how to live like arock star האמנם??

metal

New member
how to live like arock star האמנם??

אחח..האם טי וי המזורגג הזה שוב מוכיח לי (כמו שרק הוא יכול) שהמוזיקה שלכאורה נקראת ``רוק`` היא כל כך ממוסחרת. מראים לי שעתיים ומשהו של חיים בוהמיים של להקות שהן מפורסמות ומתימרות להיות כוכבי רוק ( לימפ ביזקיט , קורן וכאלה...) בפוזות של החיים הטובים ושל כסף , סקס סמים ומה לא... אז כאילו די !!!! אנחנו יודעים עד כמה המסחור עלה לכם לאמא של הוריד הראשי - תרדו מהעץ המסריח שאליו טיפסתם - מוסיקה טובה , רוק , היא מוססיקה נטו , רק מוסיקה , לא כל הדאויינים וכל הקעקועים וכל הפירסינגים וכל הבחורות וכל הפלסטיקים האלה!!!!!! אמ טי וי - כבר מזמן לא מה שהיה בתקופת פריחת הגראנג (למי שזוכר ימים טובים של פרל גם וסאונדגרדן...) , למעשה הערוץ הזה רק מעודד מסחור ומדכא מוסיקה איכותית - כדי שהיא תתאים לדעת החברה הכל כך מסריחה הזו שמתימרת לומר שהיא מבינה במוסיקת רוק .

בקשר לפרל ג`ם

MTV מתים שפרל ג`ם ישלחו להם קליפים אבל הם לא מסכימים.. איזה כלים...

Sham 69

New member
בקשר לאמ טי וי..

זה כל כך מעצבן שהם מנסים לשים כמה שיותר רוק.. הם מנסים להכנס לקטע הזה הם לא מבינים שהם זבל, הם חושבים שקליפ של לימפ ביזקיט, לינקין פארק וזבל אחר הופך אותנו לשמחים, הם חושבים שהחרא בלבן הזה מספק אותנו הם חושבים שהסופר רוק המזדיין הזה מספק את הבקשות שלנו (למרות שלפעמים יש קליפים טובים) וכל החרא הזה של הויקנדים וכל הזבל הזה, עאלק ``איך לחיות כמו כוכב רוק`` - והם עוד מראים לי את דסטניס צ`יילד (איך שלא קוראים להם) בוויקנד העלוב הזה וגם כן הרובי ויליאמס ההומו המטומטם הזה חושב שהוא עדיין בסצנת הרוק - העיפו אותו מקיס אז שיזדיין מזה, הוא שווה לזבל, עאלק רוק די ג`יי, צריך לתלות הומואים כמוהו שיבינו שלא צריך את העזרה המסריחה שלהם, לא צריך מהם כלום, הם כבר הוכיחו את עצמם כזבל אז שלא ינסו להשתנות הלוואי ימותו

deeper

New member
מדהים קראתי דיון דומה לאללה

עם חברי דיפ פרפל בראיון שהם פרסמו באתר שלהם. הם ממש לא מוכנים להעביר ל MTV שום קליפ או קטע או מה שלא יהיה כי הם טוענים נגד הקעקועים הדאווין והקטע של הסטארים. ההנהלה של הלהקה קצת בכאסח עם דיפ פרפל עצמם כי הם אומרים שבגלל העמדה הזו הם מפסידים מיליונים וה MTV קוראים להם כל הזמן ``דינוזאורים`` ככינוי גנאי. זה טוב שפרל ג`ם עושים אותו דבר וחבל שאירוסמית שפעם היו ממש להקת רוק נגררו לתוך הטיפשות הזו שמביאה לזילות הרוק.

Sham 69

New member
דינוזאורים?

איזה כינוי ``גנאי`` מטומטם.. מעניין למה ה``דיניזאורים`` האלה הצליחו לשרוד מכל הרכב פופ, ראפ או כל זבל אחר שיווצר או שנוצר עד עכשיו.

MTV זה חרפה למוזיקה

אתם יודעים מה ההבדל בין מישהו מלהקה לא ממוסחרת ללהקה ממוסחרת.. באחת אומנים ובשניה אנשים שלא יודעים מה זה אומנות

red-head

New member
מיסחור ?

תאמר לי, יש לך מושג מה ההבדל בין להקה ממוסחרת ללהקה לא ממוסחרת ? להקה ממוסחרת עושה את זה בשביל הכסף ? אולי כן, אבל אין דבר כזה להקה לא ממוסחרת. כל להקה רוצה -למכור-, רוצה שישמעו אותה והנגנים מתים לקבל על זה כסף, כל מי שאומר אחרת הוא שקרן. יש לי להקה, התחלנו לנגן לפני שנתיים כדי להעביר קצת מהרעיונות שלנו לראש, ואנחנו מתים למכור ולהתפרסם ושיכירו אותנו . זה אומר שאנחנו ממוסחרים ? כנראה שכן, אבל ככה גם כל להקה שהוציאה אלבום שיש לך בבית. I met a boy and he told me that he thught we! were selling out sucking up to man well i got something to you I sold my soul to make a record dumbfuck sold out long before you even heard my name so shut up and buy my record. TOOL.

את טועה...

בגלל שנכון שכולם עושים את זה בשביל הכסף אבל לא כולם עושים מוזיקה לפי מה שאנשים רוצים לשמוע, ומאבדים את האיכות כדי להרוויח כסף. זה ההבדל...

metal

New member
תגובה: למי שכתב/ה ``מסחור?``

אז ככה ...קודם כל אני בת. שנית , יש הבדל בין רצון לפרסום , רצון להרויח כסף - שזה לגיטימי מאד מאד, לבין האופן שזה מתבצע - לרוב המיסחור (מיסחור זה לא רצון להרויח כסף - מיסחור זה לעשות מוסיקה ולהתפשר על דברים כדי להתאים את עצמך למה שרוצים כולם לשמוע , לאבד את מה שהיה מיוחד למוסיקה שלך , ולהתמקד רק בדאויינים ובלוק ובדימוי הכביכול קולי הזה {עיין ערך : קורן , לימפביזקיט, אופספרינג ועוד...} זה הכוונה למסחור!) מעוות את המוסיקה ועולה ליוצרים לראש - מיסחור זה לא הכסף , זה ברור שכל להקה רוצה כסף ומעריצים - השאלה מה היא עושה בשביל זה , להקה טובה תרויח את המעריצים בגלל המוסיקה - לא בגלל הרושם וכל הקישקושים הפלסטיים האלה (ראה דוגמאות :פרל גם , פינק פלויד , בלאק סבאת` , דרים ט`אטר ....ואפילו דוגמא יותר עדכנית - רדיוהד)

מיכל@

New member
טוב לא הגזמנו

לא בא לכם לראות MTV אז אל תראו אבל די לרדת עליהם

metalgirl

New member
לדעתי mtv

זה פשוט ערוץ מוזיקה כזה גוע! הם חושבים שאם הם שמים פעם במיליון שנה שיר רוק (ולא משנה מאיזה סוג וזה לא כולל את teenage dirtbag) אז הם עשו את מלכאתם נאמנה. ומוסיקה מהממת נשארת מוסיקה מהממת גם אם מי שמבצע את המוסיקה נראה כמו דוגמן וגם אם המבצע מוכיח במו מראהו שמוצא האדם מן הקוף. וmtv הם אלה שמביאים חלק די נרחב מהנוער לחשוב שאי אפשר לאהוב רוק אם אתה לא משתמש בסמים ושותה אלכוהול כמו מים (או קולה או קפה או כל דבר אחר). ועוד משהו נגד mtv- הם מחנכים את בת העשרה שצופה בmtv להתלבש כמו איזו זונה ואז הם באים ואומרים ``תתלבשו כמו בני אדם!אל תתלבשו כמו פרחונות כי יאנסו אתכם``(נא לקרוא במבטא צפונבוני מעצבן) שנייה לפני שהם שמים שיר של בריטני (וכולם ביחד``איכס!!!!!!!``). אורית ששונאת אבל ממש שונאת mtv!!!!!! נ.ב. תראו mtv2 (רק בלווין!) מוזיקה שווה לגמרי -רוב הזמן

metal

New member
לפעמים יש אחלה דברים בVH1

כן כן...לפעמים אני מזפזפת (כמובן בשעות לא צפויות ) בטלויזיה , ובין ערוץ נשיונל גאוגרפיק (אחלה ערוץ - יום רביעי 23:00 - קישוטי גוף- מומלץ ביותר...אני פתאום מגלה איזה מקבץ קצרצר של לד זפלין או הדורס - נוסטלגיה לשמה - פעם אפילו שמו הופעה של פרל ג`ם וזה היה בכלל מרנין נפשות (אפילו שראיתי אותה מליוני פעמים...)...אבל הכי אני אוהבת שמשדרים שם את הקליפ של EYE OF THE TIGER זה ממש ממש טוב - שיר ישן , דביק אבל מרגש ....(מדמיינים את רוקי מטפס מזיע עם טרנינג אפור...ואין יותר שלמות מזו)

Sham 69

New member
הדבר היחיד שאני אוהב בערך מ MTV

זה Beavis & Butt-Head JackAss Tom Green

למעלה