I AM EVIL!

evil me

New member
evil

orcs,trolls,beasts,creatures of darkness and other monsters have lored this land as far back as history would tell. but the elders would say something has realy changed in the last 50 years... they cant quite put their finger on it,but i can tell ya all-it is evil come! be an orc in one of many clans that roam this shutterred land be a two headed troll looking for a bride in the grey tower of magic serve a warlock as his demon companion be a warlock that tries taking control of an orc clan,tryingto vengance his kidnapped wife the tower had turned into a two headed troll female be a two heade troll female do what ever you want. as long as you are strong enough to survive

Justin Angel

New member
רק לציין...

אני היחידי שעולה לו בראש שתמונה הזאת של גיוס למלחמת וויטנאם : "Uncle Evil wants you!" ורואים שם נאז´דול מצביע קדימה....

Well if uncle Evil wants me...

אני אישית לא אתנגד לדוד בשם EVIL

הוא?

אני היא!!! *מתיישבת בחצי שפגת עם קוקיות בשיער הראש ופורצת בבכי* BAD UNCLE EVIL! BAD UNCLE EVIL!!!

evil me

New member
כנראה שכן!

הגיוס למלחמה כרגע הוא מצד אמור והמגדל, שהכריזו מלחמה על גורם שאינם מכירים, ומוכנים להכנס למקום שאינם ערוכים להלחם בו. זה מזכיר לי את וייטנאם. מה שאתה דיברת עליו דווקא מזכיר לי יותר את מלחמת העולם.

L e s t a t

New member
אתה לא היחיד......אבל גם אצלך

הנאז´דול מחזיק רובה עשוי מעצמות אלפים?

evil me

New member
פרטים חברים פרטים!

לכל הפונים לאופל! נא לשלוח EMAIL לכתובת [email protected] נא לפרט: שם גיל מקום מגורים + טלפון רלוונטי מה הייתם רוצים לעשות באופל(להצטרף למערך קיים,ליזום מערך משלכם,להיות בודדים בעולם אכזר וכו´),נא פרטו וברברו. כל מי שכבר פנה אלי- שלחתי לכם בקשה לפרטים,אם לא קיבלתם אותה- נא לשלוח אימייל חדש ומפורט. מאפל לאפל כוחנו גדל!

evil me

New member
קריאת כיוון

שנים על גבי שנים מטילה האבן האפילה את צלה על הממלכות. אורקים,גובלינים,שדים,ערפדים מפלצות ויצורי אופל בכלל זורמים בנחילים מה"ממלכה" האפלה,מונחים בידי האפל,שחור משחור.ליבו,אם אי פעם היה לו אחד, הוקרב בטקסים אפלים בכדי לאפשר לו חיים מעבר לחיים האלה,תרחם ספירה הברוכה, אומרים שגם חייו לא החלו מהחיים אותם אנו מכירים... האופל המוחלט,הטהור. גיבורים,עשויים ללא חת,נשלחו או הלכו בעצמם לחפש נקמה או עושר במחוז האפל ומצאו בו רק את המוות מחייך אליהם...או,במקרה הגרוע יותר,נשארו בחיים עם זכרונות זוועה אותם יחוו יום אחרי יום.

evil me

New member
אני אפל?

התעוררו! הביטו סביב! אופל זה לא מפלצת מפחידה שזוחלת מתחת לארון. אופל זה לא חיי עבדות ועבודה. אופל הוא חופש. חופש ממחוייבות לאלים המטורפים שגורמים למאמיניהם לסור לגחמותיהם המגוחכות. העבודה משחררת,כן בטח. לחיות באושר ועושר ועל חשבון אחרים- חופש. ניצול,דיכוי,יצירת פחד וטרור לא נשמעות רע בכלל כשאתה השולט, היוצר, המנצל. אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך,אלא אם אתה חזק ממנו! עבדות? עבדות לאמונה, למלך, למסדר, למגדל שיתקע לך סכין בגב אם תסטה מהדרך, עבדות למיסים, לדיכוי, ל"חיפוש" אחרי האושר. שערי אמור פתוחים לשיעבוד שערי המגדל סגורים, עם שלט מואר של "לא להפריע,שיעבוד בתהליך" רק למחסלים התקווה, הם רואים את האור אך פוחדים לצעוד אליו. החושך לא מפחיד אחרי שמכבים את האור. באור רואים את כל הרקבון והכיסוי העלוב- איומים והבטחות שווא,כוחנות ואלימות במסווה של מטרות נעלות,חוקים המשרתים מלכים טיפשים ועושקים, הוצאות להורג למי ששונה(עיינו ערך תגובת המגדל), ניפוח חזה צחור מלפנים ושחרור נפיחה מבאישה מאחור. אתם! רקובים! חלודים! התעוררו! שיברו את שרשראות הדיכוי! נערו את החלודה והרקב מעליכם! דעו את האמת! זה לא האור,שם בקצה המנהרה...

Soft Death

New member
אין פליי:

בעוד הנאום נמשך, נראה שאף אחד לא שם לב לנער טוב מראה היושב על החומה ומנדנד רגליו בשקט. אם מישהו היה טורח להקשיב לנער הבוהה בחלל, הוא היה שומע אותו מדבר לעצמו ולעיתים מצחקק ציחקוק שיש בו מן הטירוף..... "*ציחקוק* הו... הם טיפשים כל כך, הלא כן? כמו להקת דגים הלכודה בתוך רשת והמתווכחת לאן לשחות..... הם לא מבינים... לא מבינים כלום... אור וחושך הם שני מצבים הקיימים בשביל לאזן זה את זה... הם באמת מקבילים אור וחושך לטוב ורוע! טוב ורוע לא קיימים בשביל האיזון הגדול,הם קיימים בשביל לפלג את בני האדם!" במהלך שיחתו עם עצמו הנער מדבר בקול רם יותר ויותר והמשפט האחרון היה צעקה מרה. מספר אנשים החלו לשים לב לנער המוזר והם מתרחקים ממנו באיטיות. לפתע הזיק השובב בעיניו של הילד נעלם, ובמקומו מופיע אור משוגע. הנער מתחיל לצחקק ועד מהרה הוא צוחק צחוק מטורף בקול רם. הוא צוחק כל כך חזק עד כי הוא נופל מהחומה. נשמע קול חבטה והצחוק מפסיק. "אוווו... זה כאב..." הנער קם ובעודו מדבר לעצמו רץ מהר עד שנעלם באופק....

evil me

New member
what the fuck was that?

עוד תוצר של המיגדל.אמרנו לכם שאסור לגור קרוב כלכך לאנטנות של טימטום.

Soft Death

New member
המגדל?

האהאהאהא!! המגדל? אל תגרום לנו לצחוק הוא-אשר-כיעורו-גדול-אך-במעט-מהאגו-שלו! המגדל הוא יצור כילאיים אומלל של ניסיון להגיע לשיוויון מוחלט, וניסיון לתמוך בכולם! טיפשות גדולה משלך לא שמענו שנים! *בלחישה לעצמו* הלא כך? כן, בהחלט! הוא טיפש גדול. בוא נהרוג אותו! לא. יכול להיות שהוא יהווה ויכוח נעים! כמות השטויות שאתה פולט בניסיון כושל לגייס תומכים מצחיקה אותנו עד לכאב! הא! מדוע אתה חושב שהאופל מייצג את עמדתך? האופל הוא מצב טיבעי וקיים גם אם לא יהיה אף אחד חי ביקום! רוע לעומת זאת הוא תכונה אנושית, אשר היא אומנם אמיתית, אבל לא קשורה בשום אופן בחשיכה! הא!

Soft Death

New member
בבקשה!../images/Emo92.gif

*פורץ בצחוק מטורף* למה אתה מודה לי אויל שכמוך? אתה אפילו יותר גרוע מהמגדל! המגדל לפחות שואף לאיזון כלשהו, גם אם הוא לא האיזון הנכון! אתה שואף להטיית כפות המוזניים! אם מחר כולנו נמות תדע שזה באשמתך!

evil me

New member
איזון נכון?

איזה איזון ואיזה אבטיח? מאיפה נחתת עלי עם השטויות ה"גאוניות" שלך? אם מחר כולנו נמות זו כבר לא בעייה שלי ואם זו אשמתי אז שהמגדל האפור ישפוט אותי באיזון על זה שהרגתי במו כפותי המטולפות את כל העולם המוכר! עכשיו דבר לעניין או חזור לבור ממנו צצת. אימבסיל.

למעלה