I´m in love with Nelly

Igeezy

New member
אני לא מאמין שהשוואת את פאק

לכל האנשים מאותה שורה:- דרה הוא לדעתי גדול המפיקים-אבל ראפר די עלוב,די אמ אקס-הוא מאין חיקוי די עצוב של טופאק(אותו דבר אפשר להגיד על ג"ה),סנופ הוא באקגראונד ווקאליסט בייעוד, שפשוט הכיר ת´אנשים הנכונים בזמן הנכון(בלי לקחת שום דבר מ"דוגיסטייל" שב"מת הוא אלבום גדול שהצליח במטרה לשמה הוא נוצר) לודה´ הוא אחלה אם.סי אבל אין מה להשוות. אני יודע עד כמה הדז בארץ מנסים להפריד את עצמם מאוכלוסיית הערסים שיושבים על פאק...זה כמו לא לשמוע את EM בגלל הילדים בני ה13 שקונים ת´דיסקים שלו.. GROW UP!!! זאת לא הדרך לשפוט איכות...ראיתי ראיונות עם DEAD PREZ, MOS DEF (שלדעתי לכל אלה שמדברים על היפ הופ איכותי יש כבוד אליהם) כאשר אפילו הם הודו ש"פאק" הוא היה פנומנון, הוא שימש להם כמקור השראה ומשמש כמקור השראה עד עצם היום הזה, אני לא אומר שבגלל זה אתם חייבים משהו ל"פאק" מה שאני אומר זה שהרבה מהאיכויות השונות בהיפ הופ כיום מושפעות חזק מאוד מפאק. אני לא איזה "דיק ריידר" או משהו, הוא פשוט היה אחד מהאנשים הכי חשובים בהיפ הופ ואי פעם, ואין מה לעשות. אל תשנאו בגלל שאלה שאתם שונאים אוהבים<<<(כן, זיון שכל...sue me :)...

Igeezy

New member
ורק "פור דה רקורד"- אני מסכים עם כל

מילה רעה על נלי, חחח. :) :) :)...

BiG D

New member
אמר ג´ננה

שגם המליץ לפני שנה בדיוק בערך בדיוק על country grammar (הקודם של נלי)

BiG D

New member
ש-או שהטעם שלו ממש השתנה

או שהוא מאותם מתלהבי אנדרגראונד, "כי זה איכותי"

EmGee

New member
I´m in loved with brithney spears

מי שחושב שבירטני ספירס היא הראפרית ההכי מוכשרת של השנה שירים יד

Geez Ball

New member
it´s getting hot in here

אז תורידו את הסקר המטומטם הזה מפה נלי שר היפ-פופ לא היפ-הופ - הוא אולי הראפר שהצליח שהכי לא התלהבתי ממנו גם לג´ה רול יש קול של אגזוז וממנו גם לא התלהבתי אבל לפחות הוא שר גם ראפ ודרה קיצ´י? תהיו רציניים... בלי דרה הראפ לא היה מגיע לקצת שהוא היום. אחד היותר גדולים אם לא הגדול מכולם

belistirs

New member
מה

נלי זה ראפר מיסכן עם קול של תרנגולת לדעתי הראפר הכי טוב זה JA RULE אני אוהב את הסיגנון שלו ולדעתי זה שנלי מצליח במכירות זה סתם כשהייתי יותר קטן בערל 8 9 גם אז שמעתי ראפ אבל שמעתי רק אמינם דקטור דריי טופאק וסנופ דוג וכששמעתי את נלי לא חשבתי שזה ראפ חשבתי שזה מוסיקת פופ אני לא מחשיב את נלי לראפר

RiRo

New member
דבר ראשון.

אני אוהב אותך! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גרמת לי ליפול על רגליי בפרץ צחוק בלתי ניתן לעצירה.. תראי מילא אני מדוכדך כי עוד רבע שעה יש לי עבודה מסריחה. אני לא עם חברה שלי עכשיו בגלל זה ואין לי עצבים לאף אחד עכשיו (אין *** היום :() חחחח לא משנה הצחקת אותי ועל זה אני מודה לך... נלי ראפפר גדול ומוכשר?!?!?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאמי... אולי תפסיקי להכחיש את יעודך להיות מעריצה בת 15 של הבקסטריט בויז ולצעוק! הבלונדיני הזה (שאין לי מושג איך קוראים לו) כל כך חתיך! שיווווווווווווווואוווווווווווווווו איזה כוסון... במקום זה את מגניבה ועברת לנלי אותו דבר.. אם תקשיבי שנייה למילים שלו את תביני שהאיש לא שווה בגרוש רואים שהוא בכלל לא כותב את המילים לעצמו ושזה לא בא מהלב אז ממה להתלהב??!! כנ"ל על ג´ה רול ... חוץ מזה ל2PAC4EVER אז כן יש הרבה אנשים בפורום שההבנה שלהם בראפ מתחילה NWA ונגמרת ב ג´ה רול כי בתאחלס כמה אנשים באמת יחקרו וינסו לשמוע ATMOSPHERE (שאני אישית לא הכי מת עליו ואין לי מושג למה) רק נקווה שחברה שבשבילם אמינם הוא הראפפר הכי טוב אי פעם יתחילו להקשיב להודות של אנשים שיותר מבינים מהם (ויש דבר כזה יותר מבינים מהם...) ויתחילו לשמוע דברים למרות שהם לא מיינסטרימים או קשורים למילה ג´ניפר לופז... :) ויש פה הרבה אנשים מבינים... וגם הרבה שלא :) בקיצור אני עוד רבע שעה צריך להתחפף וההמבורגר הראשון שאני הולך לעשות הולך לצאת עם סמוחטה שחורה סגולה בשביל זה שהאיש שהזמין לי המבורגר ובגללו הייתי צריך לוותר על יום שבת מעולה...... כוס עמק PZ

למעלה