I Got You / Split Enz

turrican

New member
I Got You / Split Enz

מי שלא מכיר את השיר שיקום ויתבייש לו בצד. שיר מאד אהוב עליי אמנם מ-79 אבל הוא כולו אייטיזי.. הוא מהאלבום שלהם True Colours .ד"א למי שלא ידע הלהקה מניו זילנד במקור
got you - that´s all I want I won´t forget - that´s a whole lot I don´t go out - not now that you´re in Sometimes we shout - but that´s no problem I don´t know why sometimes I get frightened You can see my eyes, you can tell that I´m not lyin´ Look at you - you´re a pageant You´re everything - that I´ve imagined Somethings wrong - I feel uneasy You show me - tell me you´re not teasin´ I don´t know why sometimes I get frightened You can see my eyes, you can tell that I´m not lyin´ I don´t know why sometimes I get frightened You can see my eyes, can you tell me you´re not lyin´ There´s no doubt - not when I´m with you When I´m without - I stay in my room Where do you go - I get no answer You´re always out - it gets on my nerves I don´t know why sometimes I get frightened You can see my eyes, you can tell that I´m not lying (But) I don´t know why sometimes I get frightened You can see my eyes, can you tell me you´re not lyin´ I don´t know why sometimes I get frightened You can see my eyes, you can tell that I´m not lying​

oril123

New member
להקה חביבה למדי שנוסדה 1972

והמייסדים(האחים פין) הקימו אחריה את CROWDED HOUSE שאני מניח שמוכרת יותר לחברי הפורום.

turrican

New member
אורי יש לך מושג למה שמתי את השיר

הזה? דווקא אתה צריך לדעת.. ושוב אני חייב להודות שאני מתמוגג מהמוסיקה של New Musik . למה כבר לא עושים מוסיקה כזו??

oril123

New member
אני יודע למה ולגבי NEW MUSIC

ולגבי איכות המוזיקה שלה. שמתי לב שמעבר לזה שלכל עשור ואף שנתון יש מאפיינים סגנוניים שונים והמוזיקה שנוצרת באותה תקופה מושפעת מאווירת התקופה, אופנה וארועים למינהם (כלכלה, מלחמות, אסונות וכד´). ולכן הנסיון ליצור בתקופה מסויימת מוזיקה בסגנון של תקופה קודמת נדון מראש לכשלון (לטעמי) ראה מקרה אואזיס שמנסה בכל כוחה להשמע כמו להקה משנות השישים אבל לעולם לא תישמע כך ב 100% מהסיבה הפשוטה שאתה שומע איזה שהוא אלבום אתה גם שומע את אווירת התקופה בה הוא נוצר ולכן כל נסיון להשמע כמו NEW MUSIC יהיה לא רלוונטי.

turrican

New member
נאלץ להסכים איתך בהכנעה ../images/Emo127.gif

אמרתי זאת כהתרסה על איכות המוסיקה כיום ועל מצוקה קשה.. למרות שכיום אנו רואים לעיתים אצל אומנים השפעות של אייטיז והכי טוב זה שלהקות ששרדו את האייטיז , ישמרו איזשהו ייחוד ולא יעברו לסגנון מוסיקה אחר לגמרי מחבר אותם אל שורשיהם. רוב טבילות האש הם מביכות למדיי..וכבר דיברנו על זה בעבר על אומנים שהתקאמבקו וחזרו עם הזנב מקופל בין הרגליים .

alpha80

New member
או את זה....

ASSEMBLAGE 23 סינטפופ של שנות ה 2000 ב מ י ט ב ו

למעלה