i asked...

julia gomez

New member
i asked...

in my question that i put at women masturbation i was discribing my problem to make a long story short i was hoping to hear some ideas,or to know what women think about when they masturbate. i wrote that i am not getting to orgasem since my boy(4 years old) was born talking to my husband(we still have great sex few times a week) he recomands that i will learn how to masturbate,how to cause myself pleasure so i can teach him and also to help myself when we are in bad. i dont have a lot of experience in masturbation,always feel bad and that i am doing something wrong and cant concentrate.i dont know what to fantasize,what to think about,how to concetrate so i can reach orgasem please...help

כמה דברים

הראשון - אם לפני הלידה הגעת לאורגזמות והיום לא - לכי לגניקולוג! יתכן שמשהו לא בסדר, אולי באזור התפרים. ובאותו עניין - האם את השתנית מאז הלידה? האם נשארת עם הילד בבית? האם הפכת ל"אמא במשרה מלאה"? כי מניסיוני - זה יכול להוריד מאוד את היכולת להנות מסק. אם זה המצב - את חייבת לעצמך זמן פרטי שבו תהיי רק את עצמך, ולא "אמא של...". זמן להשקיע בעצמך בדרך שאת אוהבת (אולי טיפוח של מספרה ומניקור, אולי מסאז' בספא, אולי כושר - מהש שגורם לך להרגיש שאת משקיעה בעצמך). וזה יכול לעורר ולעזור. ולעניין האוננות עצמה - את יכולה לקנות לך "מכשיר עזר" (טוב, שוב אני אגיד כאן שאני מאוהבת בפוקט רוקט? אני לא רואה איך אפשר להמנע מאורגזמה איתו). את יכולה לשתות כוסית יין כדי להרגע ולזרום. ואת חייבת להבין שאת עושה רק טוב - לעצמך ובסיכומו של עניין לבעלך. ואם את לא מסוגלת ומרגישה עם זה כ"כ רע - 2-3 שיחות עם סקסולו/ית בטח יעזרו.

ארטימיס

New member
עברית בבקשהההה ../images/Emo3.gif

חח :)) no english - אמרה בחורה שמתכוונת לעשות 5 יחידות באנגלית

למעלה