"I´m Dr. Susan Lewis"

~*~gaL

New member
"I´m Dr. Susan Lewis"

פעם, לפני הרבה שנים (או בשידורים החוזרים שהיו -- בשבילי בכל אופן), הייתה רופאה אהובה ומקסימה בשם סוזן לואיס. כן כן, "הייתה". ואיפה היא עכשיו?.. לאן היא נעלמה? והכי חשוב - האם היא תחזור? חלק מכם בטח שואלים: "אבל גל! היא חזרה! לא שמת לב?!" נו בטח שהיא חזרה, ובטח ששמתי לב, אבל האם אני היחידה שחושבת שהיא לא מה שהיא הייתה? האם אני היחידה שמרגישה סלידה קלה ממנה עכשיו? אני חייבת להודות - ככל שהפרקים עוברים הסלידה פוחתת - אבל האם אתם חושבים שהסלידה תעלם לחלוטין? דעותיכם על סוזן של עונה 8 - נא להשאיר כאן.

אני מחבבת את סוזן

אני לא מכירה אותה מספיק כדי להרגיש כלפיה רגשות קיצוניים כמו שינאה או אהבה, אבל אם אני צריכה להגיד אם היא דמות חיובית או שלילית בסדרה, בהחלט הייתי אומרת חיובית. קודם כל, היא חמודה. ותמיד נראה שה
שלה במקום הנכון. חוץ מזה, הסברתי פעם איך אני מחליטה אם לחבב או לא איזושהי דמות. אז כשהסברתי את זה התייחסתי רק לקרי, אבל בסך הכל, אני מחליטה לגבי דמות בעיקר בגלל האנשים שאיתם הית מתחברת. ואכן, סוזן לואיס התחברה עם שניים מהרופאים החבבים עלי- ג´ון ומארק. כבר בפרק הראשון שלה בעונה היא נכנסה למאבק כוחות עם קרי. עוד + רציני. אז מה יכול לראות רע. רק מה? מעולם לא ראיתי את סוזן לואיס לפני... אז אולי מישהו יכול לתת תקציר של קורותיה?

tsveeka

New member
חומד של אישה

שכולם יחפשו. סוזן היא הכי חמודה (גם לאבי לא חסר). תישארי כמו שאת אבל חלס עם הסיגריות. צביקה

Just shoot me

New member
סתם בולשיט

סוזן תמיד הייתה אחלה של רופאה ומי שמקנא בקשר שלה עם קרטר אז הוא.... סתם קנאי!!!!!!!!!! אולי היא קצת מתוקה מדי לפעמים אבל לפחות היא לא פסימית ומלנכולית כמו אבי!!!!!!!!(אתם לא יכולים להתעלם מזה!) לעומתה-אבי בזמן האחרון מתחילה לעצבן אותי. היא משחקת אותה רגישה מדי ושלא תחשבי שאני זורקת דברים באוויר: קרטר תמיד רצה להיות אתה,(תמיד!) אבל דווקא עכשיו כשהוא עם סוזן(והם ממש חמודים ביחד)היא פתאום עושה פרצוף כהיא רואה אותם מתנשקים וגורמת לקרטר ייסורי מצפון.(ממש מגעיל מצדה)

mgirl

New member
את יודעת מה, את צודקת!

ואני אומרת את זה בתור חסידת קארבי גדולה! מאז שסוזן הופיעה, אבי היא חמוצה, פסימית, מדוכאת- מה קרה לצחוקים? היא מדכאת נורא וסוזן כזאת... משוחררת. אני ממש קרובה להפוך לסוקרית. (חיחי! אני המצאתי הרגע... סוקרית.. מוזר!)

Just shoot me

New member
אהה!!!!!

אבי צריכה שינוי תדמית ודחוף!!!!!! אחרת מה יעלה בגורלה... היא עוד יכולה להפוך למין קרי מספר 2 !!!!!! ואז גם לה לא יהיו חיים חוץ מבית החולים.

Rוית

New member
אחחח, סוזן, סוזן, סוזן...

גל אם את זוכרת שדיברנו, את יודעת מה אני חושבת על דר´ לואיס האגדית, אבל אני אשמח להרחיב גם פה.. אני מסכימה איתך גל, שזו לא אותה סוזן שהכרנו, פעם היא היתה בסטטוס של מארק וקרי, כלומר נתנו לה סטוריז-לינז יפים (אחותה קלואי, התינוקת סוזי, האהבה שלא מומשה עם מארק (ולדעתי הם היו יכולים להיות זוג נ-פ-ל-א!) ועוד ועוד), היה לה כבוד בבי"ח, היא היתה פעילה והיא היתה מאוד מעורבת באי.אר עצמו בתור רופאה ובתור דמות בסידרה. עכשי שהיא חזרה הרבה פחות מערבים אותה, הרוב סובב סביב מארק\קרי\קרטר\אבי וזה חבל כי היא רופאה חכמה ומבריקה והדמות של סוזן לואיס משוחקת מעולה (לדעתי) על-ידי שרי סטרינגפילד!
אבל אני בטוחה שהסלידה תעבור כי הבנתי שקלואי הולכת לחזור והולך להיות סיפור סביב זה, ואני מקווה שהדמות תתחיל יותר להשתלב ולהיות פעילה...

אני חייבת להודות שזה נכון...

אני מתה על אבי וחושבת שהיא דמות מדהימה ומהמעניינות בסדרה, שלא לדבר על זה שמאורה היא שחקנית גדולה . אבל בכל זאת, הדיכאון של אבי מתחיל להיות מוגזם. וזה נכון שקרטר תמיד רצה להיות איתה, הוא אפילו אמר לה את זה בסוף העונה שעברה. היא נזכרה קצת מאוחר מדי...

mgirl

New member
אוי, אני מוסתתתת!!

לא! לא תעשו לי את זה! אני ישאר קארבית לנצחחח! .... נשברתי.... עכשיו אני לא בטוחה, קארבי או קארסון. אתם מוזמנים לנסות לשכנע אותי.

~*~gaL

New member
אסור להשבר ככה..

תקראי את מה שכתבתי לג´ן. תשארי חזקה!!! חזקה אני אומרת לך!!! (אגב - שכל אחד יהיה מה שהוא רוצה להיות - רוצים להיות קארסן? תהיו קארסן.. תלכו עם מה שבא לכם..)

Rוית

New member
רק דיברנו עליה והופ

היא גדלה בשנה... מזל"ט לשרי סטרינגפילד
|מתנה| גילה-34 אם אני לא טועה...

~*~gaL

New member
בדיוק ההודעה שרציתי לכתוב..

לא נראה לי שנכנסתי לפורום באותו היום.. אבל נחמד לראות שמישהו זכר!! טוב נו, ברור! זאת רוית! :) אז מזל טוב לשרי! (35)

למעלה