.htaccess

browndeonl

New member
.htaccess

קיים מדריך בעברית לזה? כל מה שאני צריך זה לעשות תיקיה בה רק משתמש אחד+סיסמא יהיו מורשים להכנס איך אני עושה זאת? תודה

N i X

New member
זה דיי פשוט...

א. אתה צריך לעשות קובץ .htpasswd לרשום שם את שם המשתמש והסיסמא בצורה הזאת: myusername:password (כשpassword מוצפן! אי אפשר לרשום את הסיסמא ב plain text) לאחר מכן תייצור קובץ .htaccess בתיקיה הרצויה, ורשום שם: AuthUserFile /usr/local/your/path/to/.htpasswd AuthGroupFile /dev/null AuthName EnterPassword AuthType Basic require user myusername שנה את זה שיתאים אלייך, שנה את הנתיב ל .htpasswd ושנה את שם המשתמש כמו שרשמת ב.htpasswd אם אתה רוצה לרשום כמה משתמשים ב.htpasswd ולכולם תהיה גישה, שנה את השורה האחרונה ל: require valid-user

browndeonl

New member
תוכל להסביר לי

מה אני מציב במקום AuthUserFile /usr/local/your/path/to/.htpasswd AuthGroupFile /dev/null AuthName EnterPassword AuthType Basic require user myusername אני לא יודע מה מהם אני צריך לשנות תודה

N i X

New member
טוב, הנה שוב...

AuthUserFile /usr/local/your/path/to/.htpasswd AuthGroupFile /dev/null AuthName EnterPassword AuthType Basic require user myusername
מה שמודגש אתה צריך לשנות, הראשון זה הנתיב לקובץ ה.htpasswd (איפה שהקובץ נמצא בשרת (לא URL) אלה מיקום בשרת!) לדוגמא:
/home/nix/.htpasswd​
וההדגשה השניה זה השם משתמש שלך, תשנה את זה בהתאם למה שרשמת ב.htpasswd

hary_i

New member
חשוב גם לציין

לפחות בסרבר אפצ' חשוב גם להגדיר לגבי הספריה הזו: allowoverride=true או משהו דומה זה בקובץ הקונפיגורציה httpd.conf אחרת זה לא יעבוד

למעלה