i have returned....

i have returned....

אנשים. אני נסעתי לסוףשבוע לירושלים לבקר חברים שלי שבאו בהפתעה לארץ... הם הביאו לי מלאאאאאאאאאאאאאאא פוסטרים של בלינק... ובגלל זה לא הייתי פה כל הסופשבוע.... אבל עכשיו אני חזרתי... ובקשר לעובדה על פניקסTX זה לא אני כתבתי זה חברה שלי כתבה כי היא רצתה גם להשתתף.... ואני יודעת את הפרטים האמיתיים וזה לא היה לי חדש שמארק הוא המנהל...ואחותו יוצאת עם הגיטריסט אבל חברה שלי חשבה אחרת.. אז.... ביי לכולם..... וכנסו לצ´ט... אני נכנסת תחת הניק avital אז תחפשו אותי....... ומשעמם לי מאווד....... ואני חולה.... וזה חרא........... ויש לי מחר מבחן ענק במשהו ואני לא בטוחה במה...... ולא ממש אכפת לי אני יבוא יכתוב מילים ומספרים ויצא...... וזה יהיה הסוף כי אני ממש לא שמה על ביס.... אני הילדה הכי טיפשה שיש אבל זה לא חשוב......... זה פרט שולי........ BLINK182 4 EVAAAAAAAAAAAAAAAAAAA אהה. ועודדבר חברים שלי קנו לי גרביים עם תמונה של בארט סימפסון שכתוב עליהים BART וזה ראשי תיבוץ למשהו.... לא זוכרת ואותו דבר עם הומר סימפסון כי אני חולה על משפחת סימפסון וגם קנו לי 5 זוגות עם תמונות של חייזרים עם כל מיני מילים....... ובאחד מהם כתוב ALIENS HAVE LANDED -TOM-BLINK182 נכון ענק.. ?!?!?!

~BLINK182_gurl~

New member
אוף את לא פיירית!!!!!!!!!

מאיפה את מקריצה את כל הבולשיט היפה הזה לעזאזל??? גם אני רוצה.... אה וגם הורדת אייסיקיו? כי נשבר לי לחכות בצ´אט.... אה ואם כבר מדברים על אוספים אז מתווסף לי משהו חדש לאוסף- ביום שלישי תהיה מוכנה חולצה שחברה שלי מכינה לי של בלינק למומולדת... היא לקחה לוגו עם הארנב שכתוב בו BLINK 182 והיא נורא מוכשרת אז היא ציירה אותו בענק, שמה אחד מאחורה אחד מקדימה והלכה לחנות להדפיס.... זה מה שקורה כשגרים בארץ ש- לא מוכרים בה שום דבר של בלינק!!!!! אז מה אני מבלבלת לכם בביצים?!.... בהביי... שירה (שחם לה ונעים לה...)

Ran-182

New member
טך... חולצות של בלינק :)

באמת קקה שאין בארץ אבל בשביל זה יש חו"ל יש לי כמה חולצות של בלינק, אבל אני לא אוהב ללכת עם חולצות שרואים עליהם אנשים. יש לי חולצה כזאת כחולה עם ציור של נמר וכתוב BLINK-182, PUNK, SAN-DIEGO CA אחלה חולצה, קלאסית :) וגם חולצה כל הארנב הפאנקיסטית של בלינק (מה שדיברת עכשיו). סעו לדרום אמריקה, יש שם הרבה חולצות כאלה, ובזול

יש לי המון חולצות

יש לי חולצות של בלינק עם תמונות שלהם עם לוגואים ויש לי את הפוסטר הענק של הארנב הזה... ויש לי על דף מיוחד לקעקוע תמונות שלהם לוגואים ואת הארנב עכשיו השאלה היא אם אני רוצה לעשות קעקועים??? זה מיוחד לא סתם קעקוע רגיל... זה מיוחד יש תלת מימדי ויש זוהר וכל מיני דברים כאלה... יש לי גם תמונה שלהם בקעקוע לא אמיתי שאני עושה כל פעם שזה יורד מחדש כי יש לי מלא....... זה פיצוצי..... ויש בארץ חנות שמוקדשת לפאנק רוק ויש בה בעיקר חומר על בלינק182 אני שכחתי איך קוראים לחנות ואיפה היא... אבל אני יבדוק.... :)

ofir_einhorn

New member
גם לי הייתה את הבעיה הזאת

גם אני השתגעתי שאין שום רוק בארץ הזאת ואין פוסטרים אבל מצאתי חנות שיש בא רק רוק חולצות פוסטרים ןעוד מלא דברים והיה שם חולצה של בלינק עם הארנב אבל קניתי חולצה של slipknot כן אני לא רק חולה על בלינק וזה יקר לאללה 90 שקל וגם קניתי פוסטר של בלינק

למעלה