i have a little problem...

Winter Snow

New member
i have a little problem...

כבר שלושה ימים שהמחשב שלי מתנהג בצורה ממש מוזרה. אני נכנסת לדוגמא לחשבון האימייל שלי בוואלה, ומופיעות לי הודעות של לפני שבוע למשל (הודעות שכבר מחקתי!). אני מסמנת את כולן ובוחרת באופציה "מחק" וזה פשוט מרענן את הדף וחוזר לאותו נקודה בדיוק! בנענע קורה דבר דומה; אני נכנסת לאופציה "אתר אישי" על מנת להעלות לשם מספר קבצים. לאחר בחירת הקבצים ובחירה באופציה "שלח" זה מרענן את הדף אך חוזר לאותה נקודה. הקבצים לא מתעדכנים ומה שאני מנסה למחוק לא נמחק. בפורומים של תפוז למשל, אני רואה הודעות של לפני שבוע או יותר במקום את העדכניות. נכנסתי ל"אפשרויות אינטרנט" ומחקתי הסטוריה וכמו כן רוקנתי את תיקיית קבצי האינטרנט הזמניים. חזרתי לדואר בוואלה ופתאום מסומן לי שאין לי דואר כלל. כלומר זה עזר. אבך אח"כ ניסיתי לשלוח מכתב וקרה אותו הדבר בדדיוק. תחילה חשבתי שמדובר בבעיה של האתר אבל אני רואה שזה במחשב שלי! מה לעשות? אני משתמשת בכתובת האימייל הזו כל הזמן ובינתיים אין לי איך לעבוד. אני לא יכולה להשתמש בפורומים כמו שצריך ולא יכולה להעלות קבצים לרשת. אני לא יודעת באילו עוד אתרים יש לי את הבעיה. אני צריכה את עזרתכם בדחיפות. תודה מראש!

De-Panther

New member
שירלי זה פורום לבעיות בתפוז ובעיה..

זו היא במחשב שלך

Winter Snow

New member
הבנת הנקראאאאא../images/Emo63.gif

כתבתי שאני רואה הודעות של תפוז מלפני שבוע. אני חושבת שזה מאוד קשור לפורום. ואני צריכה עזרה. והתשובה שלך לא רלוונטית.

פגעסוס

Well-known member
אמממ.. ../images/Emo26.gif

את גם רשמת שהבעיה לא היתה בתפוז כי אם בדפדפן שלך, כך שתשובתו היא אכן רלוונטית... עם זאת, מחיקה של ההיסטוריה והקצים הזמניים אמורה היתה לסדר את הבעיה. אם מגיע מצב בו אינך בטוחה האם העמוד שהעלית הוא נכון, או שהוא נשמר מביקור קודם שלך, פשוט לחצי CTRL+F5, והעמוד יעלה כפי שהוא קיים על השרת.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

F5 לעיתים מעלה את האתר כפי שהוא נשמר בזכרון מפעמים קודמות בהם ביקרת באתר, בד"כ לא אבל לעיתים כן. CTRL+F5 מבצע העלה של האתר מהשרת שעליו הוא נמצא בכל מקרה.

למעלה