i have an idea

EROTOMANIA

New member
.............

לפני שיהיה מאוחר מדיי-תעבירו את זה לאייסיקיו או למסרים... עד כמה שכולם רוצים לדעת את מי סיון מנשקת.. :) דבר משוגע שעשיתי? אין משהו "משוגע".. אבל יש משהו כיף.. בערך... התחרמנתי עם מישהו בפעם הראשונה שראיתי אותו.

המממ...

עשיתי באנג'י בניו-זילנד. זה היה מקום ממש גבוה והיו שם מלא תיריים וכולם פחדו לקפוץ ואז אני באתי ועקפתי את כולם וקפצתי ראשונה! זה היה ממש כייף, אני עדיין לא מבינה איך עשיתי את זה. הייתי כולה בת 15 ובהתחלה בכלל לא נתנו לי לקפוץ, אבל בסוף הכל הסתדר. ויש עוד משהו אבל חחחח זה ממש מפדח אז לא נראה לי שאני אספר אותו. לא משנה.

Pidimenopolis

New member
הממ..

לקחתי גבינה אמריקאית ושמתי אותה על התנור בחדר האמבטיה, רק רציתי לראות איך היא תימס.

Odish16

New member
הממ המממ..*חושבת*

לרוץ 11 סיבובי אצטדיון בבית ספר..נחשב?:/ גרר..טוב אז זה לא משו..

ESU Boscorelli

New member
ammm

when i volunteerd in the police me and another officer made a deal... i just need him to bring a Squad car to the some parking of a building and park under it... then i called to my Ex-girlfreind and tell her to open he window and from the squad with the Microphone i told her that i love her and after that the all neighberood was in shock but don't think that this is special a lot of cop or fireman do it with their wifes and stuff... except this of course there is the naked swimming in the Kineret and stuff...

אממממ...

פעם התקשרתי לנישהו ממש שמן מהכיתה שלי ואמרתי שזה ממרזי מורית וניסיתי להציע להם איזו עיסקה.. משהו מטומטם שהמצאתי על השניה, ואמא שלו ענתה ולא נתנה לי לדבר איתו והתחילה לתחקר אותי... חברות שלי היו ליד וכל הזמן צחקו, אז לא נראה לי שזה היה ממש אמין.... אני לא אחת שעושה דברים משוגעים....

למעלה