I could use some help

I could use some help

I'm in Limerick now, the accomodation is totally ful and it's due to rain. I have no sleeping bag, not to mention a tent, and I am really screwed up. Do you maybe have any tips for me?

sela v

New member
מנסה לעזור

אני מקווה שלקרא עברית אתה יכול. אז דבר ראשון גיליתי ש-Limerick זה באירלנד. האם ניסית לשאול באכסניה שהיית בה אם הם יכולים להמליץ לך על מקום אחר? מה לגבי B&B קשה לי להאמין שהכל מלא. יש לך שם טלפון שאפשר להשיג אותך? בלונלי יש 4 אכסניות. אני אתן לך את השמות והטלפונים שלהם. Limerick hostel 314672 Larringtons Lodge 415222 Finnegan's Holiday Hostel 310308 Broad St Hostel 317222 אין לך שום ספר על אירלנד? יש פה בספר גם B&B ומלונות.

sela v

New member
עזרה

אתה רוצה שאני אתקשר ואברר לך אם יש מקום, ואגיד לך מי מהם פנוי ואתן לך כתובת? אתה רוצה גם אולי לישון ב-B&B, ועד כמה כסף אתה מוכן להוציא?

And you think I heavn't thought

about it myself... then again, spending the night in a pub is an option... the people only lead me to full places again and again...

sela v

New member
חבר

מצאתי לך מקום תתקשר מהר ל-302500 Summerville-Westbourne Holiday Hostel זה עולה 22 יורו לחדר ליחיד + 4 יורו למגבות ומצעים, אבל אם יש לך שק שינה תחסוך את ה-4 יורו. אני דיברתי איתם בטלפון עכשיו.

sela v

New member
כתובת

הכתובת שלהם היא Courtbrack Avenue, Dock Road, ואזור החיוג לאיפה שאתה נמצא זה 061. ומצאתי לך את זה באתר bugeurope.

למעלה