i audio/cowon d2, iriver E100or ipod nano v3

yaaed

New member
i audio/cowon d2, iriver E100or ipod nano v3

לאחר עיון אני מתלבט איזה משלשת הדגמים הנ"ל כדי לקנות. כאשר מה שחשוב לי זה א.יכולת עבודה בעברית ברמה טובה. (לא אכפת לי אם זו עברית מובנה או שמגיעה בpach ב. איכות. ג. יכולת עבודה עם פלייליסט בצורה נוחה, וכן יכולת אחסון של מס' פלייליסטים. ד. תצוגה נוחה.

or121210

New member
אאל"ט רק ל-D2 יש עברית מלאה

אני ממליץ עליו, למרות שהוא לא יכול לשמור פלייליסטים, אלא רק לקרוא תיקיות (ולא רק תגיות). איכותי מאוד,והתצוגה נוחה.

One Echoe

New member
אם עברית חשובה לך,

לך על הD2. לגבי איכות - D2 בהחלט מנצח. לגבי תצוגה - אייפוד בהחלט מנצח בקרב הזה. תחליט מה הכי חשוב לך...

ykro

New member
or, הD2 כן קורא פלייליסטים.. יש דרך לעשות..

אני יכול להסביר אם תרצה

One Echoe

New member
ברור שהוא קורא.

קודם כל אפשר ליצור איתו DPL ו-BOOKMARK (שזה בערך אותו דבר)- ודבר שני אפשר ליצור דרך WMP ולהעביר אליו.

or121210

New member
אני יודע, אבל שמעתי שזה סיפור

חוץ מזה, לא כדי לשחק עם המצבים MSC ו-MTP, ואז זה יותר מסובך (לא?). אני מדבר על פלייליסטים חיצוניים גם פנימייים אפשר לעשות רק אחד או שניים. בשבילי יש תיקיות.
ול-One Echoe , התצוגה ב-D2 מאוד נחה, לא בטאוח שפחות מבאייפוד.

ykro

New member
למה לא כדאי לשחק עם המצבים?

אגב.. זה לא מסובך.. אתה מעביר לmtp במחשב שלי נכנס לתיקייה של הנגן, נכנס לרשימת שירים, לוחץ כפתור ימני ואז יוצר תיקייה ופשוט גורר אליה את השירים שאתה רוצה... אבל אם יש איזה בעיה לשחק עם המצבים, אז אני אשמח שתגיד לי.. אגב, מה זה wmp? - הכוונה היא לווינאמפ? כי אם ככן, אז זה לא קורא פלייליסטים שלהם..

or121210

New member
אולי, אבל משחק עם המצבים יכול להזיק לנגן.

תודה על ההסבר. WMP זה ר"ת של Windows Media Player.

One Echoe

New member
למה להזיק לנגן?

ול-ykro, התכוונתי למדיה פלייר..אאל"ט אפשר ליצור פלייליסטים במדיה פלייר ולהעביר לD2.

One Echoe

New member
עניין של טעם.

התצוגה בD2 בינונית בלבד לדעתי, ואפילו לא מתקרבת לממשק הכמעט מושלם של אייפוד.

למעלה