מ ה מ ם!!!!!!!! איזה מגניב! היא צבעה את השיער שלה מבפנים בשחור בדיוק כמו חברה שלי קרן (הילדה הכי דומה לה בעולם- הכפילה שלה רק שאצל קרן זה בחוץ צבוע בלונדיני ובפנים ג´ינג´י אבל עדיין...
לדעתי שתיי הקליפים השניים שלה הרבה יותר יפים..... מההתחלה חשבתי שזה רעיון רע לעשות לשיר הזה קליפ... ו...שמתם לב שבקומפליקייתד ובסקייטרבוי מראים הרבה את חבריי הלהקה ו.... בקליפ הזה לא רואים אותם חוץ מפעם אחת שיש מישהו שמנגן על גיטרה שהוא יושב על ספסל(לא ראתי את הפנים שלו). למען האמת אני לא מאוכזבת-ידעתי שהקליפ הזה יהיה משעמם....
חבל"ז איזה יפה!!! ז"א קודם כל האכות צפייה הייתה מעולה ולא היו כאלה קפיצות זה כבר-
אווריל הייתה מהממת שמה אין מה לדבר! השיער זה בטוח תוספת!! (כשהיא בכביש הסתכלתי איזה מאה פעמים ולא היה לה שחור) אבל היא מנסה בכוח שיראו אותו, כשהוא על הכתפיים ככה.. אגב בכביש, מזכיר קצת את העטיפה של הדיסק. את הלהקה ראו כל אחד מחברי הלהקה וגם על זה צל"ש כי אווריל ת´כלס היא זמרת סולו. ז"א זאת לא להקה ואווריל היא הזמרת, היא יצאה בתור זמרת לבד. זאת היא שדוחפת אותם תמיד איתה ושיכירו בהם (מי שראה גם בטקס MTV הלטיני היא דחפה אותם לבמה) אני חושבת שהקליפ לא מתאים כ"כ לאופי של השיר, כי זה שיר שקט וכולם קופצים שמה ובאלגנים. אחד קפץ עליה עוד שנייה שבר אותה.