HxC Pride

pikitup

New member
HxC Pride

בואו נדבר קצת על הארדקור. הייתי רוצה להמליץ על כמה להקות שאני אוהב. Gorilla Biscuits - אחת הלהקות האהובות עלי. עושות אולדסקול הארדקור משובח. סטרייט אדג´ כמובן. 59 times the pain - עוד להקה מעולה ששווה שמיעה. Good Riddace - אני לא חושב שצריך להגיד הרבה על החברה האלה מניו יורק. שמשלבים ניו סקול פאנקרוק ואולדסקול הארדקור H20 - שניתן לקרוא להם ניו יורק הארדקור או פאנקרוק. לא משנה. Sick Of It All - יש להם סגנון מיוחד ושונה מהאולדסקול. Minor Threat - חבל על המילים.. סטרייט אדג´ אולדסקול

ShLuMp

New member
כן! h2o בועטים בתחת!

ו strecharmstrong גם הרד כור טוב

OPERATi0N_iVY

New member
מה????

איך אפשר לא לאהוב את מיינור ת´רט??? ועוד להעדיף את H2O על פניהם?? טוב בכל אופן, הנה עוד כמה להקות שאני אוהב וממליץ לבדוק (אולד סקול בעיקר): NEGATIVE APPROACH AGNOSTIC FRONT LAST RIGHTS DYS POISON IDEA LOS CRUDOS DAG NASTY...

זיגהייל

New member
אחלה להקות רשמת

הנה עוד כמה youth of today limp wrist what happens next scholastic deth infest(!!!) 7 seconds born against deep wound mk ultra reagan youth strike anywhere ten yard fight

xero1

New member
H2o

אכן כלי עולם. Minor Threat גם אחלה. Good Riddace, שמעתי עליהם אבל לא אותם, אלך להוריד כמה שירים.

OPERATi0N_iVY

New member
H2O

פעם ממש אהבתי, אבל בזמן האחרון, הם די מעצבנים אותי, לא יודע למה... אז חוץ מכמה שירים (שהם בעיקר קאברים) אני לא כ"כ שומע אותם בתקופה האחרונה...

Warzone

New member
להקות טובות!

אבל ממתי Good Riddance זה הארדקור? ןsick of it all הלהקה הכי טובה ברשימה שלך..!

pikitup

New member
יש להם גם דיסק פאנקרוק..

הלהקה הכי טובה ברשימה, לדעתי לפחות זה גורילה ביסקוויטס

xero1

New member
וואלה

גם sick of it all אחלה יש גם את pipedown או משהו כזה, גם הארדקור-פאנק נחמד.

Sham 69

New member
הנה כמה

MDC STRAIGHT FACED MADBALL DEAD KENNEDYS GBH (הלהקת אולדסקול הארדקור הכי טובה לדעתי) ל BUSINESS יש גם הארדקור פה ושם.. GOOD CLEAN FUN YOUTH OF TODAY CAPITALIST CASUALTIES NERVE AGENTS - הארדקור מהאיסט נראה לי.. KILL YOUR IDOLS - גם הארדקור בן זונה מהאיסט.. 7 SECONDS SOD

למעלה