husqvarna V KTM

DR EVIL

New member
husqvarna V KTM

Does anyone have any experience with husqvarna? Im between the two bikes, the only issue I have is how reliable is the husqvarna for daily use? Thanks. Ran

45degrees

New member
ה KTM אמינים יותר ומעט יותר מותאמים

לכביש. ההאסקי מתאימים יותר למסלול "מהשקית". אלא אם אתה הולך על הגרסאות היקרות: רפליקות וכאלה, ואז שימוש המסלול מאפיל על כל תכונות הכביש שאתה רוצה. יש דגם אחד של האסקי שהוא די עגלה - כבד וחלש - שים לב שאתה לא רוכש אחד כזה בטעות. + לגבי טיפים יותר מדויקים - תבדוק בפורומים באירופה שבהם יש בעלי האסקי ובעלי KTM. כאן אין כמעט בעלי האסקי, אז קשה להשוות.

הרושמת

New member
יש בעל האסקי אמין אחד

הלו הוא הדוד הנחמד על דו"פ 360 או 390 חיה רעה.

MexMex

New member
מאוד כללי ולא ממש נכון...

ההסקים, ה450SMR וה570SMR הם אופנועי כביש יותר מאשר מסלול. אפילו באים עם תקינת כביש במדינות מסוימות. מתלים רכים יחסית, צמיגי כביש, גלגל אחורי "4.5 ובלם קדמי שלא ממש עומד בקצב מסלולי. אם אתה הולך על הSMR630R, אז מדובר ברפליקת מסלול מהטובות ביותר שיש, אם כי בסכום אסטרונומי. ק.ט.מ. לעומתם, הם בעלי סדרות שונות. כל הLC4 הם אופנועי כביש ולא מסלול, למעט הפקטורי רפליקה שעולה יד ורגל. אבל חוצמזה, יש להם גם את הSMC450, את הSMC525, את הSMR450 ואת הSMR525, שכולם אופנועי מסלול נטו, על בסיס סדרת הרייסינג (הSMC ע"ב הSX עם גלגלי סופרמוטו, והSMR על בסיס הEXC עם מתלים שונים, בלמים טובים יותר וגיר 6 הילוכים). M.

מעניין אותי 45,מניין לך כל בעיות

האמינות של ההאסקים אם כמעט ואין כלים כאלה בארץ ? ראיתי מישהו עם האסקי עתיק (אומרים שהיה של המלך אחשוורוש..) וג'אנטים יצוקים ממיטב הפלדה המזרח אירופאית בסופרמוטו,אבל אם אתה לוקח את האופנוע שלו כדוגמא אז אני מבין מניין שאבת את הרעיון של אופנוע לא אמין,ברוב הפעמים ראיתי את האופנוע על עגלה. ההאסקים שיש בארץ ה 4T הם משנתון 1993,חוץ מכמה דו"פים ב 99-01 אין האסקים חדשים,והם אמינים כמו הדו"פים של KTM. לדעתי המידע שלך מוטעה אלא אם יש לך לווינים מעל למוסכים של הוסקווארנה,גם תגובתו של הגרינגו מחזקת את מה שאני חושב.

45degrees

New member
תגיד נשמה, יש בעולם רק פורומים

בעברית? רק בישראל? איפה אתה חושב מצאתי מידע אי שם בשנות התשעים? כתבתי למעלה שעדיף שישאל את השאלה בפורומים בחו"ל - לא סתם. המידע על האמינות הוא פשוט - אנשים כותבים על אופנועים בכל העולם. זה כמו שפעם, לפני ש KTM השתלטו על הוסאברג, היה ידוע לכל שהראשים של ההוסאברג לא מחזיקים מרוץ שלם.... בטח גם את זה אני לא יכול לדעת כי לארץ הגיע רק האסקי אחד נכון?

DR EVIL

New member
Just booked a test ride on both

bikes for this weekend. I'll be much wiser next week. LC4 V SM610 Ran

45degrees

New member
אתה יכול גם לבדוק עיתונות סופרמוטו

יש המון כתבות השוואה. יש עיתון אנגלי יש אחד גרמני אני כמעט בטוח שיש גם אחד צרפתי יש אמריקאי?

MexMex

New member
יעני חפצה נפשך בעגלת כביש....

מסיבוב קצר על שניהם (פחות או יותר, מודלים דומים) הק.ט.מ. אוכל את ה610 בלי מלח. במיוחד אם תעשה את הסיבוב על הSMC625, שבכלל עדיף. M.

Moo Moo

New member
סופרמוטו סביב ה35K?

EGS? EGS-E? SC? מה הפלטפורמה הטובה ביותר? ישמש גם ככלי ליומיום.

כRובי

New member
../images/Emo2.gif

מה ההבדל בין האופנועים מלבד ההתנעה החשמלית?

DR EVIL

New member
Between those

DukeII's, LC4 640 Supermotos, 625 SMC, 660 SMC which is the best option for daily commute with some weekend madness?

Le Duke

New member
דגמי ה-SMC ללא בלנסר וללא סטרטר

לא נוח לשימוש יום-יומי. הדיוק עם זיקה יותר חזקה לכביש מה-LC4SM (חישוקים יצוקים ,קליפר 4 בוכנות ,לוח שעונים "אמיתי" ,כנף קידמית נמוכה ,בולמים עם מהלך קצר יותר...). ה-LC4SM יותר קל וגבוה עם מעט פחות הספק.

למעלה