HTC DESIRE HD וניתוקים

zivziv

New member
HTC DESIRE HD וניתוקים

שלום, קניתי את המכשיר בארה"ב A9191 המכשיר מצויין אינטרנט עובד הכל מצויין אך בהתחלה כשהייתי בפלאפון הבנתי שיהיו ניתוקים של שיחות בגלל שהמכשיר בדגם הזה אינו יכול לעבוד בפלאפון בשיחות הקוליות טוב. עברתי לאורנג' לפני כמה ימים ונראה שעדיין יש ניתוקים לא בטוח עדיין. שאלתי היא האם כדאי בהגדרות הרשת לעבור ל-GSM ONLY כרגע זה WCDMA/GSM AUTO האם זה יכול לשפר את ביצועי המכשיר? אם אכן אני אעבור להגדרות אלו האם זה אומר שלא יהיה דור שלוש לאינטרנט? האם למישהוא יש הצעות מה יכול להיות לא בסדר ולמה יש ניתוקים? תודה זיו

אם באמת תעבור לGSM אז לא יהיה לך אינטרנט

מהיר, בעיקרון כמו שגילית בפלאפון יש בעיה איתו, אבל באורנג' לא אמור להיות בעיות: Cellular;Networks: GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS900, UMTS2100

zivziv

New member
עוד שאלה קטנה בנושא

אז בגדול אתה לא ממליץ לשנות את ההגדרה והניתוקים שאני חווה לא קשורים למכשיר? דרך אגב, האם יש אפשרות לפתור את בעיית היישור לימין בעיברית ולשמור על ה-ROM המקורי של הטלפון. תודה על התשובה המהירה זיו

תתחיל בשינוי בשביל לדעת אם זאת הבעיה

לגבי היישור לימין, ברום המקורי לא תוכל להתקין, אתה יכול רק עם רומים מקוסטמים, כיום הרום המומלץ למכשיר זה הוא LeeDrOiD HD שכולל סנס 3.0 כך שלמעשה תרגיש שיש לך מקורי אבל משופר ומהיר יותר, בנוסף יש תיקונים שיתכן שיפתרו לך בעיות.

הוא אומר שם שבזמן השיחה האינטרנט מפריע

ואם דואגים שהוא יהיה מנותק בעיות הניתוק נפתרות, תראה, השיטה שלו פשוטה ולא מזיקה, לא יזיק לנסות.

Zמבוש

New member
אני לא חושב כי זה קשור במכשיר

כי אצלי באזור המגורים יש בעיות קליטה כבר שנים יש לנו מגוון מכשירים החל מנוקיות וכלה בדיזייר Z אשר סובלים מקשר עם דור 3 ומעלה , לדעתי זאת בעית תיכון מגדלי הקליטה/שידור ועוצמתם עקב האליהום הציבורי אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי כאשר אתה עובר לדור 2 אזי תקבל אך ורק דור 2 אבל לרשת זאת יש עוצמה גדולה יותר מן הסתם . ך אגב דבר זה הורגש במיוחד בחו"ל בנסיעה באזורים כפריים עם מעט מגדלי קליטה/שידור

k-don

Well-known member
חצי ../images/Emo32.gif - זה אולי בשבילך

אנטנות הסלולר הביתיות מגיעות לישראל: פרטנר תשיק Femtocell בתוך שבועות החברה תהיה הראשונה שתשווק אנטנות זעירות הממוקמות בתוך הבית, בגודל של ראוטר Wi-Fi. בשלב ראשון יותקנו האנטנות במגזר העסקי http://it.themarker.com/tmit/article/15627

Zמבוש

New member
זה נשמע טוב

אך יש כאן אבל גדול , א'- אתה צריך רשת WIFI ביתיית ושהמכשיר יתחבר כרפיטר ב'- לא מצוין באם אתה צריך רשת WIFI של אורנג' או כל ספק אחר יוכל לעזור בזאת ג'- האם זה מעמיס על רוחב הפס הביתי . בקניונים יש כבר רפיטרים העושים זאת לכן הקליטה המשובחת שם

k-don

Well-known member
לא ברור לי איך הוא מתחבר לאורנג

אבל אפשר לחפש באינטרנט. ייתכן שהוא מקבל חיבור אינטרנט נפרד, ייתכן שהוא יותר על האינטרנט שלך (ועל חשבונך) ויתכן שהוא רק מגבר לאנטנה החיצונית (לא חושב שזה המקרה)

Zמבוש

New member
היות ואורנג' לא

פירסמה שום דבר בנושא לא ניתן לדעת זאת אין גם טעם לשאול את הנציגים שלהם שבקושי עונים על שאלות הנוגעות להם

Zמבוש

New member
גם נתב WIFI

צורך לך חשמל ואתה עדיין מחבר אותו אותו שכן הגולש כל היום בסלולר צריך להיות באותה חברה כמוני משום מה כנראה ניתן יהייה לחוסמה כמו שחוסמים נתב אלחוטי כיום

k-don

Well-known member
אבל נתב WIFI חסום סיסמא או נסתר

נותן רק לך שירותים ולא לשכנים.

Zמבוש

New member
אכן כן

אני לא חושב שאני צריך לשרת את כל ציבור לקוחות אורנג' באזור מגורי מן הסתם

haim9798

New member
ממידע שקיבלתי מאורנג' - מהאגפים הטכניים

זה הולך להיות ככה בעצם : 1. לא חייבים WIFI בייתי , כל עוד יש ראוטר בבית , ואפילו חלק מהדגמים שלהם כוללים ראוטר עם WIFI בפנים, אז כל מה שאתה צריך זה לחבר אותו להוט או לבזק, זה אפילו כולל חייגן במקרים מסוימים. בגדול , אם אתה מחבר אותו לרפיטר , זה לא משנה אם איזה ספק אתה עובד ,העיקר שהוא יוכל להגיע לשרתים שלהם על גבי האינטרנט. וזה מעמיס על רוחב הסרט הביתי , למרות שהם טוענים שלא בהרבה , ושבמודם שהם נותנים שהוא גם ראוטר יש מנגנון QOS ככה שהשיחות יעבדו גם אם אתה מוריד. בסיכומו של דבר , נראה כמו רעיון נחמד למי שיש בעיקר משרדים שיש בהם בעיות קליטה , או מקום מרוחק מאנטנה סלולארית שמעוניין להוריד את כמות הקרינה (בגדול זה משדר בסדר גודל אחד או 2 פחות מאנטנה רחוקה מהבית שלך).

k-don

Well-known member
כלומר זה יהיה על חשבון חבילת האינטרנט שלך

גם אם זה השכן ממול שגולש במכשיר

למעלה