I can has cheeseburger?

N o R i K o

New member
I can has cheeseburger?

שמישהו יפתח שרשור פרק כי עברו 5 דקות וזה כבר הפרק האהוב עליי.

N o R i K o

New member
טוב

הנה התנפצו כל התאוריות שלנו... היא הייתה בלהקה שניגנה בחתונה. סרייסלי? זה די מעפן... אני חושבת שהיה יותר מגניב אם היה יוצא שבעצם כל הזמן היה היא הייתה מתחת לאף שלו. אבל... סתם נגנית בלהקה שסידני סידרה לו... נה.

סה"כ היה פרק מצחיק... כל בדיחות הממים והפייסבוק, שועשעתי...
אליסון הייתה ממש חמודה

ו... אנחנו לפחות יודעים ב-100% שהחתונה הולכת להיות במאי, בסוף העונה
יאללה יאללה אמא!

Ayelet 363

New member

גם אני חשבתי על זה. היא נשמעה ממש מצוננת. בשלב מסויים חשבתי "אולי היא נשמעת עצובה כי זו סצנה שבה רובין מתעמתת עם אבא שלה, ואני סתם חושבת שזה בכל זאת לא נשמע כמו קול עצוב רגיל שמשום מה נשמ עלי כמו צינון", אבל זה היה לי מוזר.

Ayelet 363

New member

אהבתי.

בנוגע לאמא- אני מסכימה שמאכזב שהיא הייתה בלהקה שניגנה בחתונה ושהיה יותר מגניב אם היינו מגלים שכל הזמן הזה היא הייתה מתחת לאף שלו, אבל אני לפחות זה יוצא חמוד בעלילה של הפרק.

Im All That

New member
זה לא סותר..

היא עדיין יכולה להיות אחותו של בארני, כמו כן הדייט מהעונה הראשונה שטד הבריז לה בשביל להיות עם רובין.

Ayelet 363

New member

עכשיו זה שהיא תהיה אחותו של בארני נראה לי בכל זאת פחות סביר, למרות שאני גם לא חושבת שזה שולל את זה לגמרי. ובאופן מסויים היא כן הייתה מתחת לאף שלו בעבר (המסיבה, כשהוא חושב שהוא ראה את הרגל שלה כשהואהיה אצל השותפה שלה לשעבר), אבל אולי חבל שלא באופן יותר רציני מזה.

DontEvenBlink

New member
אז.....

לפחות טד באמת יפסיק לנסות לשכנע את רובין להיות איתו... זהו, לא יהיה יותר טד\רובין.

היה פרק חביב ומצחיק לפעמים. "אני אוכל צ'ילי לילי!"

אה ו... הייתה תיאוריה כזאת שהיא תנגן בחתונה של בארני ורובין? ידענו שהיא מנגנת באס בלהקה... אני אישית בכלל לא חשבתי על זה. בכל מקרה הוא לא יפגוש אותה רשמית בחתונה, אלא רק בתחנת רכבת ההיא...

DontEvenBlink

New member
כי הוא מציק

גם כשטד היה אמור להתחתן הוא לא הסכים לשלם לה על ההתערבות, אפילו אחרי שהחתונה כבר התחילה... אז בטח שהוא לא ייכנע ל"רק" אירוסין...

איל51

New member
2 הערות לעתיד/עבר

1. בסצנה האחרונה (החתונה של בארני ורובין) רואים שרובין רוקדת עם אבא שלה, עם חיוך על הפנים. מה שאומר, אולי, ש"החתונה שהכל ישתבש בה" (אם אני זוכר נכון את הציטוט) תלך כמו
שצריך לפחות מבחינת העניין של...החתונה. זה לא נראה כאילו בארני ו/או רובין ברחו מהחתונה. לפחות לא לפני הקטע שהראו בפרק האחרון.
2. זה שהיא נגנית בלהקה לא אומר בהכרח שהיא לא האחות של בארני. בארני הרי לא מכיר אותה (לפחות לא שאנחנו יודעים).
ולכן זה שהיא הגיעה לחתונה כחלק מהלהקה לא אומר שהוא לא הוזמנה בלי קשר ואז הביאה את הלהקה כשהיא גילתה שיש צורך. או שבארני פשוט לא הזמין אותה (בגלל שהוא לא מכיר אותה)
אבל היא הגיעה בכל מקרה כחלק מהלהקה.
3. אחות של בארני או לא, מעניין מה קרה לפני הסצינה (לא זוכר לפני כמה פרקים) שבה טד היה בתחנת רכבת ורק אחרי זה היא הגיעה לתחנה במונית. האם טד בעצמו ברח מהחתונה לפני
הזמן??? אולי כי הוא היה מעורב בריב כלשהו עם...בארני??? בסצנה של התחנה לטד יש יד חבושה.... כזכור (החל מ-2:55)

נחכה ונראה

DontEvenBlink

New member

אני אישית לא חושבת שזו תהיה אחות של בארני... ברור שיש סיכוי והכל ושזה הגיוני אבל יש לי הרגשה שלא...

לגבי 1 ו-3, מסכימה לגמרי. אני גם זוכרת שטד תיאר את החתונה ככזאת שהכל השתבש בה. באמת חשבתי שאחד מהם יברח... אבל מה שציינת אומר שלא.
אני מסכימה עם התיאוריה שכנראה לטד ולבארני היה איזה ריב. ממש לא חשבתי על זה. אולי הם רבו (שוב) על רובין? אולי הוא אף פעם לא באמת היה מצליח להתגבר על רובין אם הוא לא היה פוגש את האימא?

E l S i

New member

טד השתמש במילה סלית'רין

בארני קורא לרובין "בייבי", זה כל כך לא במקום

אהבתי את הניגודיות באופי של מר שרבטסקי

מארווין אני מכירה את זה גם לי כואבות השיניים :(

אמא של טד כתבה ביקורת של 2000 מילים על פיש . והוא קרא את זה.

לילי על הגג חמודה
הקטע עם כל המכות היה נחמד, והזכיר לי כמה רע השיער של רובין נראה בפרק ההוא

הסוף נחמדדד אבל כיוון שיש כמה קווים מחברים ביניהם כן יש סיכוי שהיו נפגשים בשלב מאוחר יותר

למעלה