I have a question!!

רעיון!

אם במקרה אין לך המון מטילי זהב בבית מוכנים לבזבוז למרות שאת גרה בהר-אדר אז את יכולה להשתתף בחוג הסריגה רק אם את מתחייבת לסרוג לי ועמיתי למהפכה בושקפה(מי שלא ראה את הסרט עיר האלוהים לא יבין)כובע וצעיף ואז נחליק את כל העניין עם מטילי הזהב....

Hbentzur

New member
בלי שטויות!

כל מה שאת צריכה לעשות זה לתת לי אלף סוכריות על מקל וחמש מאות תאילנדים קטנים שיחזיקו אותן מהאוזנים... פשוט הא? ועכשיו ברצינות
- ההרשמה היא אצלי. אפשר או לבוא אלי הביתה, או לתת לי את הסכום המבוקש בכל הזדמנות כשאני במחנה. רק להזכיר- העלות היא 5 שקלים, כי צמר לא גדל על עצים! (הוא דווקא גדל על כבשים אבל לא משנה...) ההרשמה תיסגר ב-2.12.

סתם שאלה

ההרשמה מותנית גם עלי אם אני רוצה צמר נכון?! ושאלה נוספת לגברת בן צור, כל אחד מקבל גליל אחד כן?!

Hbentzur

New member
אז ככה זה הולך...

ההרשמה חלה על כולם. וכמובן שכל אחד מקבל גליל, אלא אם תגידי שצריך יותר, ואז נברר מה העלות. כל אחד שנרשם אומר איזה צבע הוא רוצה, וכשעדי ואני נלך לקנות נבחר את הצבעים שביקשתם! כמובן שאי אפשר לבקש סגול עם נקודות זהב/ אפור עכבר/ סגול חציל/ צהוב חרדל/ ורוד עמוס/ כתום התנתקות/ וכו'... יש מבין?!

מיכלו1

New member
דרך אגב...

ורוד עמוס זה בעצם ירוק כי עמוס הוא עיוור צבעים (ובגלל זה הוא כמעט קנה כובע ורוד...) אבל לא משנה...

ה-ת-נ-ג-ד-ו-ת

מה רע במי שעיוור צבעים??????זה שאנחנו עיוורי צבעים זה לא אומר שאפשר לצחוק עלינו...התאוריה שלי היא כזאת בכלל אתם כולכם עיוורי צבעים אנחנו הכביכול "עיוורי צבעים" אנחנו בכלל אילו שרואים טוב!!1ושמישהו ינסה לעצור אותי

Ofer Tal

New member
אני יודע

מי יכול לעצור אותו - הרמזור! יאללה לך הבייתה , אין מכונית , "מי נתן לך רשיון ילדה?" (תודות לקוקו מאילת)

Hbentzur

New member
איך זה יכול להיות?!

גם אם התאוריה נכונה, אז בעינינו עמוס יכול להראות אמממ, איך נגיד את זה? קצת נשי. אולי אפילו נשי מאוד. הוא עמד מול המראה עם כובע ורוד ואמר: "איזה כובע ירוק יפה! אולי אני אקנה אותו? באמת צבע יפה!" אם רק אתה ועומוס תחשבו שזה כובע ירוק וגברי, למי זה יועיל?! (זה ירוק-
, וזה בכלל ורוד-
! יש מבין?!)

אני חושב שמישהי..

כאן קצת נגררת חברתית????מה איכפת לי מה כולם אומרים אני יודע מה אני רואה ומה אתם לא רואים וכל עוד אני יודע שזה נכון זה הכי חשוב ככה אמא לימדה אותי....

למעלה