רואה? הוא מצדיק אותך למה להיות רשע? קדימה יוני המיידלע תשמחחחחחחחחחחחחח
M may90 New member 17/12/05 #14 רואה? הוא מצדיק אותך למה להיות רשע? קדימה יוני המיידלע תשמחחחחחחחחחחחחח
M m i c k e y 15 New member 17/12/05 #12 גם אני מתה להיות באמריקה.. אני מתה לגור שם!..אבל כמובן שאני אחזור גם לארץ..
M M i c h e l l e B New member 17/12/05 #17 ../images/Emo10.gif זה כל כך עצוב.. אבל זה היה חייב לקרות מתי שהוא רק למה זה הסתיים ככה? זונות -בוכה-
../images/Emo10.gif זה כל כך עצוב.. אבל זה היה חייב לקרות מתי שהוא רק למה זה הסתיים ככה? זונות -בוכה-
M M i c h e l l e B New member 17/12/05 #18 אוף, לעזאזל! אני כל הזמן מזמזמת את השיר ואז אני נזכרת במילים ומפסיקה ואז אחרי חמש שניות אני מתחילה שוב!
אוף, לעזאזל! אני כל הזמן מזמזמת את השיר ואז אני נזכרת במילים ומפסיקה ואז אחרי חמש שניות אני מתחילה שוב!
S Sk8erJS New member 18/12/05 #25 טוב אז ככה! לאור זה שלא הייתי כאן.. הרבה הרבה זמן אתם צריכים לעדכן אותי במה קורה.. בחדשים וכו'... ואל תידאגו אהובי יהיה בסדר עם בלינק!!! 3>
טוב אז ככה! לאור זה שלא הייתי כאן.. הרבה הרבה זמן אתם צריכים לעדכן אותי במה קורה.. בחדשים וכו'... ואל תידאגו אהובי יהיה בסדר עם בלינק!!! 3>