HP Pavilion DV4296EA ?

syaoran

New member
HP Pavilion DV4296EA ?

שלום:) אני רוצה לקנות נייד שישמש בעיקר להעלעת מצגות ולמשחקים, מצאתי את המחשב הזה של HP שחוץ מהראם הנמוך במקצת מתאים לי כמו כפפה. אבל נאמר לי שמאז ש HP התחברו עם קופאק האיכות של המחשבים שלהם ממש ירדה (בעיקר בדגמי ה pavilion) והם מתקלקלים בתדירות גבוהה, מישהו שמע על זה או יודע במה מדובר? תודה מראש אמיר נ.ב מצורף המפרט של המחשב, הזיכרון ישודרג לג'יגה, ישנם עוד הצעות לשיפור או אולי דגמים שמתאימים לי יותר? (אני רוצה להשקיע עד 9000 ש"ח בערך) Intel® Pentium® Centrino™ SONOMA 760 2.0 GHz (2 MB L2 cache) מעבד 15.4" WXGA Widescreen (1280x800) מסך 512MB DDR (up to 2GB) זיכרון 100GB (4200 rpm) דיסק קשיח DVD+/-RW/R & CD-RW Combo w/Double Layer Support + Digital Media Reader (6 in 1) מדיה ATI® MOBILITY RADEON X700 graphics 128 MB dedicated video memory PCI Express® כרטיס מסך

Jan22

New member
תשנה את מהירות הHDD ל5400

ואם אתה כבר משנה את הזיכרון ל1GB תדאג שהוא DDR II

syaoran

New member
כמובן שהוא DDRII

הRPM משנה כל כך? לפי מיטב הבנתי הוא לא כל כך משמעותי, רק נוחות (או שמה טועה אני?) והבעיה העיקרית שלי היא שאמרו לי שהמחשבים בעלי אורח חיים של זבוב ממוצע, אולי אתה יודע משהו על האמינות שלו?

Jan22

New member
יש הבדל מהותי

בין 5400 ל4200 ,במידה ותריץ קידודי וידאו למשל ,או תרגום סרטים מAVI לMPEG אתה תראה שייקח יותר/פחות זמן . **לא הבנתי את העניין שלך עם זבובים ,תנסח מחדש .

syaoran

New member
הו, העניין פשוט מאוד!

שבאתי להזמין את המחשב, אמרו לי שהאיכות של מחשבי HP ירדה מאוד אחרי האיחוד של עם קומפאק ושהם מתקלקלים ממש מהר, זאת הפעם הראשונה ששמעתי על כזה דבר ורציתי לדעת אם זה נכון^^ ובנוגע לדיסק, אני מסכים איתך שיש הבדל במהירות. אבל זה ההבדל היחיד, אני לא חושב שבשביל כזה דבר שווה לשלם על דיסק נוסף :)

Jan22

New member
כנס ..

חנויות תמיד יאמרו לך מה שהם חושבים כדי לקבל עליך את העמלה ,אז אל תאמין לכל מילה שהם אומרים ,כמו כן עבדתי עם מספר ניידים של HP , (פרסריירו ,קומפאק ועוד מספר דגמים) ובאמת נראה לי שהם מדברים שטויות , מבחינת אחריות ושירות לקוחות הייתה להם בעיה רצינית (שתוקנה לאחרונה) מבחינת איכות לדעתי הם בהחלט ברמות הגבוהות .

syaoran

New member
מעודד ^__^

אני מכיר מספר אנשים שהיה להם HP והיו מרוצים מאוד, אבל פחדתי שיש בעיה ספציפית עם הדגם הזה המון תודה לך ^__^

עדיף מעבד חלש יותר

וכרטיס מסך חזק יותר שהרי משחקים משתמשים בעיקר בכרטיס המסך.

syaoran

New member
אני מסכים איתך

אבל כרטיסי מסך של 256M ראיתי רק במחשבים בעלות של 13000 שח וזה מעל לתקציב שלי. או שפיספסתי משהו?

אין צורך בכרטיס מסך של 256 מגה

אפשר לקחת GEFORCE GO 6800 למשל. אם המחשבים שאתה מוצא יקרים מדי עדיין הייתי יורד במעבד שלך לכיוון ה-1.8GHZ כדי לנסות לקחת מסך עם רזולוציה גבוהה יותר אם קיים.

geforce עדיף?

לפי מה שהבנתי אין כל כך הבדל בין ATI לGEFORCE הרזולוציה של המסך לא משנה לי כל כך ומעבד של 1.8 יהיה חלש מידי, לא? והדבר שהכי חשוב לי זה אם לקנות HP או לא, אני רוצה לדעת כמה רגישים המחשבים האלו

המעבד פחות משנה במשחקים

מה שבעיקר עובד הוא כרטיס המסך ולכן עדיף לקחת מעבד עם 1.7GHZ ו-6800 במקום 2.0GHZ ו-X700. לגבי HP אני יודע שהמחשבים די עמידים אם אתה קונה מהסדרה הנכונה (למשל TC או NX) ורצוי לקחת אותם עם שלוש שנות אחריות. הבעיות הגדולות איתם התגלו בנושא השירות אך לאחרונה HP החליפה את נותן השירות ולכן אפשר לקוות לשיפור.

למעלה