I BOW TO THE AUSTRALIAN GLEEKS

A TotalGleek

New member
ואני רק אשאיר את זה כאן ..

HOLY SHIT ! וזה לא מאניפ .
LE CREYS

Divine Rose

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

א!א!א!א!א! שמישהו יגיד לי למה הוא מופיע שם רק לשבועיים? הוא שר הרבה יותר טוב מדניאל רדקליף!

Divine Rose

New member
הוא לא יכול לעשות גם וגם??

זה לא שאלה שני דברים שונים בקצוות שונים של המדינה + לוקח לו כל פעם 3 שעות רק לצלם נשיקה עם כריס

Twilight Girll

New member
נשיקה שהורידו בעריכה.

ושוב, DANM THAT GLEEEE בסדר מזה עוזר לנו שלושה שבועות או יותר, אנחנו עדיין נהייה תקועים פה ולא נראה כלום מזה ;;

Twilight Girll

New member
ומה ייצא לנו מכל הסיפור

כלום פחות נראה את דארן בטלוויזיה שלנו יותר נשמע אנשים מתלהבים על כמה הוא מדהים בלי אפשרות לשמוע או לראות סרטונים = אור עצובה. אז שלושה שבועות זה מספיק ושיחזור לגלי!!!!! :pP

זה בסדר

שום סיכוי שראיין מרפי מוותר על מכרה הזהב הקטן שלו כ"כ מהר. למרות שאם יחזירו אותו לדלטון אני באופן אישי מתחייבת לספק לך מנת דארן יומית (של דברים שאת כבר בטוח מכירה, כי בכל זאת) מרוב אושר.

Twilight Girll

New member
וואו. כתבתי ומחקתי עכשיו את הכותרת

איזה 20 פעם כי אני באמת לא יודעת מה לכתוב. פשוט וואו. אני רק עכשיו קולטת ש... וואו. פאקינג ברודווי. אומייגאד. אני, כאילו. וואו. אני כלכךךךךךך גאה בבנאדם הזה. כלכך. ושמחה בשבילו.. כל כך מגיע לו. ופשוט. פאק. ואז יש את הקטע הזה שאני לא הולכת להיות שם ובא לי למות. ואוף אוף אוף אוף אוף. ניו יורק למה את כל כך רחוקה אבל!?$3675
ינואר הולך להיות תקופה של סבל & גאווה במשולב . כולם ילכו לרואת אותו ואני אשב כאן . אבל לא משנה כי הוא בפאקינג ברודווי ו-וואו.. אוקי אני אפסיק כאן

Twilight Girll

New member
ה3675$ יצא כאילו אני אומרת את המחיר חחחחחח

זה סתם היה אמור להיות הקשות אקראיות על המקלדת...

hodaya96

New member
יש לי רק 269...

כל השבת ישבתי בלהוריד את כללל השירים שאין לי.. אז כן היו כמה שלא הורדתי כי לא הצלחתי למצוא את השיר בגרסת גלי אבל כל כך הרבה?:/

neurotica

New member
יש איזה טמבלוג שמרכז לינקים להורדה

של כ-ל השירים. אני השלמתי משם חוסרים אחרי שהמחשב חזר לעצמו. אני אשלח לך לינק במסר כשאהיה בבית.

5ifi

New member
אוי, גוד.

השדרן הזה פשוט... אאאווו, ד'ר יו אר! איי'ב בין לוקינג פור יו. פוראבר. כאאאאפההההה!!!!

Divine Rose

New member
לקח לי כמה שניות להבין כמה שהשדרן הזה אדיר

איזה מבטא מהמם יש להם באוסטרליה

A TotalGleek

New member
חחחח .. זה לא השדרן! זה הפאנדום !

יש איזה אתר באינטרנט שאפשר לשלוח אליהם הקדשות והם ישדרו את זה + שיר (שאם זה לא היה מובן- FUCKING PERFECT) .. אז קיצר,איזה גאונ/ה מהפאנדום (ומטאמבלר כמובן) שלח/ה להם את זה ... והכי מצחיק שהוא אומר את זה בכזאת רצינות

למעלה