I´ll Be Home for Christmas" - 8:10"

guy15

New member
פרק מדהים!

אין לי פשוט מילה אחרת לתאר את הפרק הזה... פשוט פרק מצויין!!! מה שהיה מוזר זה שאבא של קרטר נראה בדיוק כמו הרופא הסנילי הזה שהיה בעונה הקודמת (או לפני שתי עונות?) שלימד את קרי...

guy15

New member
ורומנו היה מבריק

what have we got here? organ donor פשוט מלך...

אוףףףףףףףףףף

לא ידעתי שבנטון יעזוב, זה מאוד עצוב! הוא רופא מבריק! הוא אדם מבריק! הוא מורה מבריק! והוא נראה כל כך טוב... זה אומר שקליאו גם תעזוב?! איזה בית חולים משעמם זה יהיה... carry has a girlfriend...

Gloria_Nathan

New member
תסלחו לי שאין לי כוח לדבר על פיטר..

פשוט כי היה אפשר להתעלם מנוח בפרק הזה! בדיוק כשחשבתי שהוא לא יכול להיות יותר מתוק- הוא מוכיח לי שכן! נורא אהבתי את השיחה שלו ושל וסוזן בהתחלה, הם הצליחו להעביר את הבאנטר בצורה נורמלית למערכת היחסים (דבר שמאוד הגיוני שאבי וג´ון לא יוכלו לעשות...) והם כל-כך מתוקים ביחד! פיטר עצבן אותי בפרק הזה! הוא לא יכל להיות קצת יותר אנושי בקטע עם קרטר? לפחות ידענו שהוא לא גוש קרח ענק לפי הסוף... ומשהו ששמתי לב עליו גם פה וגם בסדרות אחרות: דמויות כמו פיטר שאני לא ממש אוהבת תמיד שולחים אותם לאן שהו ואז יש אפשרות לחזור, דמויות כמו לוסי ומארק שאני *כן* אוהבת הורגים אותם. למה???? מה עשיתי שזה מגיע לי? לפחות את ג´ינג-מאי לא הרגו...

mgirl

New member
באמת פרק ממש יפה...

רק קצת עצבן אותי כשקרטר אמר לסוזן "בעצם, את הדבר היחיד שהולך טוב בחיים שלי כרגע" (בתרגום חופשי כי אני לא קוראת את הכתוביות אז אני לא זוכרת בדיוק את המילים בעברית) כי, ה-לו! מה עם אבי?! וכמה עוזבים העונה? מלוצ´י וצ´ן, וקליאו, ופיטר וגם
מארק! חבל נורא...!

שלמונזה

New member
אני יותר אהבתי

וזה בתרגום ממש חופשי... לא זוכרת בדיוק את ההשוואה שלו אבל שהצלת חיים (או הניתוח) זה כמו סקס, טוב לא זוכרת בדיוק מה הוא אמר, אבל זה היה גדול!

yael filan

New member
אין, אין

רומנו תמיד מבריק, הוא אחת הסיבות היחידות שאי רואה את הסדרה. ולמה? לצמה? למה? למה? למה? למה? למה? קליאו עזבה? למה???????????????????????????

המממ

New member
איזה כיף לקרוא את ההודעות שלכם...

ולדעת שאין לי ברירה אלא להמתין לשידורים החוזרים. אני לא מבינה כלום, לא יודעת כלום. למרות שאני מתחילה להבין מה קרה ממה שכתבתם. עד שיהיו שידורים חוזרים, אני אשב פה וארחם על עצמי, כי אף אחד אחר לא מרחם עלי
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

~*~gaL

New member
אני מרחמת.. ברור שאני מרחמת!

קשה לי לתאר את עצמי במצב שלך כרגע . . .

שלמונזה

New member
בדיוק כמו שציפיתי!!!

כל הפרק חיכיתי לשתי תגובות על העזיבה של פיטר (אם נתעלם מזו של רומנו...) של אליזבת שתמיד דאגה לו גם אחרי שהם נפרדו, ושל קרטר! ושניהם נפרדו ממנו בדיוק כמו שציפיתי!!! הפרידה של קרטר ובנטון היתה פשוט יפה!!!! תמיד אהבתי את הקשר שלהם בנטון הקשוח וקרטר שבכלל לא קשוח. וכמובן שבנטון אף פעם לא יכול להגיד מילה טובה... קרטר: בזכותך אני רופא טוב בנטון: לא אתה לא, אבל תמשיך לנסות... כן כן הדמעות יצאו לי היה פשוט מ-ר-ג-ש-!!!! וגם היה נורא יפה שרומנו מסתכל על קרטר שהוא יוצא מחדר הניתוח הביתה, ומחכה שהוא יחזור... ג-ד-ו-ל-!

guy15

New member
ורומנו עוד פעם

הוכיח שמאחורי המאנייק הציני שהוא מנסה להיות בעצם יש לו לב... איך שהוא הסכים לשנות לפיטר את השעות אחרי שהוא אמר לו שזה בשביל ריס... פשוט מלך...

דווקא רומנו אכזב...

אחרי כל מה שפיטר עשה בביה"ח הוא לא היה יכול לזרוק לו איזו מילה טובה? אליזבת הייתה מדהימה כתמיד. הניתוח של הילד היה ממש יפה... גם כי זכינו לראות דם (אני לא ערפדית, סתם רוצה להיות רופאה) וקצת מעיים שפוכים וגם כי פיטר וליזי הצילו את הילד. מזכיר לי את הפרק שמישהו ירה באזשהו בית ספר וליזי ובנטון ניתחו ילד שהכדור הגיע לו ללב והצילו אותו. זה היה ממש מרגש. הפרדה מקרטר היתה מרגשת. קרטר כל כך חמוד שזה כמעט מסתיר את העובדה שפיטר הוא מניאק רשע. יפיתוש, את לא לבד... עוד חברה שלי סיפרה לי שהיא בכתה כל הפרק. דווקא אני לא בכיתי. כמעט מפתיע בהתחשב בעובדה שדמעות באות לי מ-א-ד בקלות. תמיד פרקי פרידה משתפכים כאלה. זכינו לראות את הצד היפה של בנטון. מי היה מאמין?

שלמונזה

New member
שירה

לא להגזים, הדמעות זלגו קצ בעיניים רק בפגישה שלו עם קרטר! תמיד אהבתי את הקשר המיוחד ביניהם!!! ולגבי רומנו, הוא פשוט לא האמין!!! הוא היה בטוח שאחרי הניתוח פיטר ירגיש את האנדרלין וירצה לחזור, הרי רומנו די מאוכזב מזה שפיטר עוזב!!! וחבל חבל חבל שהוא עזב.

המממ

New member
רומנו מאוכזב?

לא ראיתי את הפרק, ואינני יודעת מה רומנו אמר, ואיך הוא התנהג. אבל--- לא זכור לי שרומנו ובנטון היו ביחסים כאלה טובים, בעצם היו ליהם כמה וכמה ויכוחים. אז מה פתאום מאוכזב?

שלמונזה

New member
אוקי אז ככה

ד"ר רומנו הוא רופא מקסים שלא מראה את הרגשות שלו לאנשים שעובדים איתו (חוץ מאליזבת). הוא מעריך את העבודה של בנטון מאוד!!!! ולמרות שהיו להם סכסוכים פה ושם הוא עדיין יודע שפיטר הוא מנתח מעולה, ולכן כן הוא מאוכזב שפיטר עוזב!!! ואם ראית את הפרק ו/או את הפרומו אז רומנו צועק לפיטר שזה יהיה בזבוז שבהוא יוותר על הקריירה שלו בשביל להיות מיסטר אמא, אם לא אכפת לו מפיטר למה שהוא יגיד את זה?

המממ

New member
יש בזה משהו.

לא ראיתי ערוץ 3 המון זמן, אז גם על פרומואים אין מה לדבר. אני יודעת שלרומנו אכפת מכמה דברים, פשוט חשבתי שפיטר הוא לא אחד מהדברים האלה, בגלל שבעבר הוא העיר כמה הערות שנויות במחלוקת ונתן לו תפקידים תמוהים (שקשורים להיותו שחור). זה שפיטר מנתח מעולה, זה ברור כשמש. מישהו יודע אם יבוא מנתח במקומו? אגב, מה יותר חשוב, הקריירה או הילד? אז השאלה של רומנו קצת מוזרה בעיני. אני אומרת שוב שלא ראיתי, אז אני לא בדיוק יכולה להעיר על מה שהוא אמר, אבל זה אחד מהדברים המעצבנים שהוא אומר. יש גם כאלה. אבל גם כשהוא מעצבן, זה כיף להתעצבן ממנו.

mya 6

New member
לא...

רומנו סתם מניאק... וגם את אליזבת הוא ממש אוהב (לפי דעתי) למשל:היה פעם ,לא מזמן ילד שהייתה לו בצקת, והוא היה צריך לעבור עוד השתלת לב..(זו הייתה הפעם השנייה שלו..) לוקה (הרופא שניתח אותו) אמר לרומנו שהילד לא רוצה מכול מיני סיבות (שאותן אני לא זוכרת עכשיו) ורומנו לא הסכים ועל תשאלו אותי למה, אני חושבת שביגלל שהוא היה בן 15 "ובגיל הם הזה הם לא יודעים מה הם רוצים, הוא יודה לי אחר כך" (את זה אני זוכרת!). תישמע, רומנו יקירי, הוא החולה, עם הוא לא רוצה... עזוב אותו! נ.ב:יש לציין שהגיל לא קובע, גם אני עוד מעט 15, אז ביגלל זה אני לא יודעת מהחיים שלי? לא ניראה לי!.

למעלה