HTC Tytb

Ridcully

New member
HTC Tytb

היי אני מעביר קבצי PDF למכשיר אבל משום מה ה CLEAR VIEW PDF לא מוכן לפתןח את זה .. מה הבעיה

o r u s h

New member
איך העברת את הקבצים?

לא מספיק להעתיק אותם לכרטיס זכרון דרך קורא כרטיסים צריך להעביר את הקבצים כשהמכשיר מסונכרן (ואז אם אתה רוצה אפשר כמובן להעביר ישירות לכרטיס זכרון). ייתכן שזו הבעיה?

Ridcully

New member
עשיתי

העברתי דרך BT לזכרון המכשיר אולי עדיף להתקין קורא PDF של ADOBE ?

o r u s h

New member
כמה אפשרויות

אני לא בטוח אבל אתן לך כמה רעיונות לנסות ייתכן שאחד מהם יועיל. 1. ייתכן שבהעברת הקבצים דרך BT משום מה הם לא הומרו נכון לפורמט של PPC נסה להעביר אותם דרך כבל. 2. כמובן אפשר לנסות להתקין PDF של ADOBE אם לא יועיל לא יזיק. 3. כמו שמרו האם קבצים אחרים שהועברו באותה שיטה כן נפתחים? אם כן ניתן לנסות למחוק ולהעביר שוב מה PC. נסה את שלושת אלה אם לא יסתדר ולא ישתנה כלום נחשוב הלאה. אני לא הייתי עושה HR כל כך מהר, לדעתי זה לא יועיל הרבה בפרט שהתוכנה היא חלק מה ROM כך שאם הבעיה בתוכנה לא תרוויח כלום. חג פסח כשר ושמח

o r u s h

New member
Hard Riset

שזה אומר אתחול מוחלט של המכשיר למצב שקיבלת אותו מהחברה, פלוס אותם תוכנות שגובו בצורה כזו שיותקנו מיד עם התחלת המכשיר בפעם הראשונה. אבל שוב הייתי מתיחס לזה כאופציה אחרונה, אלא אם כן אין לך מה להפסיד ואין לך מידע על המכשיר. (לצערי מנסיון גם עם גיבוי טוב עלולים להיות בעיות, למה להסתכן אם לא מיצית את כל האפשרויות האחרות?) חג פסח כשר ושמח

zetatron

New member
CLEAR VIEW PDF לא מראה הכל.

בקבצי PDF קיימים הרבה אפקטים כגון WATERMARK, MACRO ועוד... לא בכולם תומכת התוכנה בTYTN. נסה קבצים פשוטים, אם גם אותם התוכנה לא קוראת - יתכן ויש בה בעיה ואולי HR יעזור (מכיוון שהתוכנה בROM ולא ניתן להתקין אותה מחדש).

למעלה