I DREM OF JEANNIE

I DREM OF JEANNIE../images/Emo121.gif

אני חולם על ג´יני זוכרים? עם ברברה עדן ולארי הגמן (שאח"כ הופיע כ-ג´יי-אר בדאלס)... אחת הסדרות הראשונות שהוקרנו אצלנו בשחור לבן. חמוד ומשעשע. בלי אלימות ובלי גסויות. וישקום הגבר שלא הה רוצה שתהיה לו ג´יני ברקע! על הסידרה ועוד רבות אחרות באתר המצ"ב. צו 8 - נוסטלגיה! (

magy

New member
מי שחולה

בזמן שהמורה מכתיבה חומר בכיתה....מן הראוי שישלים חומר עם חזרתו לבית הספר. בשליש הזה, אני מורידה לך ציון. והטיול השנתי מבוטל, לא תשתתפי בו. איך יכולת לפספס את כל הסדרות שהבאתי?????????? בשביל מי אני מביאה חומר....בשבילי???????
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP תציצי למטה........

magy

New member
חודש חונה.

איפה היית? בדיסקוטקים? פושטקית כלום כבר לא ייצא ממך תראי את הבן של השכנים, לומד. הכי טוב בכיתה. אפילו מנגן על כינור.

הולכת להתבייש בפינה../images/Emo4.gif

וואלה פיספסתי את ההודעה שלך מהחודש שעבר. טוב, אנחנו בענייני נוסטלגיה, זה אומר שאפשר להתכרבר בזכרונות כל פעם מחדששששששששש

הייתי חייבת לחפש את הפרק ../images/Emo63.gif

יש שם פסוקים...... שפתיים יישקו. משלי פרק כד =========== א אַל-תְּקַנֵּא, בְּאַנְשֵׁי רָעָה; וְאַל-תִּתְאָו, לִהְיוֹת אִתָּם. ב כִּי-שֹׁד, יֶהְגֶּה לִבָּם; וְעָמָל, שִׂפְתֵיהֶם תְּדַבֵּרְנָה. ג בְּחָכְמָה, יִבָּנֶה בָּיִת; וּבִתְבוּנָה, יִתְכּוֹנָן. ד וּבְדַעַת, חֲדָרִים יִמָּלְאוּ-- כָּל-הוֹן יָקָר וְנָעִים. ה גֶּבֶר-חָכָם בַּעוֹז; וְאִישׁ-דַּעַת, מְאַמֶּץ-כֹּחַ. ו כִּי בְתַחְבֻּלוֹת, תַּעֲשֶׂה-לְּךָ מִלְחָמָה; וּתְשׁוּעָה, בְּרֹב יוֹעֵץ.
ז רָאמוֹת לֶאֱוִיל חָכְמוֹת; בַּשַּׁעַר, לֹא יִפְתַּח-פִּיהוּ. ח מְחַשֵּׁב לְהָרֵעַ-- לוֹ, בַּעַל-מְזִמּוֹת יִקְרָאוּ. ט זִמַּת אִוֶּלֶת חַטָּאת; וְתוֹעֲבַת לְאָדָם לֵץ. י הִתְרַפִּיתָ, בְּיוֹם צָרָה-- צַר כֹּחֶכָה. יא הַצֵּל, לְקֻחִים לַמָּוֶת; וּמָטִים לַהֶרֶג, אִם-תַּחְשׂוֹךְ. יב כִּי-תֹאמַר-- הֵן, לֹא-יָדַעְנוּ-זֶה: הֲלֹא-תֹכֵן לִבּוֹת, הוּא-יָבִין, וְנֹצֵר נַפְשְׁךָ, הוּא יֵדָע; וְהֵשִׁיב לְאָדָם כְּפָעֳלוֹ. יג אֱכָל-בְּנִי דְבַשׁ כִּי-טוֹב; וְנֹפֶת מָתוֹק, עַל-חִכֶּךָ.
יד כֵּן, דְּעֶה חָכְמָה--לְנַפְשֶׁךָ: אִם-מָצָאתָ, וְיֵשׁ אַחֲרִית; וְתִקְוָתְךָ, לֹא תִכָּרֵת. טו אַל-תֶּאֱרֹב רָשָׁע, לִנְוֵה צַדִּיק; אַל-תְּשַׁדֵּד רִבְצוֹ. טז כִּי שֶׁבַע, יִפּוֹל צַדִּיק וָקָם; וּרְשָׁעִים, יִכָּשְׁלוּ בְרָעָה.
יז בִּנְפֹל אוֹיִבְיךָ (אוֹיִבְךָ), אַל-תִּשְׂמָח; וּבִכָּשְׁלוֹ, אַל-יָגֵל לִבֶּךָ.
יח פֶּן-יִרְאֶה יְהוָה, וְרַע בְּעֵינָיו; וְהֵשִׁיב מֵעָלָיו אַפּוֹ. יט אַל-תִּתְחַר בַּמְּרֵעִים; אַל-תְּקַנֵּא, בָּרְשָׁעִים. כ כִּי, לֹא-תִהְיֶה אַחֲרִית לָרָע; נֵר רְשָׁעִים יִדְעָךְ. כא יְרָא-אֶת-יְהוָה בְּנִי וָמֶלֶךְ; עִם-שׁוֹנִים, אַל-תִּתְעָרָב. כב כִּי-פִתְאֹם, יָקוּם אֵידָם; וּפִיד שְׁנֵיהֶם, מִי יוֹדֵעַ. כג גַּם-אֵלֶּה לַחֲכָמִים: הַכֵּר-פָּנִים בְּמִשְׁפָּט בַּל-טוֹב. כד אֹמֵר, לְרָשָׁע--צַדִּיק אָתָּה: יִקְּבֻהוּ עַמִּים; יִזְעָמוּהוּ לְאֻמִּים. כה וְלַמּוֹכִיחִים יִנְעָם; וַעֲלֵיהֶם, תָּבוֹא בִרְכַּת-טוֹב. כו שְׂפָתַיִם יִשָּׁק; מֵשִׁיב, דְּבָרִים נְכֹחִים.
כז הָכֵן בַּחוּץ, מְלַאכְתֶּךָ--וְעַתְּדָהּ בַּשָּׂדֶה לָךְ; אַחַר, וּבָנִיתָ בֵיתֶךָ. כח אַל-תְּהִי עֵד-חִנָּם בְּרֵעֶךָ; וַהֲפִתִּיתָ, בִּשְׂפָתֶיךָ. כט אַל-תֹּאמַר--כַּאֲשֶׁר עָשָׂה-לִי, כֵּן אֶעֱשֶׂה-לּוֹ; אָשִׁיב לָאִישׁ כְּפָעֳלוֹ. ל עַל-שְׂדֵה אִישׁ-עָצֵל עָבַרְתִּי; וְעַל-כֶּרֶם, אָדָם חֲסַר-לֵב. לא וְהִנֵּה עָלָה כֻלּוֹ, קִמְּשֹׂנִים--כָּסּוּ פָנָיו חֲרֻלִּים; וְגֶדֶר אֲבָנָיו נֶהֱרָסָה. לב וָאֶחֱזֶה אָנֹכִי, אָשִׁית לִבִּי; רָאִיתִי, לָקַחְתִּי מוּסָר. לג מְעַט שֵׁנוֹת, מְעַט תְּנוּמוֹת; מְעַט, חִבֻּק יָדַיִם לִשְׁכָּב. לד וּבָא-מִתְהַלֵּךְ רֵישֶׁךָ; וּמַחְסֹרֶיךָ, כְּאִישׁ מָגֵן.

magy

New member
עשר שעות היה לוקח לי לנקד

איך עשית את זה????????????????????????????????

מה עובר עליך יקירתי? את

בגיל המעבר? או שתפסת רגע של נוסטלגיה עם העונשים שקיבלנו כילדים?

magy

New member
תביאי לינק לתנ"ך...

לא ידעתי שיש באינטרנט....

magy

New member
כזה, כאילו?

א שִׁיר הַשִּׁירִים, אֲשֶׁר לִשְׁלֹמֹה. ב יִשָּׁקֵנִי מִנְּשִׁיקוֹת פִּיהוּ, כִּי טוֹבִים דֹּדֶיךָ מִיָּיִן. ג לְרֵיחַ שְׁמָנֶיךָ טוֹבִים, שֶׁמֶן תּוּרַק שְׁמֶךָ; עַל כֵּן, עֲלָמוֹת אֲהֵבוּךָ. ד מָשְׁכֵנִי, אַחֲרֶיךָ נָּרוּצָה; הֱבִיאַנִי הַמֶּלֶךְ חֲדָרָיו, נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בָּךְ--נַזְכִּירָה דֹדֶיךָ מִיַּיִן, מֵישָׁרִים אֲהֵבוּךָ. {פ}

חחחחחח

לא תאמיני אבל נהניתי לקרוא. תודי שיש שם פנינים לרוב. ואיזה עונשים קיבלנו כילדים? נו תזכירי או (תזקירי) ע"מ שנחזור לנוסטלגיה....
נ.ב. בא לי לעשות בלונד!

תבואי רגע לחדר השני

אציע לך איפה לעשות
עונשים? לכתוב מאה פעמים איזה משפט דבילי לא זוכרת איזה אבל היו לי לא מעטים הייתי שובבה כמו בן וחכמה כמו שד הם לא יכלו עלי, המורים היה מורה שהיה נכנס לכתה "שלום כולם, פנטזיה החוצה" הוא היה משעמם אותי מוות ואני הייתי מוציאה לו את הנשמה ולהפתעתו הצלחתי מצויין במקצוע שלו בבגרות כן, כן בבליך לא הייתי כמו אלומיניום (זה היה אלומיניום שלימד את ההורים של המורה איך צריך לחנך את ילדתם?) אבל ממש אותו בית ספר פלא ששמו יצא לגדולה?

אטיוד5

Active member
היי פנטה-זיה

במקום ממנו באת שואלים את השאלה הזאת בצורה יותר ישירה. משהו כמו "ירדת לה?" אז בשם הישירות, הכנות, גילוי הלב, הפתיחות אותן תכונות שהן נר לרגלייך, אור לעינייך, גשם למטרייתך, בקיצור, כל התכונות שהן ממש את, אני ממש מבקש ממך - היטיבי את ההתנסחות.

magy

New member
נו, אז ירדת לה?

בטח לעלות אחרי שיורדים.....
PPPPPPPPP

magy

New member
תיקון = בטח כיף לעלות

בורחות לי המילים בזמן האחרון.....

למעלה