I challenge you!

PurpleGoat

New member
I challenge you! ../images/Emo123.gif

אוקייייי אז.. לכבוד פורים ומכיוון שהפורום קצת אהמ.. *שיעוליבששיעול*.. שקט... בזמן האחרון, למה שלא ננסה להעיר אותו קצת? אתם מוזמנים גם לבדוק את הזכרון שלכם בהזדמנות: שרשרו שמות של שירים והמבצעים של אותם השירים שבהם מוזכרים שמות של מקומות, השירים יכולים להיות בכל שפה שהיא (בהנחה שאתם יודעים לתרגם סינית מדוברת =) כללים: 1. הכותרת תכיל אך ורק את שם השיר והמבצע 2. ההודעה חייבת להכיל את המשפט בו מופיע המקום 3. הודעות שקשורות למשחק אך אינן מכילות שמות של שירים ומקומות ישורשרו תחת השרשור - "בקשר למשחק" הזוכה המאושר יקבל 20 נקודות,
,
, וכוס -
עכשיו בואו נראה אתכם
בהצלחה!!!

שקר החן

New member
מועקה \ אבטיפוס

"העכבר מרחוב אילת 6 זה עם הרגש אומר שהוא אוהב אותה..."

gvn2fly

New member
Woodstock" / CSN&Y"

By the time we got to Woodstock We were half a million strong gvn2fly

gvn2fly

New member
A Beautiful Day / U2

See the world in green and blue See China right in front of you gvn2fly

gvn2fly

New member
Atlantic City / Bruce Springsteen

Put your makeup on fix your hair up pretty And meet me tonight in Atlantic City gvn2fly

gvn2fly

New member
Streets Of Philadelphia / Bruce Spr

Oh brother are you gonna leave me wasting away On the streets of Philadelphia gvn2fly

gvn2fly

New member
Alabama / Neil Young

Oh Alabama The devil fools with the best laid plan. Swing low Alabama You got spare change gvn2fly

gvn2fly

New member
Kashmir / Led Zeppelin

My Shangri-La beneath the summer moon, I will return again Sure as the dust that floats high in June, when movin' through Kashmir gvn2fly

CabriA

New member
משינה - אחכה לך בשדות

"טשרניחובסקי שש שעה חמש רק תבוא לבד"...

CabriA

New member
משינה - אז לי פוליטיקה עכשיו

סן פרנסיסקו הגשרים זקוקים להחלמה "ברוסיה עוד אסון של רכבות "ההמונים הפילו בברלין את החומה" אני מקבל על זה שלוש נקודות?

CabriA

New member
משינה - בלדה לסוכן כפול

"הוא נלחם במוסלמים והסתתר באיסטנבול" "בספינה של עבדים אל ארץ כנען הוא חדר הטורקים שלטו בארץ למצרים הוא חזר" "הוא רכב לפלשתינה על גמל דו-דבשתי הוא הגיע לראש פינה במסווה של שייח טורקי"

CabriA

New member
אני כל הזמן נזכר בעוד....

אז למה לי פוליטיקה עכשיו... עדיין... שלא תיטעו "למה אבן בראמלה סוטה ממסלולה לולה"

CabriA

New member
משינה - רכבת לילה ל|הדגש|קהיר|סדגש|

דיזינגוף נראה לי כמו רכבת לילה לקהיר"

N a V e

New member
counting crows-sweet home alabama

למרות שהמקור של אריק קלפטון אני מאוד אוהב את הגרסא שלהם sweet home alabama" where the sky are so blue sweet home alabama "lord i coming home to you

PurpleGoat

New member
סאן חוזה/ מוניקה סקס

היא נסעה לסאן חוזה וחתכה את הורידים היא סבלה ממנת יתר של שמש ודקלים

למעלה