hp2490 לעומת 5940

hp2490 לעומת 5940

הי יש לי את ה 2490 ומה אני אומר לכם לא כל כך הולך איתו נתקע בדיוק כשצריך אותו ומצריך רייסט בעבר הסוללה הייתה נגמרת ללא שימוש במכשיר (נפתר בעזרת אחד מחברי הפורום) , לעיתים באמצע הקלדה נתקע ושוב צריך רייסט וכו' בקיצור דיי מעיק ביחס 3715 שהיה לי בעבר. האם המעבר ל 5940 יפתור אותי מעונשו של ה2490 או שמא יש איך להעביר את ה 2490 למצב עבודה נורמלי בלי ריסטיים מספר פעמים ביום...... תודה וחג שמח מוטי קומפורט

AYELET1

New member
מידי פעם פוקט מבקש ריסט

כמה פעמים ביום זה באמת הרבה האם אתה סוגר תוכנות פתוחות בעזרת תוכנות עזר כמו MAGIC BUTTON, VBAR או SPB PLUS? ושלח לי על השאלה האינטימית, האם אתה משתמש בתוכנות פרוצות? כי גם אלו לפעמים מחבלות בעבודה תקינה.

יש לי את המג'יק באטן

אך זה אינו בעיה של מכשיר תקוע באמצע הקלדה. לא ידוע לי על תוכנות פרוצות, ביצעתי למכשיר ריסט שאינו הרד ריסט אך גם לא הסופט ריסט אותו אני מבצע לפחות פעמייים ביום, בנוסף ביצעתי שדרוג מאתר HP כך שלא ממש מבין מדוע?האם הרד ריסט יכול לשפר? ואז להתקין מחדש עיברית וכו' לא ממש כייף! ב 3715 זצ"ל (שנפל מהעריסה לתוך ידית ההילוכים והמסך הלך קאפוט) לא היו לי כל תופעות כגון אלו. האם ה 5940 משמעותית טוב יותר או שהשינויים בשוליים? וימבה תודה על התשובה מוטי

למעלה