HTC Desire Z מול Motorola Milestone 2

Zמבוש

New member
אני חושב כי אלו הקוראים

למכשיר DESIRE VISION או G2 זאת הגירסה האמריקאית אבל אני בדעתך עקב זה שה DZ לא נמכר כל כך בארץ גם אני חושב שלא מביאים את הגירסה ההיא

bardy

New member
כן, זה מה שחששתי לגבי פלאפון

ה-850 של המכשיר זה GSM רגיל, ולפי מה שהבנתי אם פלאפון משדרים באזור שלי רק ב-850 אז אני לא יכול להיות לקוח שלהם.

תראה מה רשמתי, אם קונים ארופאי

אז נכון 850 לGSM או במילים אחרות זה פשוט לא יעבוד בפלאפון בהרבה מקומות בארץ (אם באמת הבנת ש850 GSM זה באמת כאילו אין בכלל) בכל מקרה אפשר לרכוש את אותו מכשיר בגירסה אמריקאית ואז הוא מתאים רק לפלאפון אם זה לדור 3 בלבד, אבל יעבוד בדור 2 בסלקום ואורנג', לדעתי לעבור חברה

bardy

New member
כן, חשבתי לעבור חברה

רק שלפלאפון יש את הדיל הזול ביותר לצרכים שלי. בקרוב יהיו עוד כמה מפעילים, מעניין באיזה תדרים הם יעבדו.

תראה,

א. אסף עופר סמנכ"ל פלאפון טוען שיש פריסה מלאה של 2100, מצד שני גולשים טוענים שלא. ב. יש 2 מפעילים וירטואלים שעובדים על התשתית של פלאפון, ז"א לטוב ולרע לפי התדרים של פלאפון. מפעיל אחד שכרגע כנראה חתם עם אורנג' אז יש סיכוי.

bardy

New member
בנתי. אז צריך להתעקש על 2100

כי את זה יש לסלקום ואורנג', ובתקווה שגם לפלאפון באזור שלי. סלקום ואורנג' עובדים גם בתדרים אחרים או רק ב-2100?

k-don

Well-known member
2100 בדור 3, העניין הוא שהם עובדים גם בדור 2

bardy

New member
כוונתך ל-GPRS ו-EDGE?

בדור 2, אורנג' עובדים רק ב-GPRS איטי להחריד. סלקום עובדים גם ב-EDGE שקצת יותר מהיר מ-GPRS, אבל עדיין לא דור 3. זה בדוק. יש לך מושג איפה אפשר למצוא רשימה מלאה של כל התדרים של כל מפעיל? יותר מנציג אחד של פלאפון אמר לי שכל מה שצריך כדי לעבוד איתם זה שהמכשיר יעבור ב-850 וב-2100, ושהפרוטוקול לא חשוב. מסתבר שזה רחוק מאוד מהמציאות.

k-don

Well-known member
למה? בפלאפון זה נכון, הוא רק שכח להגיד

שזה צריך להיות 850 ו 2100 בדור 3. במפעילות האחרות יש אפשרות לדור 2 (בתור גיבוי)

bardy

New member
בדיוק. למרות ששאלתי אותם

אם יש עוד משהו חוץ מהתדרים. זה אומר שהייתי עלול לקנות 850 GSM ולגלות את הטעות המרה רק אחרי ההתחברות אליהם.

bardy

New member
לא התכוונתי להתחיל לריב עם מישהו

כבר אכלתי מספיק מרורים מפלאפון ומסלקום, אין לי כח להתחיל עם זה שוב. כולם עושים את הטעויות הללו. מה שאני צריך זה רק את רשימת התדרים והפרוטוקולים המלאה של כל חברה. אם הרשימה הבאה נכונה ומלאה: פלאפון: HSDPA בלבד, 2100/850 אורנג'/סלקום: GSM 2100, HSDPA 2100 בלבד אז יש לי את כל המידע שצריך.

k-don

Well-known member
אם תקנה מכשיר דור 3, הוא מן הסתם יכלול

4 תדרים ברמת דור 2 .(ולכן יעבוד גם בסלקום וגם באורנג) אורנג /סלקום זה 2100 בדור 3 פלאפון מומלץ שיהיה 850 בדור 3, גם 2100 לבד יעבוד אבל לא באיכות מעולה.

bardy

New member
WCDMA

מישהו עובד עם זה בארץ או שזה נעלם מהזירה יחד עם ה-CDMA של פלאפון?

WCDMA=UMTS=HSDPA

ועוד הערה, אין דבר כזה (לפחות לא בארץ) GSM 2100 יש 4 תדרים פופולרים של GSM GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 לפחות 900 ו1800 תקפים בארץ באורנג' וסלקום, וזהו מבחינת GSM

למעלה