hush..? anybody..?

resputin

New member
hush..? anybody..?

אוקיי, אני קראתי את ניתוח הפרק ומישהי הזכירה שהיא בתק´,ושהיא רואה את הפרק "האש" ליצירת מופת, ולדעתי היא צודקת. השאלה שלי היא אחרת, אני, תלמיד במגמת+כיתת תק´ רוצה לדעת אם למישהו באיזור פ"ת יש את הפרק "האש" על קלטת וידאו בכדי שאוכל להלוות אותה ממנו ולהראות אותה בשיעור תק´ <המורה שלנו דווקא לא יתנגד לדעתי..> בתודה מראש, רספיוטין

nihilist

New member
בלי קונטקסט?

אתה רוצה להראות את זה לכיתה, בלי שהכיתה ראתה את כל הפרקים עד אז? חייבים לראות את הפרק בקונטקסט - במיוחד הקטע עם ריילי ובאפי. אני מציע הקרנה שיטתית של כל פרקי באפי (ואם תצליח לארגן את זה, אז אני אחזור לתיכון וארשם לכיתה שלך רק בשביל זה).

אשמה

New member
ברצינות עכשיו

אני חושבת שעד כמה שזה נחמד להושיב את הכיתה לראות את כל הפרקים קודם, לא צריך כל מה שצריך זה הסבר של שתי דקות כדי שאנשים לא ילכו לגמרי לאיבוד רעיון ממש טוב:)

Cyber Cat

New member
Yeah, that´ll work...

אני בטוחה שהמורה ישמח להקדיש את שאר שנת הלימודים להקרנת תוכנית טלוויזיה. לעזאזל הבגרויות, נכון? P; Love Cyber Cat

BabyBlue

New member
זאת היתה אני ...../images/Emo121.gif

שציינתי את היופי האומנותי של הפרק בעיני חובבת קולנוע נתת לי רעיון נחמד מאד לפרוייקט פסח! אני אנתח את הפרק ואביא אותו לכיתה! המממ...אבל אני גם צריכה להשיג אותו ... טוב...נראה מה אני יכולה לעשות- ואני איידע אותך בהקדם!

buffstar

New member
תגידי מאיפה התמונה?

זה נראה "סאטרדי נייט לייב" אבל כאילו באיזה נסיבות? חלמה היא מתגעגת לאלי?

resputin

New member
...

אם אני אביא את הפרק לתוכנית, הם לא יתמקדו כ"כ בעלילה, מי שלא מכיר כבר יקבל מידע מהאחרים, כי המון רואים אצלנו באפי, אנחנו נחקור בעיקר את זיוויות צילום, אופן הצילום,תאורה ואת האפקט של איך אפשר לשמור על שקט למשך 27 דק´ ועדיין לגרום לאדם לרטוט בכל שנייה לעבר הטלוויזיה ולא לחשוב אפילו על להשים את השלט לדרייב רציני ולהעביר ערוץ במקרה שכן, אני אחקור את הפרק הזה לרשימה תמציתית של נקודות מעשיות שיתמכו בעלילה וזה יועבר קודם לכיתה, נחמד שעניתם לי, אבל לא עניתם לשאלה, יש למישהו באיזור \ סביבה, או אפילו פ"ת עצמה את "האש" על קלטת? אפשר לענות פה, לאיסיקיו102212245 או ל:[email protected] בבקשה, מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההר!!!

התחברתי לך לאייסיקיו

תאשרי (אם זה לא הולך- האייסיק שלי הוא 51118582) ואל.

Michelle602

New member
../images/Emo13.gif

יש לי את הפרק מוקלט ואני גרה ברמת גן אז אני יכולה להביא לך אם אתה מעוניין.

למעלה