I LIKE MIKE ...כנסו

laveeg

New member
I LIKE MIKE ...כנסו../images/Emo27.gif

אתמול נסעתי יחד עם אשתי למועדון "סברס" ברחובות לחגוג עם עוד מספר זוגות את יום ההולדת
של גיסתי. מיד בכניסה הקופאית בקבלה מוסרת לי שמייק שרון מופיע היום
. אני נכנס ורואה בפאב
מול עיניי את מייק שרון קצת דיברנו ,מעולם לא נפגשנו פנים מול פנים אני מזדהה כגולן מ"פורום מייק ברנט". אני אישית חוגג יומולדת ויום נישואים עוד כשבועיים ומבקש ממייק שיקדיש לי את "לס מואה טמה". קודם כל אני חייב לציין שמייק מופיע עם תקליטן +קלידן מדהים (מקצוען ממש),איכות הסאונד מעולה (לי זה חשוב מאוד)ומייק עולה לבמה
מרקיד את כולם שר בכל בסיגנונות ומרביץ הופעה על הבמה (רק מתדלק יותר מדיי בירות -ככה בשואו ביזנס החיים לא קלים). ואז מגיע הרגע שלי ומייק מקדיש לי לא שיר אלה מחרוזת משיריו של מייק ברנט (הכל הקצב הסלואו) החל מ: RIEN QUUNE LARME ,QUI SAURA,LAISSE MOI TAIMERןאני רוקד לי יחד עם אישתי וכולם מצטרפים ואני בשמים-כמובן שקיבלתי המון מחמאות על הבחירה במייק ברנט ...בקיצור ערב מהנה שנמשך עד 03:30 לפנות בוקר. אני נהנתי גם פגשתי את מייק שרון גם הקדיש לי שירים של מייק ברנט גם ביליתי .. מייק שרון
לכו להופעה של מייק שרון שבת שלום
גולן MIKE BRANT
NO 1 EVER

מזל טוב לכולכם, ואני מקווה יום אחד

לראות הופעה של מייק שרון. אני מקווה שהוא יופיע בכל מיני מקומות בארץ ויגיע יום אחד גם לחיפה.

laveeg

New member
מאיה שבת שלום קדימה|

גם מקומו של איציק בן ארי לא נפקד אמש,בזמן הריקודים הדנס של איציק ל"לסמואה טמה" היה הראשון שהושמע ברחבת הריקודים. כמה כף לשמוע קומפלימנטים מאנשים באותו מקצוע על עמיתהם מייק שרון בשיחתי עימו :החמיא לגרסת הדנס
של איציק והסכים איתי שהיא מעולה

yoram415

New member
גולן איזה כיף לך../images/Emo45.gif../images/Emo36.gif

לשמוע שירים של מייק ברנט מזמר איכותי.. אני מביו שרונית נהנתה מהשירים של מייק.. בטח כולם שם שרו את השירים של מייק ... איזו התרגשות.. בא לי להתחלף איתך!!! גולן מה סיפר לך מייק שרון על מייק ברנט??? אני יודע שיש לו הרבה חומר על מייק ושהוא יש לו נה להגיד!!!

yoram415

New member
איציק בן ארי תיכנס..../images/Emo104.gif../images/Emo220.gif

איציק שבוע טוב... כמו שכתב פה גולן השיר שלך רץ חזק!!! החידוש עם הדאנס הוא מדהים... איצי מה דעתך לקחת את דרכי שלי ולהפוך אותו לדאנס?? תנסה ניראה לי שזה יתפוס.. בהצלחה!!!!

mikebrant78

New member
נחמד מאוד ומרגש.../images/Emo104.gif

בהחלט כדאי ללכת להופעה של מייק שרון. אלעד:)

mikebrant78

New member
היי יורם,מה שלומך?

מייק שרון מופיע במקומות הבאים: "הסברס" ברחובות מועדון "הפרוטה והירח" בבנימינה מלון "אויה" ביהוד (מועדון "הקוקפיט") חמי יואב מלונות ים המלח אלעד:)

למעלה