I ate a baby! the other, other white meat... (סתם נזכר בפאט באסטארד.)
ש שדון קטן New member 14/3/07 #1 I ate a baby! the other, other white meat... (סתם נזכר בפאט באסטארד.)
S S u p e r S h e e p New member 15/3/07 #18 מה אתה רוצה? ../images/Emo163.gif כיתה י' כיתה י', אבל זה לא אומר שאני יודעת לשון.
S S u p e r S h e e p New member 15/3/07 #21 בשביל למצוץ צריך לדעת לשון../images/Emo4.gif../images/Emo163.gif או שסתם כל הזונות שהיית אצלן לא השקיעו.
בשביל למצוץ צריך לדעת לשון../images/Emo4.gif../images/Emo163.gif או שסתם כל הזונות שהיית אצלן לא השקיעו.
ש שדון קטן New member 15/3/07 #11 ויש צורך להוסיף שלא זיינתי חודשיים או שהעובדה שאני משפץ תמונות ב 00 בלילה מבהירה את זה ?
ש שדון קטן New member 15/3/07 #16 אולי היא מסגירה את העובדה שבכיתה ח' כשקיבלתי את הכינוי עדיין לא הייתי מזווג הסובייטיות הבכיר שהינני כיום, לא מעבר. ולשאלה המתבקשת עקב כינוייך, ספר לנו בכמה סובייטיות ביצעת אתה את זממך
אולי היא מסגירה את העובדה שבכיתה ח' כשקיבלתי את הכינוי עדיין לא הייתי מזווג הסובייטיות הבכיר שהינני כיום, לא מעבר. ולשאלה המתבקשת עקב כינוייך, ספר לנו בכמה סובייטיות ביצעת אתה את זממך