I`ll sick ya at the end!!!

I`ll sick ya at the end!!!

טוב, אז שבת שלום לכולם! ובמיוחד לי, שהתחילה את הבוקר בתשע וחצי (?! אמצע הלילה!), לאחר שחזרה בשתיים לפנות בוקר לפחות מחדרה...אבל לא חשוב! יש לי דילמה מעיקה לחלוק אתכם, בתקווה שתמצאו פתרונות, או שאולי זו לא כל כך דילמה אבל נו..לט איט בי! אז ככה- אני ילדה שנותנת הרבה השקעה באייסיקיו שלי. היהל י כינוי שליווה אותי יותר משנה, אחר כך שיניתי למשהו בעברית ועכשיו יש לי כינוי חדש אותו אני לא מתכוונת להחליף בקרוב. אבל לא על הכינויים רציתי לדבר אתכם. (מה עובר עליי?!) את ההשקעה שלי אני נותנת באינפו עצמו- היכן שיש מקום לרשום הגיגים, ציטוטים (ציטוטים) ושאר ירקות...יש לי כל כך הרבה מה לכתוב שם, שכבר עשיתיל עצמי רשימה עם- מה פעם הבאה אני אכתוב, ומה אחר כך משועממת שכמותי). אתם מעדכנים את האינפו שלכם בתדירות גבוהה?? מיכל למשל (אני מלשנית!! נה נה), כותבת דברים חדשים שם לא מעט, ואני נכנסת כמעט כל יום (למעט יומיים) לבדוק אם יש משהו חדש. אני לא יודעת מי נכנס לבדוק אצלי באינפו כל הזמן- אצלי זה פשוט תחביב לראות מה הם רושמים. בגלל זה אני מתעצבנת כשלא רושמים כלום (יותר מזה אני לא מצליחה להבין את אלה שאין להם מה לרשום!!). אני מעדכנת את האבאוט שלי לעיתים די תכופות, ולא נעים לי להגיד לאנשים לאפדייט לי את האינפו פעם בלושה ימים. זה כל כך נודניקי! אז מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות?? איך אתם מסתדרים עם האינפו שלכם?? יש לכם בכלל אי סי קיו?! (שאלה קיומית, איי נואו, אבל גיליתי שלא לכולם יש..וזה מחפיר) עד העונג הבא, נעמה.

יש לי את הפיתרון המושלם...

תעשי לך אתר בית של עצמך. כמו שלי! עם קצת רצון טוב, דימיון והשקעה, את יכולה לעשות אתר הגון ואף יותר מזה! ואם נראה לך שהאתר יהיה שומם ויסבול מבדידות יתר - עם קצת השקעה ושיווק נכון, גם הבעיה הזאת תיפתר. ועל מנת שכולם יבינו על מה אני מדבר, תיכנסו לאתר שלי! הוא מתעדכן בערך פעמיים בשבוע וכל פעם נכנסים אליו בערך מאה פעמים. כל החברים שלי תמיד באים אלי בבי``ס ושואלים אם הוא התעדכן שוב. יש בו כל מה שהם רוצים - תמונות שלהם, של חברים שלהם, שלי, דברים שאני כותב ודורשים תגובה.. פשוט הבמה שלי. אז יאללה כולם מוזמנים! דוד.

``בעיה קיומית מתעוררת עכשיו...``

אני ממש חרא בלבנות אתרים. קח הצצה באתר הישן שלי, שלא עדכנתי אותו כבר יותר משנה..טוב- שלושה חודשים, ולפני שלושה חודשים כל מה שעשיתי היה למחוק עמודים.. בכל אופן- אני מפרסמת באינפו בעיקר ציטוטים, ושירים יפים. לאו דווקא דברים שכתבתי (בשביל זה יש את בועז רימר ובמה דהההההההה) (חרוז...:)), למען האמת- לא דברים שכתבתי. אבל גם לידיד שלי יש כזה אתר- וזה בהחלט דבר טוב לעשות. אני רוצה מאוד מאוד, אבל- אין לי זמןןןןןןןןןןןןןןן!!! ואין לי גם ידע ב-HTML..(בקטן קטן לכתוב!). אבל תודה על ההצעה בכל מקרה, ויש לך אתר יפה!! סחטיין..:) עד העונג הבא, נעמה.

Black Star

New member
איך יש לך זמן?!

לפני איזה... 3 חודשים בניתי לעצמי אתר חדש. השקעתי בו קצת, ואז גם הוא נפל למעמקי השכחה, כי מה לעשות- אין לי רגע זמן לעדכן, וחוצמיזה- מאיפה הרעיונות? אם יהיו לי רעיונות מאגניבים, אני אעדכן.. בא לך לתת לי קצת זמן/רעיונות?

לדעתי זה לא מספיק...

אני מהסוג של האנשים שאוהבים שיודעים מי הם בדיוק, ולא מסתוריים ממש באייסיקיו, אולי זה מה שמושך אינטרנטומנים למיניהם לרשימה שלי (מכילה 351 איש כרגע, אבל זה בגלל שאתמול אחי הרס לי את האייסיקיו וכל האנשים שלא הספקתי לשמור כגיבוי נמחקו, מדובר בערך ב10-20 איש). וחוצמזה, גם יש לי אתר, ואני מעדכנת אותו ככה אחת לשבועיים-חודש, ואת האינפו שלי (נעמה יא מלשנית) אני מעדכנת בעיקר באבאוט אחת לכל כמה ימים... הציצו והביטו, התרשמו נא אנשים:

rastotman

New member
מי כנט ריד אני אינגליש

למה להגיד דברים לא יפים? האתר מאוד נחמד- זאת אומרת, נידמה לי- שמת לב שהכל באנגלית? למה?

Levinzone

New member
לי יש תחביב אחר

לבדוק הודעות אווי של אנשים! פעם לא ידעתי בכלל שיש אפשרות כזאת, אז תמיד שלחתי הודעות ואז ראיתי. אבל מאז שגיליתי את זה..אני מאושרת... המממ אני גם אוהבת לקרוא אינפו של אנשים אבל רוב האנשים לא מעדכנים אותם בכלל... ודרך אגב, למה צריך לכתוב את מספר האי סי קיו בתגובה אם בכלל הוא לא מופיע????

רק ש..

אני לא מכירה כל כך הרבה אנשים שכותבים הודעות מעניינות באוואי...רק אני!! :) וואו, אני מקלידה במהירות גבוהה במיוחד עכשיו..יאבאלה!! אני מפחידה את עצמי!! אהה זה בגלל שאני שומעת גואנו אייפה! ואהההההה יור ביג אין ג`אפאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה אני אפרוש..:) נעמה.

אוה, תתביישי נעמה!!

אני ת-מ-י-ד כותבת משהו באוואי של עצמי רק שאני בדר``כ על DND כדי למשוך תשומת לב, את חייבים להודות שזה הכי מושך תשומת לב :)

גם לי יש !

גם לי יש אייסקיו -מספר 83650663 למי שמעוניין סתם ככה... אני גם מאוד אוהבת לקרוא אינפו של אנשים וזה באמת מעצבן שאנשים לא מעדכנים את האינפו שלהם או לא כותבים כלום!! אני בכלל גם די משקיעה באינפו ובכינוי שלי-פעם אחת חיפשתי איזה כינוי מיוחד ככה ושברתי עליו את הראש וניג`סתי לאיזה חצי עולם ו..כלום!! שום רעיון!איזה באסה זה אתם לא יודעים כמה... טוב לא נורא... ובאמת למה צריך לרשום את מספר האייסיקיו אם בכלל לא משמתמשים בו? נעל אמר פעם שזה בשביל משהו שיהיה בעתיד או משהו כזה.... לימור.

luka

New member
לי יש

יש לי אי סי קיו, לכל המעוניינים 96707040 ואת האינפו אני משנה בערך כל חודש-חודשיים... מה שמזכיר לי... אני הלכתי לשנות את האינפו... ביי

JUVENTINI

New member
יש לי איי סי קיו ...

המספר הוא 99158381 תעשו לי טובה .. אם אתם חושבים שהמוזיקה שאני שומע היא גרועה .. אז פשוט אל תתאמצו לדבר איתי .. כי אני לא חושב שאני אסתדר איתכם .. אני חושב שבכל מקרה אני לא אסתדר איתכם .. :) סתם סתם ... יום טוב לכם גברים וגברות גלעד

yulia_tb

New member
אין לי...

אני לא מצליחה להוריד בעצם... המחשב שלי מסרב להוריד לי אותו!

PsiChO

New member
יש לי גם אבל...

יש רק שני אנשים מהפורום הזה ברשימתי הנאווה. הם גם שני האנשים היחידים שיודעים את שמו האמיתי של הפסיכי, ואפילו איפה הוא גר!!! מישוה רוצה לנחש מי השניים?

למעלה