Hyper Canvas קיבלתי את הגרסא לקיובייס SX3 ואין לי מושג איך אני יכול לכתוב מידי עם האפקט.
R RoieL New member 13/10/06 #1 Hyper Canvas קיבלתי את הגרסא לקיובייס SX3 ואין לי מושג איך אני יכול לכתוב מידי עם האפקט.
R RoieL New member 13/10/06 #2 ועוד שאלה אני עובד עם פיקאפ של שדאו לגיטרה אקוסטית שיוצר רעשי רקע [עם מגבר זה לא קורה, כנראה שזה הכרטיס קול, אבל..].. בכל מקרה, יש דרך לנקות רעשי רקע?
ועוד שאלה אני עובד עם פיקאפ של שדאו לגיטרה אקוסטית שיוצר רעשי רקע [עם מגבר זה לא קורה, כנראה שזה הכרטיס קול, אבל..].. בכל מקרה, יש דרך לנקות רעשי רקע?
R RoieL New member 13/10/06 #3 ועוד שאלה אחת אני מנסה ליצא קובץ וזה אומר לי שאני צריך להגדיר ערוץ ימין ושמאל. איך עושים את זה?
R RoieL New member 14/10/06 #4 מקפיץ השאלה הראשונה מאוד חשובה, אנא ענו. הורדתי את התוסף עם עוד כמה סאמפלים של האמונד וכד' ואין לי מושג איך להגדיר שערוץ המידי שאני כותב ינגן אותם. תודה מראש.
מקפיץ השאלה הראשונה מאוד חשובה, אנא ענו. הורדתי את התוסף עם עוד כמה סאמפלים של האמונד וכד' ואין לי מושג איך להגדיר שערוץ המידי שאני כותב ינגן אותם. תודה מראש.