!I have to push the pram a lot

dafnaleh

New member
!I have to push the pram a lot

אח, וואי. אתמול בערב הלכנו לצפות בספאמאלוט. היה פשוט נפלא! צחקנו את נשמותינו החוצה. כל השחקנים היו מופלאים למעט המלך ארתור- נדמה כאילו מי שמשחק אותו הוא שחקן מכובד שנורא רצו להשיג ולכן הוא שם, ולא בגלל שהוא מתאים לתפקיד. הוא היה עייף נורא ולא משתווה לגרהאם צ'פמן אף לא בקמט עפעפיו. והוא היה זקן. כלומר, מה. תפקיד מיותר ומרגיז ולא מונטי-פיית'וני לחלוטין בעיני, היה הליידי אוף דה לייק. היא היתה פשוט מרגיזה וכאמור, מיותרת. היה ממש כיף. הנה כמה תמונות.

trillian

New member
אווו!!!

אתם מגניבים נורא! ונראה ונשמע כאילו כיף לכם ממש ממש, וזה נפלא :) שאלה: מזה הקטע עם המגן דוד?

Skyller

New member
You won't succeed on Broadway

If you don't have any Jews זה קטע מההצגה. ספוילר: האבירים שאומרים "ני" (אחרי שהם כבר האבירים שאומרים אקי-אקי-אקי-פטאנג וכ'ו) אומרים לארתור שכדי לצאת מהיער בחיים הם חייבים להעלות מופע בברודווי- וסר רובין אומר שהם בחיים לא יצליחו בברודווי אם לא יהיו להם יהודים... אני דווקא מאוד אהבתי את הדמות של הליידי מהאגם, אני חושבת שהיא הייתה במקום. היא דיווה "לקישוט" ששרה שירים דביליים כמו שיר אהבה שבו בחור ובחורה שרים על זה שהם שרים שיר אהבה... והשיר שלה במערהכ השניה??? Diva's lament (whatever happened to my part)?? הוא פשוט מעולה. וחוץ מזה שרה רמירז שרה נפלא. הידעתם שבמיתולוגיה ה"מקורית" לנסלוט באמת הומו??? (אגב, הרברט חמוד נורא ואני מתה על השיר של His name is Lancelot)? הוא הרי היה מאוהב בגוויניביר ואח"כ גילה שהוא רצה להיות קרוב אליה כדי להיות קרוב לארתור. זו כמובן רק גרסה כי הרי זו מיתולוגיה- ויש לה הרבה גרסאות... אבל באמת קשר החברות בינו לבין ארתור היה באמת... הדוק... אגב, קנית את הפסקול או מרצ'נדייס אחרים?? השירים של מעולים אחד-אחד. גם זה של הצרפתים...

sashkashurik

New member
שכחת את החלק החשוב של ה../images/Emo58.gif

"אבל איך נשיג יהודים בברודווי????" לקבי לקנות כל מיני דברים, זה היה יקר בטירוף!!!!! קניתי רק חולצה בשביל אחותי וזהו, כל השאר היה ממש ממש יקר!

dafnaleh

New member
כן, קניתי את החולצה

"what happens in spamalot stays in spamalot" לעצמי ולחברי, וארנב מרושע לתמר. רציתי לקנות גם את הדיוידי של כל ההופעות החיות שלהם, אבל אז התעשתי ונזכרתי שבאמאזון זה (וגם הפסקול) יהיו פחות יקרים. וכך גם אוכל לקנות אותם כשאף אחד לא מאיים עלי שעוד רגע הדוכן נסגר! לא הצלחתי להתחבר לליידי של האגם :\ (אני לא יודעת מי זו שרה רמירז, בקאסט שראיתי היתה מישהי בשם מארין מאזי). הסצנות איתה לא הצליחו להצחיק אותי. ו-(ספוילר!) בל נשכח את הקטע בו ה"סוס" של המלך ארתור אומר שהוא יהודי בסוף הסרט, וכשנשאל למה הוא לא אמר כלום הוא ענה: "that's not something you say to a heavily armed christian!"

Skyller

New member
ועוד ציטוט משעשע (גם כן ספוילר)

כשארתור רוצה להתחתן עם הליידי מהאגם: "But... I thought you were a fairy!" "No, that's Lancelot!" באופן כללי אהבתי את זה שהקטעים המגניבים מהסרט נשארו, וכמוהם גם בדיחות פייטוניות אחרות (כמו ריקוד הדגים ההזוי הזה, השיר על פינלנד והפאנץ' ליין משיר חוטב העצים)- ועם זאת הצליחו לעשות מזה הצגה קצת אחרת.

gaspode

New member
כן! ארנב! הוא נפלא!

אם לא הייתי עצלנית כזו הייתי מפרסמת תמונה.

למעלה