Lhuna3
Well-known member
מגעיל אחרים ואותי לא: קלמנטינה.
דמויות אהובות עוד לא הצלחתי לצמצם ל-10.
נערך לאחרונה ב:
היא מספיק נחמדה כדי להגיד כן ואם לא אז לגמרי דילן, בטוח יש לה סיפור על איך היא פעם העלימה גופה היא רק עדיין לא סיפרה לנו.אל תסמכי על מילי היא נעלמת לימים שלמים בגלל "עבודה"![]()
נראה לי שחצי מחברי הפורום כרן סובלים כבר עכשיו ממחלות של זקנים אז נראה לי שאת צריכה להוריד את הגילכי לייק, בקרוב אצלך וכאלה
![]()
תודהרגע, הייתה לך יומולדת?ידענו על זה? חגגנו לך?
אם לא, שיהיה המון המון מזל טוב!!
![]()
מאחלת לך המון ספרים, יין ומלא עונות של חו"ס, כדי שהשם שלך ישאר רלוונטי תמיד![]()
מה עוד יכולתי לבחור? כ"ט בנובמבר?אני לא בטוחה שמלחמת העולם הראשונה זה משהו מרגש אבל, not judging.
התכוונתי להוסיף בשאלה כוכבית שאומרת בלי התקטננויות על אפקט הפרפר או משהו כי ידעתי שמישהו מכם יעצבן אותי![]()
סרטי החודש: ראיתי נראה לי רק את ילדות רעות.
אוף מקווה שיסתדרלמה אתם מצפים בחודש נובמבר: לדעת מה קורה עם החברה שאני עובדת בה ואיתי.
אה זה דווקא לא מפחיד אותי בכלל (אבא שלי אוהב לספר שכשהייתי קטנה האחות ניסתה להרגיע אותי ולהגיד שזה קטשופ ואני אמרתי לה "לא נכון זה דם")בהמשך לשאלה של ניק מהחודש הקודם- מהו משהו שאתם מפחדים ממנו ואחרים לא? בדיקת דם, בדיקת לחץ דם (זה מפחיד אותי שזה לוחץ יותר ויותר חזק ואני מפחדת שזה יגרום לי נזק למרות שבראש אני יודעת שזה דבר בטוח.)
גם אני חשבתי שמשהו במרקם של שרימפס מגעיל אבל השבוע אחותי שכנעה אותי לנסות וזה לא היה נורא. עדיין לא מתה על המרקם אבל לא נורא.ובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)? שרימפס (לא טעמתי אף פעם, משהו במרקם של זה מגעיל אותי).
מגעיל אחרים ואותי לא: קלמנטינה.
וואי לגמרי. הוא גם ידע בדיוק מה לעשות בשיא המקצועיות ושיא הדיסקרטיות.רצחתם מישהו שניסה להרוג אתכם (הגנה עצמית וזה. אבל סביר להניח שתכנסו לכלא כי לייק, בכל זאת הרגתם מישהו) מאיזה דמות טלוויזיונית תבקשו לעזור לכם להחביא את הגופה? זה קל! מייק (משובר שורות וסמוך על סול)
הכל נכון מאד.ערב קיץ חמים. אתם נוסעים באוטו – מזגן או חלון פתוח? אני לא מכירה דבר כזה ערב קיץ "חמים". ערב קיץ בישראל זה חום ברמה שמחייבת מזגן. אם נגיד ערב סתיו חמים (ברמה נעימה ועם קצת רוח קלה) - יש מצב לחלון פתוח קצת, אבל לא לנסיעה ארוכה, כי זה עושה רעש חזק ואז גם אי אפשר להקשיב למוזיקה.
חחחחח איזה פשושיםתמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה?
חחחח יש מצבהיא מספיק נחמדה כדי להגיד כן ואם לא אז לגמרי דילן, בטוח יש לה סיפור על איך היא פעם העלימה גופה היא רק עדיין לא סיפרה לנו.
הרווחתם ששניתם שעון בדיוק בזמןיאייייייי! ובשעה נורמלית ולא באמצע הלילה שאז אני מחכה בקוצר רוח לחזור מהעבודה לענות.
אולי תשרדי לבד באיזה בונקר.באיזה גיל הייתם רוצים למות:
לאדעת איזה גיל אבל לפני שאני זקנה מידי לתפקד בעצמי. ב2052 תהיה אפוקליפסה ואני אהיה בת 60 אז נראה לי סבבה.
עוד אחת עם מקרר עצוב.כמה קינוחים קפואים יש לכם במקרר עכשיו?
0. אפילו גלידה אין לי
(כי אני קונה בד"כ בסופר ליד העבודה ואז זה יותר מידי נסיעה בשביל גלידה היא תימס. וגם עוד לא קניתי כף גלידה וצלחות גלידה)
הייתי השבוע בצ'יזקייק והשמיעו איזה שיר יפה של טיילור שלא הכרתי (כאילו, זיהיתי את הקול שלה, אבל לא את השיר)שירי החודש:
שוב אין לי אז אני אבחר בשיר של טיילור שבא לי שתשמעו: Taylor Swift - champagne problems
ציטוט חודשי:
"יש לך חוש כיוון של צב שהפכו אותו על הגב וסובבו אותו" - אחותי, עליי. וזה נכון
![]()
לא יודעת למה זה גרם לי לצחוק בקולסיבה למסיבה:
הרהיטים שלי הגיעו. כמעט חודש ישבתי על כרית שקנינו לכלב (והוא לא רצה במילא) כמו הומלסית.
וטוב שכך. זה המשקה של השטן.איזה ריח מזכיר לכם סתיו?
אין פה פאמפקין ספייס לאטה.
כן. אחד הדברים שאני הכי אוהבת זה שאמריקאים לא מעשנים סיגריות רגילות כמעט. כל פעם שמיגעים לפה חבורת ישראלים הם כל הזמן מעשנים וזה פשוט דוחה. אז כיף לי שאני לא מסתובבת עם כאלה ביום יום (ז"א, יש פה ישראלים שעובדים איתי, והם כן מעשנים פעם ב, אבל לרוב הם מעשנים וויד או סיגריות אלקטרונית ואז הריח לא נדבק לכל דבר וזה עדיף).ריח שאתם שונאים (בלי קשר לסתיו)?
אוח כ"כ הרבה אני רגישה להכל. סיגריות למשל
![]()
אני מוחה. לונה יכולה לזכות אבל היא ערמומית כמעט כמו ניק!מלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה?
אני מודחת ראשונה כי אני מפונקת וחלשה פיזית. ניק ודילן מגיעים לגמר חלקית כי הם ערמומיים וחלקית כי הם היו יריבים מרים והביאו מלא רייטינג אז ההפקה התערבה לטובתם. בסוף אבל לונה זוכה כי היא השלישית בגמר שהגיעה לשם בחביבות בלי שאף אחד שם לב.
רצחתם מישהו שניסה להרוג אתכם (הגנה עצמית וזה. אבל סביר להניח שתכנסו לכלא כי לייק, בכל זאת הרגתם מישהו) מאיזה דמות טלוויזיונית תבקשו לעזור לכם להחביא את הגופה?
הגלגאגרים כפרה עליהם בטוח יזרמו. או אוקטביה שתאכל אותה
![]()
אותה השאלה, אבל הפעם- מאיזה חבר פורום תבקשו עזרה בהעלמת הגופה?
דילן. אני מרגישה שאפשר לסמוך עלייך בקטע הזה.
וואו כן. אין לי כוח אליהם.כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים?
שיפסיקו להיות כאלה צדקני טוויטר.
חם ברמה שאו חלון או מזגן יכולים לעשות נעים. כלומר אין צורך בגם וגם. מה את מעדיפה?ערב קיץ חמים. אתם נוסעים באוטו – מזגן או חלון פתוח?
כמה חם? לפעמים גם וגם
![]()
אם הייתה לכם מכונת זמן שיכולה לחזור אחורה בזמן פעם אחת בלבד ולמשך שעה אחת בלבד. לאיזו נקודת זמן הייתם חוזרים ומה הייתם עושים בשעה הזאת?
זה גם מביא אותי לכל מקום בעולם? כי כמה שנים אחורה לטור של reputation של טיילור. אני יודעת שנתת רק שעה אבל אני מוכנה להנות מחצי הופעה אפילו. או יותר אחורה להופעה של קווין בוומבלי ב86.
איך חייכם עומדים להשתנות בעקבות זה שפייסבוק שינתה את שמה לכפרה אני מתההה?
מתה יחד איתם.
טוב זה גאוניתמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה?
אוי שיט עשיתי ריסט למחשב ושכחתי לשמור את הרשימה.
בכל מקרה שטות שהצחיקה אותי:
צפה בקובץ המצורף 36300
נהה אין סיכוי. אני מתה באפוקליפסה תודה רבה.אולי תשרדי לבד באיזה בונקר.
וואי הוא כ"כ עצוב את לא רוצה לדעת. כי אני לא יודעת מה אני אוהבת לאכול וגם אני שונאת לבשל אז באמת אין לי כלום כמעט.עוד אחת עם מקרר עצוב.
מאד שמחה לדעת. בעיקר שחשבת שהוא יפה. עכשיו אני רוצה לדעת איזה שיר, מה את זוכרת ממנו?הייתי השבוע בצ'יזקייק והשמיעו איזה שיר יפה של טיילור שלא הכרתי (כאילו, זיהיתי את הקול שלה, אבל לא את השיר)
וזהו, חשבתי שתשמחי לדעת. אין קשר לשיר שכתבת![]()
תתנחמי בזה שגם לי יש חוש כיוון של נגד בקרייה![]()
זה באמת נחמד שהם מעשנים פחות. אבל גם ריח של וויד אני לא אוהבת (אבל פחות נורא מסיגריות)כן. אחד הדברים שאני הכי אוהבת זה שאמריקאים לא מעשנים סיגריות רגילות כמעט. כל פעם שמיגעים לפה חבורת ישראלים הם כל הזמן מעשנים וזה פשוט דוחה. אז כיף לי שאני לא מסתובבת עם כאלה ביום יום (ז"א, יש פה ישראלים שעובדים איתי, והם כן מעשנים פעם ב, אבל לרוב הם מעשנים וויד או סיגריות אלקטרונית ואז הריח לא נדבק לכל דבר וזה עדיף).
חחח יש מצב. היא הגיעה לגמר בכאילו נחמדות זה למעשה היה ערמומיות. בזמן שאת וניק התנצחתם היא בערמומיות הפכה לחביבת הקהל.אני מוחה. לונה יכולה לזכות אבל היא ערמומית כמעט כמו ניק!
הוווובשבילך הייתי מטביעה גופה באמבטיית חומצה וטוחנת את השאריות בגורס אשפה או מפזרת באוכל של הכלבים של השכנים
![]()
נראה לי חלון. אבל כמו שלונה אמרה בנסיעה מהירה זה עושה רעש נוראי ואז סוגרת ועוברת למזגן.חם ברמה שאו חלון או מזגן יכולים לעשות נעים. כלומר אין צורך בגם וגם. מה את מעדיפה?
האמת היא שאם יש מישהו בפורום הזה שהייתי בטוחה שינסה להמשיך לכתוב בו גם מהעולם הבא זו בטח אתבאיזה גיל הייתם רוצים למות: למעשה אני כבר מתתי. מסתבר שזה לא מפריע לי להמשיך לכתוב פה.
לא שיערתי לעצמי שממך תגיע הישועה. אבל אני ממש גאה בך!כמה קינוחים קפואים יש לכם במקרר עכשיו? 3 קרטיב לימון + גביע קטן של גלידה.
זה כל מה שאדם צריך בחיים בתאכלס.סרטי החודש: ראיתי נראה לי רק את ילדות רעות.
וואו איזה תירוץ חלש. יש לך טבלה באקסל, לכי תעבדי על מישהו אחראני בקושי זוכרת מה ראיתי לפני שבוע.
אותה השאלה, אבל הפעם- מאיזה חבר פורום תבקשו עזרה בהעלמת הגופה? לא חושבת שהייתי סומכת על מישהו ממכם
![]()
כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים? שלא יצאו מהבית שלהם עד גיל 21.
תשובה טובהאם הייתה לכם מכונת זמן שיכולה לחזור אחורה בזמן פעם אחת בלבד ולמשך שעה אחת בלבד. לאיזו נקודת זמן הייתם חוזרים ומה הייתם עושים בשעה הזאת? לביה"ס בקצרין בשעה שתאיר ראדה נרצחה, רק לראות מי באמת נכנס אחריה לשירותים שם ולדעת את האמת
![]()
נו באמת! מגיע לך להיות המודחת הראשונהדמויות אהובות עוד לא הצלחתי לצמצם ל-10.
חח זו אני כשהכלב של הבוסית שלי רוצה שאני אשחק איתו בזמן שאני מרוחה על הספה ורואה טלוויזיה
מישהו צריך ללמד את החתולים של מילי להיות כאלה מנומסים. אולי ככה יהיה לה יותר זמן אלינו.
חחח אוקיי זה קצת מוזר להגיד ככה על מלחמת העולם הראשונה.מה הדבר ההיסטורי הכי מרגש שקרה בחודש נובמבר? מלחמת העולם הראשונה כי היא ב-11/11 וזה תאריך מגניב.
האמת שנכון, כלומר אני דווקא כן אוכלת דגים, אבל במצבם "השלם" והלא מבושל, חיים או מתים, זה אכן די מגעיל.ובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)?דגים, חיים או מתים. איכס.
ציטוט חודשי:
"יש לך חוש כיוון של צב שהפכו אותו על הגב וסובבו אותו" - אחותי, עליי. וזה נכון
![]()
בשעה טובה!סיבה למסיבה:
הרהיטים שלי הגיעו. כמעט חודש ישבתי על כרית שקנינו לכלב (והוא לא רצה במילא) כמו הומלסית.
כנ"ל.אה ודברים גרפיים בטלוויזיה של דם או יצוג ויזואלי מידי של הפרשות אני סופר רגישה הכל מגעיל אותי.
הפוך אממ? ג'וקים אני מניחה לא ממש מזיזים לי.
מלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה?
אני מודחת ראשונה כי אני מפונקת וחלשה פיזית. ניק ודילן מגיעים לגמר חלקית כי הם ערמומיים וחלקית כי הם היו יריבים מרים והביאו מלא רייטינג אז ההפקה התערבה לטובתם. בסוף אבל לונה זוכה כי היא השלישית בגמר שהגיעה לשם בחביבות בלי שאף אחד שם לב.
רצחתם מישהו שניסה להרוג אתכם (הגנה עצמית וזה. אבל סביר להניח שתכנסו לכלא כי לייק, בכל זאת הרגתם מישהו) מאיזה דמות טלוויזיונית תבקשו לעזור לכם להחביא את הגופה?
הגלגאגרים כפרה עליהם בטוח יזרמו. או אוקטביה שתאכל אותה
![]()
אני מעולם לא. [חוק וסדר]אני בטוחה שכולם מתישהו בחיים שלהם ראו.
אל תסמכי על מילי היא נעלמת לימים שלמים בגלל "עבודה"![]()
דווקא באותה צורה הייתי סומכת עליה שתעלים את הגופהאל תסמכי על מילי היא נעלמת לימים שלמים בגלל "עבודה"![]()
ואם לא אז לגמרי דילן, בטוח יש לה סיפור על איך היא פעם העלימה גופה היא רק עדיין לא סיפרה לנו.
אם קרה שם משהו מרגש, אז כן!מה עוד יכולתי לבחור? כ"ט בנובמבר?
תאכלס הייתי סוגרת עליך את הדלת כדי שיהיה לי יותר מקום בבונקר.נהה אין סיכוי. אני מתה באפוקליפסה תודה רבה.
שכחתי שעשיתי לו שאזם אז אני כן יודעת איזה שירמאד שמחה לדעת. בעיקר שחשבת שהוא יפה. עכשיו אני רוצה לדעת איזה שיר, מה את זוכרת ממנו?
אני גם שונאת אבל כל עוד זה לא ריח שנדבק לשיער שלי גם כשאני לא זו שמעשנת, פחות נורא בעיני.אבל גם ריח של וויד אני לא אוהבת (אבל פחות נורא מסיגריות)
האמת שנכון, כלומר אני דווקא כן אוכלת דגים, אבל במצבם "השלם" והלא מבושל, חיים או מתים, זה אכן די מגעיל.
[מילי] יש בזה משהודווקא באותה צורה הייתי סומכת עליה שתעלים את הגופה
היא טובה להעלים אנשים![]()
לא שאני רוצה להכנס לבונקר אבל פפףףף ישעמם לך שם בלעדיי!תאכלס הייתי סוגרת עליך את הדלת כדי שיהיה לי יותר מקום בבונקר.
בחיים לא הייתי מכניסה 1200 מכם![]()
אה כן זה שיר חמודי!שכחתי שעשיתי לו שאזם אז אני כן יודעת איזה שיר
London Boy
וואי איכ כן. כשהייתי צעירה והולכת עם חברות לברים או דאנסברים הייתי חוזרת עם שיער בריח של מאפירה בלעכססססס. (וגם לא כזה אהבתי את המסיבות האלה)אני גם שונאת אבל כל עוד זה לא ריח שנדבק לשיער שלי גם כשאני לא זו שמעשנת, פחות נורא בעיני.
פחח נראה לך שאני סומכת על הממשלה לא לצוטט לשיחות הטלפון שלי[מילי] יש בזה משהואם היא רק תענה לך לשיחה הדחופה.
אני אמצא תחליף ראוי.לא שאני רוצה להכנס לבונקר אבל פפףףף ישעמם לך שם בלעדיי!
לאאני אמצא תחליף ראוי.
תשאלי את אחותך אם בא לה בונקר![]()
שאלה נוראית ומעולה.מלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה?
למעשה אני כבר מתתי. מסתבר שזה לא מפריע לי להמשיך לכתוב פה.
אז התנאים לא אמורים להפריע לך!אני מודחת ראשונה (אני אפילו אצביע נגד עצמי, כי אני לא אעמוד יותר מיום בתנאים של לישון בחוץ וכל זה).
אני איתך, בפעם האחרונה שעשו לי בדיקת דם כמעט התעלפתי, מזל שאבא שלי חיכה לי ולקח אותי הבייתה אחרי זהבדיקת דם
אני איתך, אני יכולה להתבלבל גם שאני עם גוגל מפות פתוח."יש לך חוש כיוון של צב שהפכו אותו על הגב וסובבו אותו" - אחותי, עליי. וזה נכון![]()
מי אמר שאני לא מוזרה, אני שנים מסתובבת איתכםחחח אוקיי זה קצת מוזר להגיד ככה על מלחמת העולם הראשונה.
לא מכחישה או מאשרת.

חחח זה בדיוק מה שקורה לי! אני עם גוגל מפס פתוח אבל עדיין קוראת את המפה הפוך והולכת לכיוון הלא נכון, ואז מסתכלת ורואה שהתרחקתי מאיפה שרציתי להגיע אז חוזרת אחורהאני איתך, אני יכולה להתבלבל גם שאני עם גוגל מפות פתוח.
יוו צריך להרוג אנשים כמוך!! אבל בגיל 100 שיהיה יפה ועגולבאיזה גיל הייתם רוצים למות: 119, רק כדי לעשות דווקא ולא להגיע ל120
חח אוף אני לא רוצה להודות בזה אבל אני גם אוהבתומניחה שגם הזמר במסיכה
הוו שיר הסטוקר, אני אוהבת. אני קצת תוהה אם הבחירה שלך קשורה לonly murders in the building בגלל סטינג. אל תגידי!שירי החודש:
ומה המסקנה?ספר החודש: הארי פוטר ואבן החכמים - החלטתי לראות על מה כל ההתלהבות הזו
כן וכןדמויות החודש: בן וויט, לזלי נופ - מחלקת גנים ונוף , אדם גרופ - חינוך מיני
Ron: Never half ass two things, whole ass one thing
Jerry: Well, you know, it's like I always say: it ain't government work if you don't have to do it twice.
כנל.ובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)?
אני נגעלת מלאכול בשר שהשם שלו זה איבר כמו: לשון, כבד..
נשמע כיפיסיבה למסיבה: הלכנו ליקב ליומולדת שלי.
מי זאתי קוראת ספרי היסטוריה ויודעת תאריכיםמה הדבר ההיסטורי הכי מרגש שקרה בחודש נובמבר?סיום מלחמת העולם הראשונה כי היא ב-11/11 וזה תאריך מגניב.
אבל כל הג'פה של בחוץ נכנס לאוטוערב קיץ חמים. אתם נוסעים באוטו – מזגן או חלון פתוח? חלון.
מאיפה השנה הזו? ולמה?באיזה גיל הייתם רוצים למות:
לאדעת איזה גיל אבל לפני שאני זקנה מידי לתפקד בעצמי. ב2052 תהיה אפוקליפסה ואני אהיה בת 60 אז נראה לי סבבה.\
תשובות טובות.סדרות החודש:
Lovesick חמוד מאד מאד! וזהו נראה לי לא היה כלום כמעט
סרטי החודש:
ראיתי סופסוף את Come From Away. יפה מאד. אפילו הזלתי דמעה (אבל פחות משציפיתי שזה טוב כי לא בא לי לבכות. כשהרדמנו את הכלב בכיתי כ"כ הרבה שכאב לי הראש בטירוף ומאז יש לי קצת פחד מלבכות שלא יכאב ככה הראש שוב)
ראיתי את התמונה הזו כבר. מי זו הבחורה השניה?שחקני החודש:
אין לי (כאילו סב תמיד) אז סופי טרנר וג'ו ג'ונאס רק בגלל תחפושת ההלואין שלהם:
דילן באה וזרע מלח על כולנו עם הסתיו האמריקאי שלה.איזה ריח מזכיר לכם סתיו?
גשם? אין ממש סתיו בארץ אין פה שלכת יפה ופאמפקין ספייס לאטה.
גם רצח רבין הביא לנו שיר - שלום חברמה הדבר ההיסטורי הכי מרגש שקרה בחודש נובמבר?
פיצוץ הפרלמנט הבריטי? סתם כי זה הביא לנו את השיר ריממבר ריממבר דה פיפת' אוף נובמבר. מרגיש לי שיש משהו יותר טוב שאני לא זוכרת. (כאילו יש את רצח רבין אבל לאדעת אם זה מרגש?)
אני תמיד כל כך מובכת בשביל השחקנים שעושים את הקטע הזה.וג'יימס מקאבוי קורא thirst tweets![]()
מסכימה איתך!מה?! זה ריח מושלם[אקנומיקה]
אני שואלת באמת, יש קינוח קפוא שהוא לא גלידה או ארטיק?כמה קינוחים קפואים יש לכם במקרר עכשיו? 3 קרטיב לימון + גביע קטן של גלידה.
צריך לעשות בושם עם ריח של גשםאיזה ריח מזכיר לכם סתיו? ריח גשם ראשון.
ריח שאתם שונאים (בלי קשר לסתיו)? ריח של סיגריות.
shit got realאם הייתה לכם מכונת זמן שיכולה לחזור אחורה בזמן פעם אחת בלבד ולמשך שעה אחת בלבד. לאיזו נקודת זמן הייתם חוזרים ומה הייתם עושים בשעה הזאת? לביה"ס בקצרין בשעה שתאיר ראדה נרצחה, רק לראות מי באמת נכנס אחריה לשירותים שם ולדעת את האמת
![]()
זאת אהבת אמתבשבילך הייתי מטביעה גופה באמבטיית חומצה וטוחנת את השאריות בגורס אשפה או מפזרת באוכל של הכלבים של השכנים
![]()

כן, אל תדאג, אותך ידיחו לא כי אתה חזק ומוכשראגב, ממש לא תמיד מדיחים מישהו חלש בהתחלה. באחת העונות הראשונות הדיחו על ההתחלה מישהו מאוד חזק פשוט כי היה ברור שכולם מאוימים מכמה שהוא חזק ומוכשר במשחק.
באיזה גיל הייתם רוצים למות: 119, רק כדי לעשות דווקא ולא להגיע ל120
בעיקרון הכוונה לגלידה. אבל הפורום הזה ידוע בהיותו קטנוני ומעצבן ואז אם נגיד יש לך איזה סורבה, או מוס שוקולד קפוא או אפילו שלוקים, הם לא יחשיבו את זה כגלידה.כמה קינוחים קפואים יש לכם במקרר עכשיו? מה זה קינוח קפוא בדיוק? גלידה? כי יש לי קופסה חצי אכולה של גלידה
הישראלי או האמריקאי?סדרות החודש: מניחה שגם הזמר במסיכה
כן!שירי החודש:
את לא באמת צריכה להתחנף. את דווקא מבין הבודדים כאן שאני לא שונאתסיבה למסיבה: יש חג ההודיה וזה אומר פוטבול (וכן אני מנסה להתחנף אליך דילן)
ריח שאתם שונאים (בלי קשר לסתיו)? נראה לי שיום השירותים העולמי אומר הכל
גם אניבהמשך לשאלה של ניק מהחודש הקודם- מהו משהו שאתם מפחדים ממנו ואחרים לא?
אני פוחדת מכלבים
בעיקרון איברים פנימיים מגעילים גם אותי. אבל כבד עוף אני כן אוהבת. את שאר הכבדים לאובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)?
אני נגעלת מלאכול בשר שהשם שלו זה איבר כמו: לשון, כבד..
אמן כן יהי רצוןמלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה?
אז ניק מודח ראשון כי זה נקמה על כל שנות הטרור שלו פה בפורום
נראה לי מילי תזכה במיליון כי היא כבר איזה חודש לא פה וממש מרגישים בחסורנה
על מה היא?איזה סדרה הייתה רוצים שכל מי שאתם מכירים יראה?
האמריקאים. סדרה מדהימה שצריכה לקבל יותר יחס
דילן, כי נראה לי יש לך מוח קרמינלי מתאים לזה
בסדר, גם אני שכחתי את התשובה שלי. אני אסלח לךמה הדבר הכי מטופש ששאלתם בקול רם? דילן פה הרגת אותי. נתת שאלות קשות וניסתי למצוא תשובות ופה פשוט אין לי.
שווה!אם הייתה לכם מכונת זמן שיכולה לחזור אחורה בזמן פעם אחת בלבד ולמשך שעה אחת בלבד. לאיזו נקודת זמן הייתם חוזרים ומה הייתם עושים בשעה הזאת? שנות ה-60 למופע של הביטליס
מה הדבר שאם היה לכם יותר ממנו או פחות ממנו הייתם מאושרים יותר עכשיו? תשובה אמיתי ובתאכלס, אם היה לי יותר ביטחון עצמי היה לי טוב יותר
שאלון!!שאלון!!
שם:
באיזה גיל הייתם רוצים למות:
כמה קינוחים קפואים יש לכם במקרר עכשיו?
סדרות החודש:
סרטי החודש:
שירי החודש:
ספר החודש:
דמויות החודש:
שחקני החודש:
ציטוט חודשי:
סיבה למסיבה:
למה אתם מצפים בחודש נובמבר:
איזה ריח מזכיר לכם סתיו?
ריח שאתם שונאים (בלי קשר לסתיו)?
מהי סדרת הסתיו (סדרה שעלתה בעונת השידורים של הסתיו – בדר"כ סוף ספטמבר) שהכי אהבתם השנה (אם לא התחלתם שום סדרת סתיו השנה, אפשר לבחור של שנה שעברה)?
מה הדבר ההיסטורי הכי מרגש שקרה בחודש נובמבר?
בהמשך לשאלה של ניק מהחודש הקודם- מהו משהו שאתם מפחדים ממנו ואחרים לא?
ובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)?
מלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה?
איזה סדרה הייתה רוצים שכל מי שאתם מכירים יראה?
כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים?
ערב קיץ חמים. אתם נוסעים באוטו – מזגן או חלון פתוח?
מה הדבר הכי מטופש ששאלתם בקול רם?
אם הייתה לכם מכונת זמן שיכולה לחזור אחורה בזמן פעם אחת בלבד ולמשך שעה אחת בלבד. לאיזו נקודת זמן הייתם חוזרים ומה הייתם עושים בשעה הזאת?
מה הדבר שאם היה לכם יותר ממנו או פחות ממנו הייתם מאושרים יותר עכשיו?
איך חייכם עומדים להשתנות בעקבות זה שפייסבוק שינתה את שמה לכפרה אני מתההה?
תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה?

Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.