hullo there peeps! i`m back!!!!!

LuNaTiC

New member
hullo there peeps! i`m back!!!!!

ואולי מוקדם מדי.. נשברתי באמצע הקורס מדצים וחזרתי הבייתה כי חשבתי שהקבוצה לא אוהבת אותי (אמא, למה הם לא אוהבים אותי?!) והייתי בודדה והתגעגעתי אליכם... במיוחד לפנתרוש.. חחח.. שמעתי ששודכנו.. אז בוא נלך על זה ונתחתן טוב חמודי? פושפושון!!! מתוקי!!! וווואהה מה קורה לי!!!! הרמיוני זה הכל אשמתך.. ראית יותר מדי ברנרד וביאנקה במבצע אוסטרליה!!! אוףף גם אני רוצה.. אבל בן דוד שלי איבד לי את הקלטת לפני שנים מספר... נכון זה ששר על מטילדה נורא חמדמד? טוב אז.. סיריוס בלאק - הסרט! בע.. אני מקווה שזה לא הוא.. בכלל לא כמו שדמיינתי!!! והתמונה ש.. לא זוכרת מי הראתה, של הארי רון והרמיוני מצויירים בכשרוניות רבה.. - אהבתי!!! נורא!! אני מתה על פאנארט.. דראקו דורמיינס וסיניסטר.. אני כל כך עצובה!!! ההודעה באמת ביאסה אותי קשות.. למרות שאני כבר הספקתי לקרוא את פרק 15 של דראקו סינסיטר.. ואנשים! אל תגידו שלא אמרתי לכם מלא פעמים שיש את הפרק הזה!!!!! אם מישהו רוצה.. אני אספר מה היה בפרק המוזר..... ואני חושבת שהיו לי עוד דברים להגיד.. אבל אני לא זוכרת וההודעה התארכה מדי וישעמם לכם לקרוא........ אז עכשיו אעבור לי באלגנטיות לפורום פוקימון ואנימנגה כדי לקרוא הודעות... רק אסיים ואגיד ביי ביי, חברים.. -ענבל- ARIE RULES!! NO NEED FOR HEAVEN & EARTH!!

היייי!

בקשר לסיריוס: זו רק שמועה אומללה....אני מקווה שזה לא יהיה הוא ואם כן, אני מאאאד מקווה שלפחות ישימו לו מייקאפ בכמויות רציניות, כי זה מפחיד... אני חושבת שאת ופנטר תהיו זוג נורא נחמד (אל תמחקו את זה! לאא! אני אכתוב דברים בעלי-משמעות, טוב?). בכל מקרה, ביום שישי עוד שבוע אני טסה לצרפת וב14 לאוגוסט עד ה19 אני אהיה במחנה (מעבר להררי הערפל כשאני נתונה לחסדיהם של קופסאות שימורים ושירי קאנקאן שתוקעים לנו בהשקמה)... ואם תוכלי לרשום איך היה בקורס מדצים הזה, או מה שזה לא יהיה כי זה נשמע מעניין...! -ליאת-

LuNaTiC

New member
ליאת!

הגעתי למסקנה שהכי מתאים לתפקיד גילדרוי לוקהארט הוא.. טה דם.. מת`יו מקונהוי!!! נכון? תראו אותו ב.. נגיד.. פוסטרים של הסרט ``מארגנת החתונות``.. כל כך מתאים! למען האמת אף פעם לא חשבתי עליי ועל פנתר ביחד.. בכלל הוא בטח נורא כועס עליי עכשיו:) הא הא!! שיבושם לו.. או שבעצם, שיבוסם? חבל נורא שאת נוסעת!! כי את -באמת- מדברת פה הכי הרבה.. הפורום מבוסס עלייך ילדה!!! וכמובן, על הארי.. טחחח. בקשר לקורס מדצים, אני אספר לך באי יסי קיו אם בא לך לדעת, כדי לא לעורר את זעמם של פנתר ושאר האנשים החביבים פה שבאו לקרוא דברים מעניינים... ביי ביי בינתיים! -ענבל- וליאת, אני רוצה להתנצל אם את מרגישה שגנבתי לך את החתימת שם בתוך שני המקפים האלה..

^_^

עם ג`ל בשיער ובלי המשקפיים אולי הוא באמת יהיה די טוב....*תוהה*. ולמה את חושבת שתהיה לי בעיה בזה שזו החתימה שלך? בכל מקרה, אני לא ממש נכנסת הרבה לאייסיקיו...המפ...נראה... -ליאת-

S.tal

New member
ברוכה הבאה!

ולמרות שעדיין לא הבנתי מה זה קורס מדצים... אני מתארת לעצמי שלא כל כך נחמד שם...! וגם אני כנראה אטוס... , לכמה ארצות, אך ביחוד לאיטליה ולצרפת... (זה לא בטוח עדיין) ולליאת-תהני בצרפת! איפה תהיי שם?! טל ולציטוט מחברים:``!Oh damn the jellyfish. Damn all the jellyfish``

העצלנית

New member
ענבל מה נשמה נשמה?

אני מקווה שאצלך טוב. חבל שעזבת באמצע הקורס אני ממש רציתי ללכת ולא יכולתי סיפור ארוך. אז מה קורה איתך והאם יש לך משהו מעניין לכתןב לנו כאן אומנם מה שכתבת מעניין אבל לא ממש קשור. אז שתפי דפנה

sarah

New member
לינק!!!!!! כופרים!

איפה פרק 15 הארור הזה?! *מחפשת* לינק?מישהו?

LuNaTiC

New member
אני אכניס את שתי התגובות באחת:

ליאת - כי לא זוכרת מי נפגעה מזה שמישהי אחרת שאני לא זוכרת לקחה לה את החתימה... שרה - אני הקדמתי בעוד מועד לקרוא את הפרק ה - 15 של דס בפאנפיקשן.נט, זאת לפני שידעתי מה יעלה בגורל הפאנפיק הנהדר ;_; אבל אמרתי, אמרתי, אמרתי בערך 20 פעמים בקירוב, שיש שם את הפרק!!!! אבל לא.. כנראה לא הקשבתם (קראתם) וככה קראתי את פרק 15, שהיה ממש מוזר מבחינתי... רק תזכרו שאמרתי לכם לקרוא, כי ראיתי, כמו שקרה לי, איך כולם מתייאשים כשרואים שפרק 15 לא מגיע ליאהו... אם יש כאן מישהו שבכל זאת קרא את פרק 15, שיגיד לי.. כי אני צריכה לדסקס על זה מפני שנותרתי ללא תשובות מספקות מהפרק!!!! אז ביי ביי, גריטינגס! -ענבל- arie & snapey rules!! go percy...

Vilia©

New member
ענבל....נעלבתי ממך....

ככה שוכחים אותי?! טלי פוטר

Marty McFly

New member
טלי, בלי להעליב יתר על המידה...

אבל באמת נראה לי שאת מתלהבת... לרשום בכל הודעה את השם שלך, כאילו שאת חשובה או משהו כזה... אי אפשר להפסיק את זה?

Vilia©

New member
חתיכת....טוב אני לא אגיד אבל שתדע..

שהיחיד שמתלהב פה זה אתה!!!! ואם תסתכל יותר טוב אז תראה שכמעט כולם פה כותבים את השם שלהם בסוף כל הודעה!!! אז כנראה שאני לא ``המתלהבת`` היחידה!!! טלי פוטר *מתגאה בעצמה*

sarah

New member
המממ

את אולי מתכוונת ל``ראיון עם מאלפוי`` שזה לא ממש חלק מהסיפור שתיפקד כפרק 15? לזה את מתווכנת?

sarah

New member
זה לא...

קסנדרה כתבה שהיא סתם שמה את זה שם עד שהפרק האמיתי יתפרסם...

LuNaTiC

New member
אווו אז אני בבעיה.... כולנו בבעיה!!

למישהו יש את הפרקים הקודמים שמורים במקרה?

למעלה