I´m With you

SignOfLife

New member
נחמד נחמד!

הרבה יותר יפה מסקיטר בוי! אהבתי מאוד! גו אבריל!

juliron

New member
יש לי... אני

מורידה וזה יורד תוך פחות משניה ואז זה נשמר לי ושאני פותחת את מה שנשמר זה לא יכול לפתוח אותו

juliron

New member
וואו קליפ

מ ה מ ם!!!!!!!! איזה מגניב! היא צבעה את השיער שלה מבפנים בשחור בדיוק כמו חברה שלי קרן (הילדה הכי דומה לה בעולם- הכפילה שלה:) רק שאצל קרן זה בחוץ צבוע בלונדיני ובפנים ג´ינג´י אבל עדיין...

SignOfLife

New member
לא נראה לי שהשיער...

הצבוע שחור הוא באמת השיער שלה לא רואים אותו שהיא הולכת ברחוב או שהיא עומדת לפני השלג...

juliron

New member
הוא מתחת....

גם של חברה שלי רואים רק שהיא מוציאה את השיער החוצה אבל שהוא בפנים אז לא שמים לב אבל רואים אם תתמקדי

לאנה

New member
וואו!!!

איזה איכות!!!, ממש תודה!, ואתם יודעים, הגעתי למסקנה - השיר הרבה יותר טוב ממה שחשבתי...
אוו, ויש לי דאגה - נכון בקטע שהיא בועטת בדלת ויוצאת?, מה עם מישהו היה עומד שם?*נסקלת*

speedy123

New member
אני לא יודעת מה איתכם אבל

לדעתי שתיי הקליפים השניים שלה הרבה יותר יפים..... מההתחלה חשבתי שזה רעיון רע לעשות לשיר הזה קליפ... ו...שמתם לב שבקומפליקייתד ובסקייטרבוי מראים הרבה את חבריי הלהקה ו.... בקליפ הזה לא רואים אותם חוץ מפעם אחת שיש מישהו שמנגן על גיטרה שהוא יושב על ספסל(לא ראתי את הפנים שלו). למען האמת אני לא מאוכזבת-ידעתי שהקליפ הזה יהיה משעמם....

לאנה

New member
אמממ...

רואים את כל חברי הלהקה מנגנים, אמנם לזמן קצר וכל אחד פעם אחת *אני חושבת*, אבל זה קליפ שונה מהקודמים - והוא נחמד, צריך קצת גיוון.

ברודי

New member
WOOOOOOOW

חבל"ז איזה יפה!!! ז"א קודם כל האכות צפייה הייתה מעולה ולא היו כאלה קפיצות זה כבר-
אווריל הייתה מהממת שמה אין מה לדבר! השיער זה בטוח תוספת!! (כשהיא בכביש הסתכלתי איזה מאה פעמים ולא היה לה שחור) אבל היא מנסה בכוח שיראו אותו, כשהוא על הכתפיים ככה.. אגב בכביש, מזכיר קצת את העטיפה של הדיסק. את הלהקה ראו כל אחד מחברי הלהקה וגם על זה צל"ש כי אווריל ת´כלס היא זמרת סולו. ז"א זאת לא להקה ואווריל היא הזמרת, היא יצאה בתור זמרת לבד. זאת היא שדוחפת אותם תמיד איתה ושיכירו בהם (מי שראה גם בטקס MTV הלטיני היא דחפה אותם לבמה) אני חושבת שהקליפ לא מתאים כ"כ לאופי של השיר, כי זה שיר שקט וכולם קופצים שמה ובאלגנים. אחד קפץ עליה עוד שנייה שבר אותה.
.

למעלה