Hyakunin Isshu

Hinamori

New member
Hyakunin Isshu

מישהו יודע מה התרגום הכי טוב ל-100 הפואמות? אני רואה עכשיו Chihayafuru, והן נשמעות כל כך יפות
אני רוצה לקרוא את כולן, אבל לא בא לי להתקע עם אחד שאין לו קשר למקור... (ד"א, צ'יהאיהפורו זה ממש מומלץ למי שאוהב אנימות ספורט וג'וסיי!)

herouth

New member
וואו, שתי פיסות של תרבות יפן שלא היה לי מושג

...שהן קיימות: אנתולוגיות של מאה שירים מאת מאה משוררים, ומשחק הקארוטה. ממש מגניב.
ששאלת

Hinamori

New member
את אוהבת היקארו נו גו, נכון?

כדאי לך לנסות את צ'יהאיה אם כן! זה ממש דומה, רק במקום סאבטקסט הומוסקסואלי יש טקסט הטרוסקסואלי XD ויש גם יותר דגש על להיות חלק מקבוצה של חברים. יש גם דמות שהיא חנונית של יפן המסורתית, והיה פרק שהיא דיברה על המשמעות של כמה מהשירים. בקיצור זה ממש נחמד ((:)

Tenguy

New member
היה לי עותק שהלוותי (שטות גמורה...) ולא הוחזר

זה הספר : One Hundred Poets, One Poem Each: A Translation of the Ogura Hyakunin Isshu by Peter McMillan, with a foreword by Donald Keenefh ידוע לי שיש גם ספרים יותר אקדמאיים : Traditional Japanese Poetry - An anthology by Steven Carter Pictures of the Heart by Joshua Mostow

Hinamori

New member
תודה רבה!

אוף אבל, זה יקררר
הספר של סטיב קארטר במיוחד, התחלתי לקרוא אותו בגוגל והוא ממש מעניין, ו... עולה 57$...

herouth

New member
אפשר להשיג את הספר של סטיב קרטר משומש

אפשר להשיג מחירים יותר נורמליים אם קונים משומש באמזון ומשתמשים במשלוח לא הכי יקר.

למעלה