i dont get it

natalie182

New member
i dont get it

לפני כמה ימים ראיתי קליפ כזה דוקומינטרי או וואטאבר של בלינק not now אני מניחה שאתם מכירים אניווי זה קליפ חדש או משו? מאז שהם נפרדו אני כבר לא מעודכנת :(

הו, גם אני ראיתי את זה..

זה כנראה חדש והוציאו אותו בגלל הגרייטסט היטס שיוצא מחר.. [ראית באמטיוי|2 נכון?] אה, וגם התחילו להיות הרבה פירסומות על הדיסק :)

sappy song

New member
קליפ יפה ../images/Emo3.gif

זה עירבוב כזה של הקליפים שלהם ומה שיש בדי וי די הישן שלהם

nachmi

New member
אבל אני לא מבין דבר אחד..

איך אפשר לעשות קליפ כשאתם בריב?:\ כאילו, אנשים אתם בריב איך אפשר לעשות משהו שקשור במוזיקה כשאתם בריבב?: :( בכל מקרה אני לא חושב שאני הצגתי את עצמי פה אי פעם ואני סתם כותב פה הודעות חח .. אז שלום לכולםם אני טל מטורף על בלינק בלה בלה בלההה

sappy song

New member
מי אמר שהם בריב?!

הם לא התפרקו בגלל שהם היו בריב, הם התפרקו בשביל שיהיה להם חופשה, כל אחד עם המשפחה שלו וכל זה...

nachmi

New member
אז כנראה לא קראת את הראיון..

הראיון שהיה עם טום שבו הוא סיפר שהיה להם ריב.. ושמארק נטר לו טינה בגלל בוקסקאר (כי הוא לא ידע מזה בהתחלה) ואפשר להגיד שמארק וטום רבו כי סך הכל הם לא דיברו מההפסקה.. אני מתאר לעצמי שזה ריב לכל מצב..

sappy song

New member
אי אפשר לדעת...

כי יש ראיונות שהכתבים סתם מוסיפים עוד כמה משפטים שלא נאמרו בכלל כדי להוסיף עניין... אבל אי אפשר לדעת מה האמת...

זה פורסם בעיתון,

וזה הנושא של הראיון, לא יכול להיות שהעיתון המציא את כל הראיון וטום לא עשה שום דבר בקשר לזה...

nachmi

New member
לא ענו לי על השאלהה ברסמיייי

מישהו יודע איך אפשר לעשות קליפ כשהם לא מדברים אחד עם השני<? כאילו.. חייבים לראות את זה בקליפ על הפנים שלהם :\

nachmi

New member
אני חייב להגיד..

שראיתי עכשיו את הקליפ ופשוט היה בא לי לבכות.. לבכות...:(

למעלה