק שולטים ולהרגע עם סאם 41 הילדים שעושים מוזיקה כמו שבלינק היו קטנים עשו מוזיקה אבל מה להם לא התליח המוזיקה מהדיסק הראשון לסאם 41 מצליח הדיסק והשירים שלהם וגם לינקין פארק יש להם דיסק ראשון ויותר מוצלחים לתגובות איי סי קיו 116447320 ובפורום נ.ב כול אחד מהם בני אדם וכל אחד מהם להקה בפני עצמה (חשבתי על זה כרגע)

xero1

New member
לא

זה שלא שהם טובים, הם רק מופיעים באמ טי וי.

טוב בקיצור

טוב בקיצור כולכם אוהבים את בלינק בגלל השטויות שלהם אבל מה זה שהם היו צעירים בעבר עכשיו התבגרו אף אחד מאיתכם לא אוהב אותם יותר מארק בן 30 טום וטראוויס בני 26 אז מה אתם רוצים שיעשו את השטויות ברור שתגידו כן וזה

אני לא מבינה אותך!

תסביר לי מה המטרה בלהכנס לפורום מעריצים של בלינק, ולהגיד כמה הם מסריחים (מה שהם לא) ולהגיד כמה השיר האחרון שלהם גרוע (מה שלא נכון) ולהגיד שיש להקה אחרת, שבמקרה זה לינקין פארק, שהיא יותר טובה מהם (מה שממש ממש לא נכון!) לינקין פארק, הם להקה מוזרה! הם לא צריכים את כל הכלי נגינה האלה! מה הם צריכים די ג´י?????? אני אשכרה לא מבינה את הקטע של הלהקה הזאת, ואני ממש לא אוהבת אותם! אז פעם הבאה, לפני שאתה נכנס לפורום נגיד של רדיוהד, או עוד פעם הפורום שלנו, פורום של בלינק. אז תעצור שניה, ותחשוב: "מה זה יעזור לי אם אני אגיד להם מה אני חושב? אוו אז יותר אנשים ידעו שאני מתלהב מעצמי! אוו אז יותר אנשים יחשבו שאני מבין במוזיקה" אז חביבי, לך! פה, בפורום בלינק, אף אחד לא קיבל רושם טוב ממך! TaLi

קודם כל

קודם כל לא אמרתי שאני לא אוהב את בלינק אני אוהב אותם(בלינק) ואת לינקין פארק ואת סאם 41 ולא אמרתי בלינק מסריחים וקודם כל אני לא אוהב את רדיוהד לא עושה רושם על אף רק בדקתי את מי אתם אוהבים ומה אתם עושים מזה עניין וויזלי גירל תרגעי מה מה את עושה סיפור מזה

valentinv

New member
לינקין פארק וסם 41 הם חרה וגם אתרים

לא יודע מי אתה אבל תאמין לי לינקין פארק וסם 41 הם חרה ! ! ! וקח גם תמונה של בלינק 182 הצקצוענים

Manic Subsidal

New member
חחחח כמה שטויות בהודעה אחת

חוץ מזה שגם בלינק וגם סאם 41, שניהם, מנגנים פאנק-פופ\אמו דפוק

defkornot 182

New member
במקומך הייתי מתבייש

אמרת שסאם41 מנגנים רק רוק? תגיד אתה דפוק????? אין דבר כזה רק רוק יש פאנק רוק אלטרנטיב רוק רוק גראנץ´ וכו´ אתה ממש לא מבין במוסיקה אהה כן -מה לא ידעתי שקוראים לבאסיסט mark ולגיטריסט tom ולמתופף travis מה באמת מאיפה אתה יודע הייתי בטוח שסתם קוראחם לדיסק בהופעה שלהם the mark to travis show אתה ממש חכם אתה יודע ידיקט

~BLINK182_gurl~

New member
אויש אתה..... טוב לא משנה

שינויים קטנים חלו...... מעמדי עלה..... פחחח סתם טוב מאחר ואני מנהלת אני לא אגיד את מה שרציתי לומר.... רק תדע איש מוזר שכתב את ההודעה שאני מגיבה עליה שיש לך מעין בעיות קטנות..... טוב נוותר...

למעלה