hp dv6660 ועוד..

seaboy

New member
hp dv6660 ועוד..

שלום, אני מעוניין לקנות דגם זה. אשמח לשמוע חוות דעת. בנוסף, אשמח לשמוע על חנויות מומלצות שמוכרות גם באינטרנט. כמו כן, זה הכרחי לקנות זיכרון שני ג'יגה ram לויסטה? אם כן, כמה עולה לקנות? דבר בהחלט אחרון, אחריות לשנה ע"י המעבדות של hp זה מספיק או מאוד כדאי להרחיב אותה תמורת 700 שקל? סוף שבוע טוב.

יאיר B

New member
כמה תשובות:

1. לא הכרחי להתקין 2GB זיכרון (אחד זה כבר ממש חובה), אבל המערכת תרוץ טוב יותר עם 2GB (ובמיוחד אם יש כרטיס מסך שיתופי שצורך זיכרון מזיכרון המחשב + אם יש ממשק הארו שצורך משאבים...). כמה עולה 2GB? קודם כל תבדוק ממה מורכב הזיכרון במחשב (בניידים יש רק שני צ'יפים, אז אם יש לך 1GB שמורכב משני צ'יפים של 512, אתה צריך להוציא את שניהם ולקנות שני צ'יפים של 1GB, מה שיעלה יותר מאשר לקנות רק צ'יפ אחד של 1GB אם יש לך כבר צ'ים אחד במקום 2). 2. אחריות זה סוג של ביטוח. והיה ותצטרך אותה, אתה תודה שיש לך אותה (תיקון נידים זה עסק יקר מאוד). מצד שני, אם לא יקרה לנייד כלום, אז הכסף הלך סתם. כמו בכל בטוח. לשיקולך.

seaboy

New member
תודה. המשך..

מחשב זה מגיע עם שני זיכרונות של 512. עיינתי קצת באינרטנט ומצאתי שיותר זול לקנות באינטרנט שני זכרונות של 1 ג'יגה מאשר בחנויות, האם זה אפשרי להחליף זיכרונות בעצמי מבלי צורך לעבור בחנות? אם לא, כמה יעלה לי בערך לבקש זאת מחנות? ובקשר לאחריות, יש אפשרות לרכוש שנתיים נוספות למשל 10 חודשים אחרי שקניתי את המחשב? תודה ויום טוב.

יאיר B

New member
זה תלוי איפה שמו את הסלוטים של הזיכרונות.

אם קל להגיע אליהם (ברוב המחשבים יש דלת בתחתית המחשב שדרכה ניתן להגיע לזיכרונות) תוכל לעשות את ההחלפה לבד. אבל לפעמים הסלוטים מחולקים (אחת מתחת לדלת והשני מתחת למקלדת למשל - דבר הדורש את פירוק המקלדת) ואז זה קשה יותר. שיקול שלך. אין לי מושג מה העליויות של זיכרונות (בדוק בזאפ מה קורה). לגבי אחריות: ל-HP יש לפעמים תנאים מוזרים. תתקשר ביום ראשון לשירות הלקוחות שלהם ותשאל אותם מה התנאים לקניית אחריות נוספת ועד מתי אפשר לעשות את זה (לפעמים יש הגבלה שרק בחודש הראשון אפשר להאריך את האחריות וכל מני חוקים כאלה).

Leofixer

New member
תעשה את השיקול טוב טוב

HP נותנים אחריות לשנה בלבד. אצלי יש את ה DV6282EA שהתקלק לו המסך והסוללה אחרי 7 חודשים דבר שתוקן באחריות א ב ל כשהחזירו לי מהתיקון שכחו לחבר את המקלדת. שירות לקוחות ומקצועיות המעבדה המטפלת זה דבר מאוד חשוב. בדיעבד לא הייתי קונה HP

למעלה