HP 850

• פותח הנושא cohvi
  • פורסם בתאריך

cohvi

New member
HP 850

מה דעתכם על הבום החדש בשם HP850? המפרט הטכני ידוע לי והוא הטוב ביותר למחיר (1900ש"ח) אבל לא ידוע לי דבר על העמידות שלה לאורך זמן, שמש, חום ורטיבות? תודה, רונן.

idohal

New member
אם אתה כל רוצה זום ענק קח את

האולימפוס C740 שעולה עליה בכל פרמטר אפשרי. נכון, יקרה יותר אבל טובה יותר.

eli_singer

New member
אז ככה.

תקשיב לי, ותקשיב לי טוב. שלא תעיז לקנות דיגיטלית של HP!!! יש להורים שלי בדיוק את הדגם הזה, והוא סיוט! בטריות נגמרות תוך שנייה, פוקוס לא טוב, השהייה מטורפת, ושלל מרעין בישין... אז נכון, לרוב המוחלט של המצלמות בסגנון הזה יש את אותם מחלות, אבל תעשה לעצמך טובה, ואל תלך על זאת. יש קנון, ניקון, מינולטה, אולימפוס, לכל אחת מהם יש דגמים טובים. ל-HP אין. אבל כמובן, זה רק אני...

idohal

New member
וככה גם האיכות. HP היא יצרנית של

הרבה מאוד מוצרים טובים כמו: מדפסות, סורקים, מחשבים ועוד. בנושא המצלמות הדיגיטליות יש להם עוד הרבה מה ללמוד עד שתהיה מצלמה איכותית מתוצרתם.

fxr

New member
הערה...

HP לא מייצרת את העדשות... יש לי HP735 ואני מאוד מרוצה... ברור שאי אפשר להשוות אותה למצלמות סטילס. אבל אני חושב שהיא נותנת תמורה טובה מאוד למחיר... בכל מקרה העדשות במצלמה הן של PENTAX

redy

New member
העדשה ב850 היא של פוג'י

והמתלמה מצוינת. שווה כל שקל. זום אופטי אדיר כפול 8 מקביל לעשה 300 ואני אפילו הוספתי עדשה: תראה כאן . אני נהנה מכל רגע איתה הנה גלריה של תמונות שצילמתי איתה: הגלריה שלי ב850.

idohal

New member
העדשה היא מרכיב חשוב בכל מצלמה

ואולי אף החשוב ביותר אבל ישנם עוד כמה רכיבים וסה"כ שלם במקרה זה אינו על חלקיו. מה לעשות כל המצלמות של HP בכל האתרים מקבלות ציונים נמוכים. דבר נוסף הוא שתמונות שנראות נהדר במסך המחשב לא בהכרח נראות כל כך בהדפסה. אבל כמו TED אמר ואני מסכים לכל מילה אפשר להוציא גם ממצלמת סמרטוט תמונות מדהימות. זה קורה לפעמים אבל זה אינו מעיד על הכלל.

הוא שציינתי - לכל אחד הצרכים שלו

ומצלמה שאינה מתאימה לאחד - תתאים לאחר - ותספק את צרכיו. ההמלצות הניתנות כאן ובכל אתר אחר הן סובייקטיביות לחלוטין (ההיפך מאובייקטיביות).יש מצוין,יש גרוע ,יש 'אל תיגע' - אבל זה מתבסס על סמך נסיון אישי - היכרות והשוואה למה שמכירים. היה נחמד אם הממליצים היו מציינים גם את נסיונם ולמה משווים - כך יהיה קנה מידה טוב יותר למידת ה'אובייקטיביות' - כי כולם צודקים רק שאלה חשובה היא 'למה התכוון המשורר' - וזה תקף גם לכאן. משפט סיום (שלי): יש המלצות ויש השמצות, אבל השיקול הבלעדי והסופי הוא של השואל - כל אחד ראוי שיבדוק וישקול היטב את מה שקורא ושומע - יבדוק אם מ ת א י ם לו אישית - ורק אז להחליט - כי בהוצאות - רק הוא יישא. האחריות לבחירה הסופית היא על השואל בלבד
ורק הוא יכול להחליט אם מתאים לו או שלא. (הטיפ היומי שלי,אם תרצו)

למעלה