HP עם הכרטיס הפגום

nir3004

New member
HP עם הכרטיס הפגום

שלום לכולם , לפני כחודשיים וחצי רכשתי לפטופ hp pavilion dv6790 שבו יש את כרטיס המסך gforce8400 gs יצא לי לקרוא את הכתבה בויי נט שהתפרסמה פה. ונורא לא שמתי לשמוע כי הכרטיס שלי עלול להיות פגום , ובכתבה מבהירים שהבעיה שכיחה יותר בhp . לפעמים המחשב מתחמם סתם (בעיקר שהוא נטען , לא יודע אם זה קשור), אף פעם לא שמתי לב למשהו רציני , אבל בכל מקרה לא אקח את הסיכון ואני לא מוכן לבלאי נמוך ולמחשב שיחזיק מעמד לפחות זמן . השאלה, מה עושים ? למי אני פונה ? ואם אני אפנה לחברה שממנה רכשתי את המחשב, למה להחליף ? אני ממש לא מוכן לרדת ברמה של הכרטיס ולקבל פחות ממה ששלמתי . האם הכרטיסים הפגומים כבר לא מיוצרים ? בנוסף גם למה שיחליפו לי ? nvidia התודתה על הבעיה? בשורה התחתונה, מי לוקח אחריות , ומה אני אמור לעשות אחרי שהשקעתי 6 אלף שקל על מחשב? תודה רבה

RoyBO

New member
כולנו באותה סירה

מה שאומרים זה שכל הכרטיס מסדרה 8M עם ליבות 84G 86G פגומים לפי מה שהבנתי לא מייצרים יותר כרטיסים מסדרה זו אלא רק מסדרה 9M אין פתרון לבעיה כרגע לא מחליפים לכרטיס מסדרה 9 אם יש לך אחריות ויתקלקל לך המחשב יתקנו לך

sb21

New member
אם הבנתי נכון, בחו"ל...

יש הארכת אחריות למי שנתקל בבעיות בדגמים ספציפים. לגבי ישראל- יש לי תחושה שכאן זה לא יהיה כ"כ פשוט. באופן כללי: הפתרון בארה"ב נראה כמו פתרון סופי מבחינתם (אבל לא ממצה), ואני לא חושב שהם יציעו הצעה אחרת, אלא אם תיהיה תביעה יצוגית שם.

יאיר B

New member
בעיקרון ישראל מושפעת מהפסיקה בחו"ל,

והעניין הוא ביד של היצרניות. מצד שני, יכול להיות שמישהו יגיש תביעה בנושא בישראל ואז נראה מה יהיה (וזה יהיה קשה מאוד כי צריך להוכיח - בצורה מדעית וחד משמעית - שיש בעיה טכנית בכל הסדרה, זה לא פשוט ולא זול). מציע להמשיך ולעקוב אחרי הנושא בארץ ובעולם (וגם אני והפורום עושים את זה).

nir3004

New member
...

אומרים שהתקלה ישנה. ויש כבר פתרון בארה"ב (מה שsb21 אמר) ,מפה אני מסיק שכבר מודעים לפגם. אז למה צריך להוכיח משהו שיודעים על קיומו? מהו

RoyBO

New member
הוא לא אמר שיש פתרון-

כרגע אין שום RECALL ואין פיתרון מעשי

למעלה