>>>>>I Have a Seroiuse Problem>>>>

>>>>>I Have a Seroiuse Problem>>>>

when i install mirc 6.11 the new version and i come to download something its say i need to set client in 150 seconds i know that i need to off turn back ignore but i havent this option in dcc folders the new mirc but in version 5 of mirc i have this option in folders and the old version are not connecting to servers from sites if you can give me some pictures with explain ill be happy :D thanks!

אלוף הWWE

New member
זה לא...

זה קשור איזה גרסא ואני לא מבין למה פתחת טופיק חדש יש לך את האפשרות הזאת פשוט לא הבנת איפה זה אני יסביר לך יותר פשוט למעלה בתפריט, יש לך תפריט בשם dcc תלחץ עליו ושם תיהיה לך אפשרות של options נכון? עכשיו בoptions בצד שמאל יש לך רשימה של אפשרויות, כנס לאפשרות DCC - Folders ושם תעשה מה שאמרתי לך בהודעה הקודמת

אלוף הWWE

New member
מצטער, טעיתי

הורדתי עכשיו את הגרסא שיש לך לבדוק וראיתי שאין לך תיכנס ל tools - options ושם יש לך את מה שנתתי לך בהודעה הקודמת

אלוף הWWE

New member
תשובה מלאה...

בעעעע
מה קורה לי היום
אני יסביר לך עכשיו הכל מההתחלה כי לא שמתי לב שגם בהגדרות אצלך זה שונה לגמרי מצטער שבילבלתי אותך כנס ל tools - options שם ב DCC כנס ל folders תלחץ על add תוסיף *.* תעשה אוקיי עכשיו כנס ל ignore שנה שם ל disable ותוריד את ה וי מ turn ignore back... וסיימת

למעלה