humus

Rossifume

New member
humus

Hello israel i am the prinz of galgula and i wish you a happy valentinsday,and by the way i am addicted to humus because this is the best food i have and bamba but the real one in the orange bag ever ate, and laffa and schawarma too of course
and pita

GalGula

New member
למי שתוהה...

אז זה אכן הנסיך...
אה, ו... תוכן ההודעה באחריותו בלבד (כנראה שהיה רעב כשכתב אותה
)

bcnbcn

New member
Welcome to the forum ../images/Emo13.gif

Welcome prinz
Gal, it´s great that the prince has joined the forum, maybe I´ll convince mine to write a couple of words. Of course that he loves humus and shawarma and bamba
Every visitor we have has to bring us some humus and pitot from the holy land. Dafna, Barcelona

cielo

New member
שלום ברצלונה אחותי היקרה !

הבעל שלי חולה על לאפה, בקשר לבמבה - היא לא שכנעה אותו ! מה קורה ??? אם תביאי את חואנק´ה לרשום פה - אני אהיה חייבת גם לשכנע את פאבליני ! לטיני אבל עקשן ! נשיקה, שלי

diday

Member
מבחינה אנטרופולוגית...

מאוד שמחתי לקרא את הודעת הנסיך. במשך השנים הכרתי מספר גדול למדי של זוגות מעורבים. אחד הדברים שתמיד בלטו בהתבוננות בזוגות כאלה היה ההבדל (במקרים רבים ההבדל התהומי) בין בן הזוג הישראלי לבן הזוג הזר, לצערי לרעת הישראלי. או במילים אחרות: רמת בן הזוג הזר היתה גבוהה או (על פי רוב) גבוהה בהרבה מזו של הישראלי. והנה באה הודעת הנסיך ומראה (בברור) שיש גם יוצאים מכלל זה, ושוב עולה זקיפות הקומה הלאומית. מסרי בבקשה לנסיך את תודתי.

GalGula

New member
ווואו.... כנראה שאם זה

מה שמעלה אצלך את זקיפות הקומה הלאומית, מצבנו בארץ באמת גרוע.... מזל שאני מכירה את בן-זוגי ואת יכולותיו האינטלקטואליות, וגם הייתי איתו באונליין בזמן שכתב את ההודעה הזאת ממנה הסקת כל-כך הרבה (פשוט יכולת מופלאה).... אחרת עוד הייתי נעלבת
(סתם... נראה לך?) ואגב... "מבחינה אנתרופולוגית"?!?!.... נו באמת, ההתנשאות הזאת לא מוסיפה שום דבר לאף אחד. בטח שלא לך. גם לא ההכללות.

diday

Member
תודה על המחמאה..../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

מזמן כבר לא קיבלתי מחמאות על היכולת המופלאה שלי. שמצבנו בארץ גרוע את יודעת, אחרת לא היית בורחת מכאן. בסך הכל ניסיתי לתת לך מחמאה בהנחה שאת בחורה צעירה הבטוחה בעצמה. לא פיללתי שתגובתך תהיה כל כך ALTMODISCH. האם זה היה כל כך גרוע אם היכולת האינטלקטואלית שלך היתה עולה על זו של אהובך? אבל ברצינות. קצת הומור לא היה מזיק, הרי מהודעתו של הנסיך לא ניתן להסיק מאומה על יכולתו השכלית אלא לכל היותר ניתן לראות שיש לו חוש הומור, דבר לא רע בכלל בשביל אוסטרי (אוף, שוב ההכללות האלה!!).

GalGula

New member
יש לך דרך מאד מוזרה להחמיא....

ותאמין/י לי שבד"כ אני מזהה מחמאות ואפילו אומרת תודה כשמחמיאים לי. וחוץ מזה - אני ממש לא בורחת! הסיבה היחידה שבגללה אני נוסעת מכאן, היא כי אני מציאותית וכנ"ל בן-זוגי. אנחנו יודעים שנכון לרגע זה, בגלל המצב כאן בארץ, הסיכוי שבן-זוגי יגיע הנה, ימצא עבודה, נסתדר כלכלית, וכנ"ל אני - די קטן. לעומת זאת שם חיינו יהיו הרבה יותר קלים ונעימים. וכיוון שממילא החיים לא קלים - למה להקשות עליהם עוד יותר? והאמת היא שבהחלט הייתי רוצה להאמין שביום מן הימים בן-זוגי יחליט להגיע לחיות איתי כאן. מבחינתי, הנסיעה שלי לשם היא הקרבה למען הקשר. בטח שלא בריחה. ולא - זה לא היה גרוע אם יכולתי האנטלקטואלית היתה עולה על זו של אהובי. ולכן זה ממש לא רלוונטי אם זה המצב או לא, לא משהו שמעסיק אותי או העסיק אותי אי-פעם בקשרים זוגיים. זה אתה (או את) שטרחת לציין מין אבחנה אנתרופולוגית שכזאת. או שבעצם שכחתי - זאת היתה מחמאה... אה ו... כן. לאהובי יש חוש הומור בריא ביותר ודמיון מפותח. אפילו שהוא אוסטרי. ולכן, בין היתר, ממש כיף לחיות לצידו.

cielo

New member
גדול !

אחותי, את גדולה מהחיים שהבאת אותו לפה !!! נשיקות, שלי

GalGula

New member
האמת?

זאת היתה משימה בלתי-אפשרית ממש, להביא אותו הנה... ובסוף כשהוא כבר כותב משהו, הוא עושה צחוק מהענין
.

cielo

New member
גברים .... ללא מילים !

אחותי, לפחות הבאת אותו לפה, הבעל שלי תמיד עונה לי "למה את צריכה תמיד להכניס אותי לכל הריגשי שלך ?" והאמת היא שהוא קצת צודק ... כי אני באמת ריגשי שכזו .... אבל ... אני עדיין גאה בך, ודרך אגב, תוכלי לי בבקשה להסביר את אבחנתה של האנתרופולוגית הזו ? מאיפה היא צצה בכלל ? ועוד נשיקה, שלי

GalGula

New member
מוכר הקטע של ה"ריגשי"

והאנתרופולוג/ית? שאלה טובה... אני מתה על כאלה שצצים משום מקום, שאפילו להשחיל מילה על עצמם כדי שידעו מינימום את מינם הם לא מסוגלים, אבל מתבוננים מלמעלה על כולם, במבט חוקר ובוחן, שלא לדבר על מתנשא... גם עם זה צריך להתמודד כנראה....

diday

Member
צצים משום מקום!?!?

ואני חשבתי לתומי (או לטמטומי) שזוהי מהות המדיום הזה

GalGula

New member
לתומך, לטמטומך, בוא אני אסביר לך

כדי שלא יהיו אי-הבנות. אני לא ממש יודעת על איזה מדיום אתה מדבר. אני אדבר על מדיום מאד מאד ספציפי שנקרא פורום זוגות מעורבים. שים לב - זה לא אינטרנט באופן כללי, זה גם לא סתם פורום. זה פורום זוגות מעורבים. ואני אנסה להביע את דעתי ועמדתי מנקודת ההשקפה של חברת פורום מן המנין (שכן זה מה שאני כאן בד"כ), ומנקודת ההשקפה של מנהלת הפורום. נתחיל בתחושה שלי כמנהלת הפורום הזה: כמנהלת הפורום, אני בוחרת את האוירה הרצויה לי. ואני החלטתי שזה יהיה פורום נעים, חברי, שאנשים ירגישו כאן נוח, ירגישו בבית. זה ממש לא אומר שאין ויכוחים, חילוקי דעות והעברת ביקורת לפעמים, ויעידו על כך חברי הפורום. כמנהלת, אני נוקטת בגישה בה אני מאפשרת לכל דעה להישמע על פני הפורום. כמובן - פרט להודעות גזעניות, פגיעות אישיות במי מן החברים, והודעות פרסומת. זה ממש לא אומר שאין הודעות שמאד מאד לא מוצאות חן בעיני, ולמרות זאת אני לא רואה לנכון למחוק אותן. אני סה"כ מנהלת פורום - לא דיקטטורית. ובנוגע אליך - נכון - הודעותיך האחרונות מאד לא מצאו חן בעיני. אבל אתה לא יכול להכחיש את העובדה שנתתי לדעותיך להישמע, לא מחקתי ולא צינזרתי דבר. זה חלק מהמדיום הספציפי הזה. אבל שמורה לי זכות התגובה עליהן, וזכות הבעת הדעה על דבריך. אבל עכשיו אנסה להבהיר את תחושתי כגולשת מן השורה: נכנס אדם שעד היום למעשה לא היה ברור אפילו אם מדובר בבחור או בבחורה, כותב קצת, מגיב על דברים, מתקבל לפורום בחביבות ובברכה. עדין לא מציג את עצמו. כמובן שההחלטה להציג את עצמך על פני פורום וירטואלי - ניתנת בידיך. ואתה בחרת להישאר אנונימי, להישאר מחוץ למשחק. להמשיך להתבונן בפורום מבחוץ. וזה לחלוטין לגיטימי, שלא תבין לא נכון. אבל מהות הפורום הזה היא קבוצה של אנשים אשר חולקים מכנה משותף מסוים. אנחנו כאן שמחים יחד, בוכים יחד, כואבים ומתרגשים יחד. אנחנו חושפים רגשות, תכניות לעתיד, חוויות, דעות. והנה נכנס אדם שאין ספק שבוחר לכתוב מבחוץ, ומדבר איתנו על התבוננות בזוגות מעורבים, על התבוננות אנתרופולוגית... יש בזה חוסר הגינות לשמה! אנחנו לא כאן כחלק ממחקר אנתרופולוגי, צר לי לאכזב. זה מאד לא נעים שאדם שבהחלט צץ משום מקום (מבחינתנו אתה אנונימי לחלוטין) מתבונן בנו מלמעלה. לומד אותנו. תחשוב על עצמך בסיטואציה כזאת, אולי תבין את הרגשתנו. הבוקר ראיתי שכתבת הודעה ברוח יותר נעימה, בה גם כתבת קצת על עצמך ועל חוויותיך. וכנראה שיש לך אפילו נסיון בנושא המדובר בפורום. הרושם שנוצר אצלי עקב אותה הודעה, חיובי. לכן, אני כולי תקוה שתבחר להמשיך ולהשתתף בפורום, אולי גם להציג את עצמך (אם אתה מעונין), להיות חבר פורום מן המנין ולא סתם משקיף מהצד. אני לא כותבת זאת בציניות - באמת שאשמח אם תשתתף. אבל אם אתה בוחר בכל-זאת להישאר מבחוץ - אבקש שתחסוך מאיתנו את התרשמויותיך האנתרופולוגיות עלינו. מקוה שהבהרתי את עצמי שיהיה לך יום נפלא
גל

diday

Member
נגעתי בנקודה כאובה?

רציתי שוב להיות ציני ולהודות לך על טוב לבך וחסדך שלא ניצלת את כוחך למחיקת הודעתי. אבל במחשבה שניה, נראה לי שזה לא יתקבל בברכה... קיוויתי שלנקודה ה"אנתרופולוגית" תתיחסו במעט הומור. הומור שהיה אמור להיות ברור ברגע שדברתי על "זקיפות הקומה הלאומית". אבל מקריאת הודעות אחרות למדתי שהומור אינו הצד היותר חזק של הפורום. ומכיון שאין בדעתי רק להפריע אשתדל להמנע מכך בעתיד. - מבטיח!!! - אבל...לאור התגובות שואל אני את עצמי האם נגעתי בנקודה כאובה? כמו שכתבתי הכרתי עד היום מספר רב של זוגות מעורבים שאצל רבים מהם (ודאי שלא אצל כולם) בלט ההבדל התהומי (שעל מנת לראותו לא היה צורך להזדקק לאנטרופולוגיה) בין הישראלי לזר, וכמו שציינתי בדרך כלל לרעת הישראלי. זוגות אלה כמו נוצרו על פי נוסחה (מוצלחת?). ישראלי (אנאלפבית?) פוגש בים או בנסיבות אחרות תיירת צעירה, או האירופאי המשכיל מכיר את הישראלית האקזוטית. והנה זיווגים מסוג זה שלא היו אפשריים כלל אם בני הזוג היו מאותו הרקע (שפה) מצליחים ומוצלחים כשמדובר בזוגות מעורבים. מקריאת מעט מהודעות הפורום התקבל אצלי הרושם שרוב המשתמשים בפורום הינם נשים צעירות. יתכן שאצלכן אין זה כך. כך או אחרת בכל מקרה מאחל לכולכן אושר וזוגיות נעימה. אופס כמעט שכחתי. אני חצי של זוג מעורב (החצי האנאלפבית) ישראלי וגרמניה מזה כ24 שנה.

cielo

New member
בלבלת אותי לחלוטין ...

אחי, ת´אמת, ממש לא קלטתי מה הקטע, ההודעות שלך מעולם לא עצבנו אותי משום שלא כ"כ הבנתי מה עומד מאחוריהם. אם אתה חלק מזוג מעורב (ועוד מזה 24 ושנה, הווה אומר שיש לך בדיוק 20 שנה מעליי בנושא
) אז אתה בטח יודע שלכל צד יש את החוכמה שלו. אני מרגישה בהרבה דברים שיש לי יותר ידע וחוכמה מבעלי, ואני גם מרגישה שיש לו בהרבה נושאים הרבה ידע מעליי ... נו, אז, מי האנאלפאבת פה ? בקיצור, העיקר שנהיה מאושרים, יום כתום, שלי

karnushit

New member
רבותיי מה קורה פה???

גלי, לא צריך לקחת כל דבר ללב. אני בהחלט לא מרגישה נחותה או מקופחת לצד החבר שלי. ולא משנה מה החדש יגיד. ולחדש..ברוכים הבאים..אולי בעצם הנקודה הכואבת היא אצלך..אתה זה שכתבת את ההודעה..וכנראה זה מה שאתה מרגיש. בכל אופן אני לא רואה את עצמי בהכללה שעשית. הייתי רק מסכימה בדבר אחד. בן זוגי בא ממדינה מתקדמת יותר ולכן שום דבר בישראל לא חדש לא או מרגש אותו. הכל כבר יש שם. אבל לגבי אנאלפבתיות?? זו הכללה לא טובה בכלל.

karnushit

New member
Welocme Austria..

It is nice to "read" from you!!! I know it took quite an effort from your partner to bring you here.. I was there too.. Anyway hope your visits will be more often than my boyfriend
About the food..Alfie loves Humus..and hates bamba...he cant even stand the smell.

למעלה