I bake ....

יקיר15

New member
I bake ....

אהלןן מה קורה ??? חזרתי מהטיול השנתי שלי והיה טיול לפניםםם היה כיף אששש ... המסלולים היו מגעילים אש... לקחו אותנו ביום הראשון בין ערים ובין סלעים חעחעח ונוף לא מתנה רק נכנסים בעצים ורואים ירוק סעמק הם רצו שנחבוש כובע ובגלל הכובע החרא הזה לא ראיתי את העץ ונכנסתי בו עם הראש ועד עכשיו כואב ליי
כמובן שאחרי זה הבורדתי תכובע כדי שזה לא יקרה שוב ... באוטובוס בכלל היה כיףף ידידה שלי הביאה גיטרה והיא מזה מצחיקה היא התחילה כזה לנגן בבוקר בו-בו-בו-בו-בוקרר טובבבבבבבבבבבבב בו-בו-בו-בו-בוקרר טובבבבבבבבבבבבב ובוקר טוב ל... או שה יא התחילה לנגן מהר ולשיר איזה שיר מזה מנהר והיא צועקת ומזזייפת רצח הפילה אותנו מצחוקק .... המורה כזה עוברת באוטובוס לראות שהכל בסדר עם השיבוץ בחדרים ואז היא הגיעה לידה והיא עשתה לה תבוקר טוב והיא מזה נבהלה חעחעחע ואז שהמורה השני שלנו נרדם היא הלכה לידו וצבעה לו את זה באוזן עם הגיטרהה חחח והוא מסכן כולו נבהלל חחחח .... ואז אחרי מסלול מעייף לחלוטין של איזה 5 שעות שגם בו היה צחוקים רצח שרנו ומלא ידידות שלי נפלו והיה צחוקים רצח ... הלכנו ל"מעלית הזמן" בירושלים ... איזה מקום קטלני אהבתי רצח איך שזזים וכל זה נקרעתי שם מצחוק כי כל הבנות התחילו לצעוקק חעחעח ואז הגיע הערב הגענו לאכסנייה בית וגן ואנחנו קיבלו תחדר הכי גדול באכסנייה והיינו הכי קצת ילדים חחח איזה קטעים כולם כזה נכנסים מזה איזה חלדר ענק קיבלתם אז אני עושה להם " יש לי פרוטקציות חעחעח" [ שאגב הייתה מקוללת נראה לי ותכף תבינו למה...] הלכנו לארוחת ערב מגעילה לחלוטיןן ואז בשעה 9 ככה היה לנו קריוקי שכל "הכפרות" של השכבה שלנו השתלטו עליו כלומר לקחו את המקירופונים ושרו - רק חשו שהם שרות יפה יעשר ברחנו משם ... [ הכפרות = השלוחיות] ואז היה דיסקו והיא מזה סבבה התחלנו לרקוד וזה... הבעיה הייתה שהיה בתוך האולםםם מזה חםםם אימלה עוד שניה נחנקתי יצאנו בחוץ אני חברים שלי וידידות שלי וכנראה שאז התקררתיי... ואז ה-ל-י-ל-ה !!! זה בכלל היה שכונה רצינית הסתובבנו בכל החדרים והיינו עם הבנות באותם קומות אפילו לא הפרידו הבנות נכנסו לחדרים של הבנים בקיצור התערבבנו כולם בלילה ולרכזות ולמוירם בכלל לא היה אכפת חעחעחע .... הם באו ואמרו שאסור אבל מי התייחס אליהם בכלל ... 2 ידידות שלי שהיו חדר לידנו היו אצלנו בחדר והיה להם ת'מפתח לחדר ושמה ישנו 3 בנות נכנסו לשם איזה 10 ילדים וצעקנוט לחהם בו בו בו בו בוקר טובבבב ובו בו בו בוקר טובבבבב והם כזה קמו בבהלה רצח חחחח ואז עשינו את זה גם לאלאה שישנו איתנו בחדר כי 3 מאצלנו נרדמו ..... הייתי ער עד שעה 4 וחצי ... עד 4 ככה היו אצלנו מלא ילדים בחדרר ואז הם הלכו ולא הייתי ממש עיף אז יצאתי בחוץ לראות אם יש שם משהו ולא היה אפחד אז הלכתי לישון ב4 וחציי... בשעה 6 קמתי להתארגן ליום השני הלכנו לארוחת בוקר שוב מגעילה רצחח ואז הלכנו להר הרצלל אימלהה איזה שמעמוםםםם .... ואז חילקו אותנו ל-2 קבוצות קבוצה אחת הלכה לספורט לאיצטדיון טדי וכל זה והקבוצה השני שהייתה פי 3 יותר גדולה הלכה למסלול "אומנות" עלק ומנות לקחו אותנוט לחאיזה הר מטומטם והמדריך החופר שלנו מתחיל להסביר לנו רק שהוא לא שם לב שכולם נרדמו על הדשא חחחח .... ואז עשינו עצירה לאכול ומשם נסענו למקום האחרון שלנו לטיול הזה " מיני ישראל" מקום ממש יפה רק חבל שיש לו צורה מערבבת רצחח הכל בצורה מעלית כזוו אימלה לא מצאתי ת'צמי כלח רגע אני חוזר לאותו מקוםם ... אבל התסובבתי שם איזה שעתיים עד שראיתי הכלל חחח .... ואזז הגענו לאוטובוס ושוב היה צחוקים רצח תהחלנו לשיר ולצעוק כל הנסיעה עד באר שבעעע ואז נפרדנו לשלום .... ועכשיו בואו תבינו למה האכנסייה הייתה מקוללת : ידידה שלי התעלפה שם ולקחו אותה למיון וטעוד איזה 2 התעלפו שם ... אני הצטננתי נפתס לי כל הגוף מהטיה הזונה הזאת אפילו שישנתי רק שעתיים וחציי ... וכואב לי הקרון ... ווכה עוד חצי מהחבריפם והידידות שלי .... בקיצור הגעתי הבייתה נכנסתי להתקלח וישר מהמקלחת הלכתי להתלבש לקחתי 2 כדורים לכאב ראש ועפתי לישון בשעה 7 חחחח- מרוב שהייתי עייף ושכאב לי הראש ... ישנתי עד 10 בבוקרר ואז קמתי אבל אני חולה עכשיו אני גם מצוננן גם כואב לי הגרון וגם כואב לי הראש ולרופא הדבע שלי אין תור להיוםם
זהו מי שהיגע עד לכאן אני יסכם בקצרה היה טיול ממש כיפי אבל זה היה רק בזכותניו המסלולים היו על הפרצוףף .... ותמונות יהיה בקרוב פשוט לא הלכתי עם מצלמה ואנשים אחרים צילמו אותי חיחיח

ron1994

New member
יקירר :]

יאיי שמח שחזרתת שמחש נהנת באמת מפחיד מה שקרה באכסנייה !! ותראה לי תתמונות חיחי ואממ תרגיש טוףףף

יקירק'ה../images/Emo9.gif

שמחה שחזרת:]] התגעגענוווווווווו
מיני ישראל
איך אהבתי את המקום
ומעלית הזמן
כמה צרחתי שם
שמחה שנהנת
תרגיש טוב כפרוש:) אוהבתתת -הדס-

אייללוש

New member
דווקא אחותי אמרה שהם מקומות טובים

אני לע זוכרת בדיוק מה היא אמרה אבל בכל מקרה...היא אמרהבכללי שזה מקומות טובים

אייללוש

New member
יקירוששששששששששששש../images/Emo24.gif

ברוך שובך
וואו אני מקנאה בך
הלוואי עלינו טיול מהנה לפחות ההתחלה
וואי ממש תרגיש טוף מותק
תהיא בריאה
אההה ו
ממני
א'-תקח כדור\תרופה
ב'-תלך לישון
-
זה מומלץ
(
) ד"א מזה החוצפה הזו אין כזה דבר הולכים כשלע מרגישים טוף
אצלנו אתה הולך לשם מקסימום אתה מחכה אם יש אנשים וזהו זה הולך מי שבא קודם נכנס קודם
ב-
-ענקיייייי
\\\\
איילושלוש

יקיר15

New member
זה לא מקום מפחידד

אבל בגלל שזזים עם הכבאות וכל זה אז הבנות התחילו לצעוק ואותי הם רק הצחיקו כבר התחלתי לבכות מרוב צחוק חחחח .... ומי שאמרה שהיא מקנאה בי שהיה לנו טיול כל כך כיפי אז מותק אין לך מה לקנאות כי את הכיף רק את יכולה לעשותת אפעם אל תסמכי על הביצפר ועל המסלולים שלהם!!!

אייללוש

New member
אבל חמוד אתה לע מבין../images/Emo26.gif

אצלנו א'-אין בנים ב'-אין מצב שיהיה אפשר להנות אפילו המורה שמה לב שרוב הבנות חושובת רק על עצמן או שיש את הסנובות או שיש את החננות שמקשיבות כל הזמן וכו'... וכל מיני דברים שלע יהיה מאפשר לעשות כיף ולצחוק יחד ולע אחת על השניה כל הזמן ולרדת על השניה וכדו'...

ייייווווווווו יקיררררררררררר

איזה מאגניבבבבב גם בצופים יש את הבו בו בו בוקר טוב איזה מגניבב יש גם ב-תאבו-ן-ן בתאבו-ן שיתגע לכם בגרוןן!! אבל זה כזה מגניב ששרים את זה וגם שנה שעברה שנסעתי לירושלים אז היינו במעלית הזמן וגם היינו באכסנייה הזאאת בחדר הכי גדוללללל הייתם בחדר כזה עם מירפסת ענקית שהיא של שני חדריםםםםם??

יקיר15

New member
חח זאת ששרה את זה בצופים חחחח

צעקנו גם ערב טוב חחחח אבל לא הרבה כגכי גם בערב צעקנו בוקר טוב חחח ... ולא היה לנו מרפסת בכלל היינו בקומה ג' חדר 308 אבל היה לנו חדר ענק בגודל של שני חדרים ושירותים והמקלחת מפוצלים ...

זיוו2

New member
חחח יקירושששששש

התגעגענוווו מלאאא.. אני רואה שנהנתתו וגמאני הייתי באכסנייה ההזאת שנה שעברה יש את החדרים של המלון עצמו שהם גדולים ויש את החדרים של האכסניהה שהם קטנים ומגעילייםםם והאוכל שםם דוחהה בעעעעעעע לא טעמתי אפילוו ויש שם כזה אולם כזהה למסיבות יאא איך אני זוכרת שרקדנווו ויש שם לובי כזה ויש שם חנות כזאת לובי אבל לא בתוך בניין משהוו מבחוץץ יאא לפני שנהה חחחח שמחה שנהנת ושמחה שחזרת
אהה והאכסנייה באמת מקוללת חח גם אצלנו מישהוו נתקעע במשקוף ופתח תראשש ולקחו אותו למיוןן ומישהי התעלפה חחחח

למעלה