i have a question

קטרפי

New member
i have a question ../images/Emo110.gif

למה ריקו התחיל לעבוד אצל הפישרים
הפסדתי את כול הסוף של הפרק האחרון (סיפור ארוך) זה לא פייר

Cartman

New member
לפי הפלאשבקים

ריקו ואמא שלו באים אל הפישרים אחרי שאבא של ריקו החליק מהגג, נפל, והראש שלו התרסק על ערימת לבנים, אם זכור לי נכון. ריקו נראה מאוד מתרשם מהעבודה שנתניאל (האב) עשה על אבא שלו, או לפחות ככה זה נראה. אחר כך ריקו מגיע על סקייטבורד אל הפישרים ופוגש בחצר את נתניאל שמכסח את הדשא, ואומר שהוא נורא מודה לו ושאם הם צריכים עזרה, מישהו במשרה חלקית שיעזור להם או משהו אז שיפנו אליו.

niritcat

New member
אהבתי שהם סיימו את זה ככה,

ולא פרטו הלאה מתי ריקו הגיע בכל זאת לעבוד שם. לא כל דבר חייבים להיכנס לפרטים ולתאר. מאוד מצא חן בעיני.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif וגם בכלל..

מאוד אהבתי את ריקו שם..
אני מאוד אוהבת תאמת את ריקו בכללללל..
וזאת רק אני, או שבמיוחד לפי הפרק האחרון שהיה, אבל דיוויד ונייט ממש לא מתייחסים אל ריקו יפה? (כשדיוויד אמר שהוא הומופוב ועוד משהו..
)

niritcat

New member
כן, הוא מקסים../images/Emo23.gif,

אבל ריקו באמת הומופוב...הוא השתפר, אבל כל הנושא של הגייז לא כל כך מסתדר לו (נדמה לי שהיה על זה בפרק על ההומו שנרצח. אז גם דיוויד התוודה שהוא גיי, וריקו ממש עשה פרצוף ונרתע ממנו). די ברור שהם חלק גדול יותר בחיים שלו מאשר שהוא חלק בחייהם. נראה שהם חשובים לו מאוד (עובדה שהוא מיהר להסכים לשותפות 25% - 75% למרות שהתחושה היא שהגיע לו יותר), אבל הם לא מתיחסים אליו כאל יותר מעובד בחברה. אולי בעונה הבאה, בעקבות השותפות, זה ישתפר.

Veganiny J

New member
כן, חשבתי על זה אתמול

הפישרים חשובים לו כל כך משום שנת'ניאל האב היווה דמות אב בשבילו (גם לםי הפלאשבקים ניתן להרגיש שהוא הגיע בדיוק בזמן בשביל ריקו, כתחליף אב), ובשל כך העסק כן חשוב לו אישית, בנוסף לפרנסה ול"אמנות" שלו.

נכון..

באמת אפשר לראות שהם חשובים לו יותר מאשר שהוא להם. אבל זה טיפה מעצבן אותי, כי לדעתי הפישרים צריכים יותר להתחשב בו ולהיות יותר נחמדים אליו..
הם לא מכבדים אותו מספיק
חוץ מאולי הפרק שהוא עזב לקצת..

happyphantom

New member
הפישרים חשובים לריקו

כי נתניאל (האב) שלח את ריקו ללמוד את מלאכתו, אפשר לומר - הפך אותו למה שהוא. נייט ודייויד מרגישים שריקו חייב להם את חייו כי אבא שלהם דאג לו וטיפח אותו כמו בן. כך יוצא שריקו מלא הערכה לפישרים, והם מתנשאים כלפיו. מלבד זאת, למדנו שריקו הומופוב בפרק שרמון תיקן לו ולונסה את הבית, וריקו נכנס הביתה ותפס את רמון doing the deed עם גבר אחר... מה שהסתיים במכות, ולאחר מכן בגירושין של רמון ואשתו. יופי, ריקו.

קטרפי

New member
אבל אבל ../images/Emo110.gif

אני גם בהתחלה באתי להגיד את זה (על רמון) אבל לא ניראה לי שייך הוא לא פיטר את רמון בגלל שהוא בגד באישתו בלי קשר שזה היה עם גבר¿

לא ממש

בפרק שבו נרצח הומוסקסואל, הוא התגלה כהומופוב מסריח. כשהוא סיפר לאשתו על רמון, הדגש היה על כך שזה היה "עם גבר".

מה זה זה? כמה מעריצי טורי

בפורום אחד??:) גם אני נגועה:) כנראה שמה שמייחד מעריצי טורי ומעריצי SFU זה ששניהם שרוטים:) אחחח....אני מרגישה בחברה טובה:)

happyphantom

New member
אני לא מעריצת טורי...

סתם אוהבת את השיר
אבל בכל זאת, גם אני שרוטה.

Y M C A

New member
אממ לדעתי הוא גם מאוד חשוב להם

הם יודעים טוב מאוד שהוא עובד מעולה, גם אם הם לא מודים בזה...כשהוא עבר למתחרים הם מהר מאוד גילו את חשיבותו והחזירו אותו. נייט ודיוויד אוהבים להרגיש את השליטה בידיים שלהם, מתנשאים מעליו, אבל יודעים בתוך תוכם שה25 אחוז מגיעים לו.

למעלה