i decided to share

Lizusha

New member
i decided to share../images/Emo4.gif

Since life has been a bitch in th past year.... since i moved here, i decided i need to vent to somebody... and since u people seem very nice and helpfull, i'm sure you'll find tons of things to say... So anyways I have an ex in Israel, his name is Benny, we've been together for 1 year and a month till i left here, yesterday i would've been 2 years.. he was the worst boyfriend i eer had- but the one i loved the most... Now i have another boyfriend for the past 8 months.... he's ok, ver sweet- most of the time, but he's not israely, and not american... and we bearelly get along, lately he's been on my nerves... and i was thinking about breaking up with him, the only problem is that he is also my best friend here, and i dont have too many friends here.If you have any opinions on the subject you are more then welcome to react... anyway... don't worry, and be happy!

kit k@t

New member
i know what u r talking about

my b/f broke up with me, and since he was my best and only friend here my world crashed the moment he left. i dont really know what to tell u. if u dont get along, there isnt much point in keeping the relationship, but on the other hand i know the need for a friend. i am not saying anything helpfull here.. i guess i have my own problems to deal with. kat

kit k@t

New member
sure

why not... i dont like putting my icq here, if u dont want to put it too u can email me and ill give it to u. kat

sivani

New member
בואי ואני אנסה לעזור ../images/Emo9.gif

אני מבינה מהסיפור שלך שאת לא מסתדרת עם החבר,למרות שהוא גם החבר הכי טוב שלך. השאלה היא,האם אתם לא מסתדרים בתור חברים או בתור חברים הכי טובים? כי את יודעת שיש הבדל בין קשר אפלטוני לקשר רומנטי. קודם כל לפני שאת פועלת את צריכה לחשוב עם עצמך טוב טוב ולהבין באיזה מקום בסדר העדיפויות את שמה את הקשר הרומנטי שלכם. אחרי שחשבת על זה,תנסי להבין מה גורם לחיכוכים ביניכם. לא תמיד פרידה היא הפיתרון הנכון,סכסוכים וריבים תמיד אפשר לפתור-בגלל זה מדברים על דברים. אם תביני מאיפה כל החיכוכים האלה נובעים,אני מציעה לך לדבר איתו ולראות מה הוא חושב. ו..אחרי כל זה,כשהבנת בדיוק איפה את עומדת,תחשבי על התוצאות. פרידה יכולה להרוס לכם את החברות,אבל מה שבטוח-היא לא תחזק אותה. איך שאני רואה את זה,ברגע שאת יוצאת עם מישהו,והוא החבר שלך, אם תיפרדו-חברים טובים כבר לא תהיו. בלי כמעט יוצא מהכלל. לסיכום: קודם כל תדברי איתו,תשמעי את דעתו,ואח"כ תעשי את החושבים שלך. ותזכרי שיותר טוב ממה שיש לך עכשיו,כנראה כבר לא יהיה לך,אבל שוב-ההחלטה הזאת תלויה בסדר העדיפויות שלך ובאיזה קשר את רואה אותכם,אפלטוני או רומנטי. בהצלחה
סיווני

Lizusha

New member
do u have any chat tools..?

I'll tell u whats going on that's bugging me in this relationship, and what the fights are because... if u are interested... or we can just chat!

justnoa

New member
אין לי ניסיון בתחום הזה אבל אנסה

תראי... כמו שמישהו אמר קודם, קודם תחשבי אם אתם לא מסתדרים כחברים-חברים, או גם כחברים-טובים... נגיד והגעת למסקנה שזה רק כחברים-חברים אתם לא מסתדרים ממש, תנסי אולי להוריד את הרמה שבה אתם חברים-חברים, ובמקום לעשות בויפרינד גירלפרינד סטאפ, תנסי לעשות איתו יותר דברים של ידידים, בהדרגה יותר, תראי אולי זה משפר את היחסים בינכם כי 8 חודשים לא הולכים ברגל, ואני לא הייתי מוותרת ככה בלי לנסות... עכשי, אם הגעת למסקנה שגם כחברים-חברים וגם כידידים-טובים אתם לא מסתדרים, את צריכה לדבר איתו, אני ממליצה לא לפעול בלי לדבר כי יכול להיות שהוא לא שם לב למשהו, או שמשהו קרה שאת לא מודעת אליו ואז תוכלו לשפר עניינים, ואם לא משתפר... תדברו שוב ותראי מה הוא מרגיש לגבי הקשר הזה ולאן הוא מוביל (אם בכלל) מקווה שעזרתי.... בהצלחה!
נועה

Lizusha

New member
sababa

Toda... yesh lah caht tool... ani asbir lah et ha pratim she lo kalalti ba hodaaa

Julia16

New member
היי ליזוש!

אני יודעת שדיברתי איתך על זה כבר במסנג'ר, אבל אני ייתן לך את עצתי שוב... תראי, קודם כל בקשר לחבר הנוכחי. אני חושבת שלא כדאי לך לזרוק אותו, כי כמו שאומרים 'לא זורקים מים ישנים עד שיש מים חדשים' (אני מקווה שאת מכירה את הביטוי הזה ואני לא נשמעת כמו איזה אהבלית..) אניוואי, כמו שאמרת, אין לך יותר מדיי חברים שם, ותאמיני לי שהדבר האחרון שאת רוצה זה להישאר תקועה בלי שום חברים. אז עדיף לסבול מישהו שאולי קצת מעצבן אותך לפעמים, אבל בסך הכל את אוהבת אותו והוא אותך ואתם יכולים לצאת ולבלות ולהנות ביחד. זה אופציה אחת, אלא אם כן את יודעת שגם אם תפרדי ממנו הוא ייקח את זה מספיק טוב בשביל שתמשיכו להיות ידידים ולצאת אחד עם השני לבילויים וכל זה. בקשר לחבר בישראל.תשמעי, את סיפרת לי איך הוא התייחס אלייך, והוא התייחס אלייך בצורה פשוט מגעילה ונבזית, וחוץ מזה שהוא בישראל ואת לא. אז ככה שאני חושבת שלמרות שזה יהיה לך מאוד מאוד קשה לבצע, את צריכה פשוט לשכוח ממנו. פשוט למחוק אותו מהמאמורי שלך ומהחיים שלך בכלל. אני לא יודעת מה עוד להגיד..(זה לא מתאים לי..
) תגידי מה את חושבת, ונראה מה עוד אפשר לעשות. בהצלחה! ליבי

למעלה